29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj těhulky,
je tu některá, která by si chtěla jen tak popovídat ? Jsem 37+2 a už se nemůžu toho svého miminka dočkat.
Není tady
Hančí, dočkáš se, neboj a brzy, teď si zkus co nejvíc odpočinout a hlavně vyspat, spánku budeš mít pár měsíců nedostatek
Není tady
hanci, uplne si vybavuju jak jsme tu s holkama drbaly kdyz nam chybelo par tydnu jako tobe:-) ja zustala posledni, romca me zradila, ze jo?:-))))
to cekani na prcka ke konci uz bylo nesnesitelne, ale kamca dobre radila, davala jsem si kazdy vecer cervene vinko plnymi dousky a pak to ubihalo rychleji:-) neboj taky se dockas:-)))
Není tady
Ahoj Hančí,
taky už to mám za pár, 37+5. Už cítim každý den lehké kontrakce, tvrdnutí bříška. Prcek sebou mele pořád dost. Doktorka řikala ať už s porodem počítám každým dnem. Včera jsem byla na srdíčku, tak jsme v pořádku a byly tam znát na grafu ty kontrakce. Řikám si ať jde raději hned,ale den-dva před dubnem by mě teda naštval .
Není tady
Anno, to máš úplnou pravdu, pokud mimčo nechce vydržet do 1. dubna, tak ať se raděj narodí už teď. My jsme byli na kontrole v pondělí, vše ok, kontrakce na záznamu ještě nebyly, ale tvrdnutí bříška už cítím čímdál častěji, no a mimšo je strašně živé, hlavně večer a v noci, už ho kolikrát přemlouvám, aby šlo na chvilku spinkat. No ale musíme to vydržet, nedá se noc dělat. Já už doma jedno dítě mám, v listopadu mu bide jedenáct, takže si už moc nepamatuju po takové době, jestli to s ním bylo taky tak divoké.
Není tady
A víš co to bude? My by jsme měli mít chlapečka. Věci už máš nachystané? Já už mám vše vyprané, připravené, v lékárně jsem nakoupila vše co budu po porodu potřebovat. Jenom kočárek ještě nemáme. Hltám články o porodech, mám z něj hrozný obavy, ale na druhou stranu se nemůžu prďolky dočkat;).
Není tady
Tak já začnu od příštího týdne pít maliník, občas si dám červený vínko a uvidíme, jak to usnadní hladký průběh Jinak v pondělí mě čeká poprvé monitor...
Není tady
jeééé, koukam, ze bude zase privalova vlna novych babinetatek :-)
Ja na tehu vzpominam rada i kdyz ke konci to byla uz fuska, ale je to obdobi, na ktere se nezapomina....
Holky vydrzte a pak prijdte k nam do maminkovskych sekci, teda jestli budete stihat ..... :-)))
Není tady
To Anna:Prvního máme kluka a teď by to měla být holčička. Do porodnice už mám všechno sbalené, pro mimčo doma nachystané. Kočárek taky ještě nemáme, jen vyhlídnutý a zamluvený, koupí ho manžel, jak se mimi narodí. Z porodu strach nemám, vím, co mě čeká, jedno dítě už jsem porodila a navíc jsem tak trochu z branže a mým doktorem je můj spolužák z vysoké, kterému maximálně důvěřuju. Dnes jsem se ještě rozhodla odmrazit ledničku a mrazničku, ať mám i doma všechno ok.
To Romana: po porodu, pokud to půjde samozřejmě přejdu do mamimnkovské sekce. od prvního porodu to bude skoro 11 let, takže jsem hodně věcí zapoměla a praktické věci jsme se ve škole neučili.
Není tady
Ahoj Hančí,
vítám na Babinetu.
Já už se samozřejmě taky moc na miminko těším, bude to moje první. Chápu, že se mu u maminky v bříšku líbí, ale už by klidně mohl vykouknout Ty poslední dny čekání se celkem vlečou...
Není tady
souris, ale ty děti jsou pěkné potvůrky, já zase chtěla, aby nám Jiřík vydržel až do termínu, protože jsem dva dny před termínem měla promoci, a on se narodil o tři dny dřív... takže ani ne 12 hodin před tím, než měla promoce vypuknout... tak jsme ji holt odložili z července na listopad...
jo, když tak koukám na termíny vás "skoromaminek", můžu se zeptat, jestli jste si náhodou děti nepřivezly z dovolené?
Není tady
Tino tak doufám, že Filípek nebude chtít taťkovi překazit jeho služební cestu do Francie, kam má jet 10.dubna. Manžel totiž prohlásil, že jestli tou dobou ještě nebudeme doma z porodnice, tak nikam nejede.
My dovolenkové dítko nemáme.
Není tady
U nás to bylo podle "tradice".. svatba - hned poté potomek - ještě nám chybí postavit dům a zasadit strom Jinak dovolená byla na Šumavě, ale už s Hromnicí v bříšku...
Není tady
Tehulky, mam do porodu jeste 5 tydnu, ale statecne nabiram energii (i pres max 5 hodin spanku v noci, vic mi mala nedovoli:-)). Tolik energie co mam ted, jsem po cele tehotenstvi nemela. Takze si kratim cas cestovanim (mam list od doktora, ze jsem v poradku, ale na letisti ho nikdo nechtel i presto, ze jsem prekrocila limit:-)))) a jeste planujeme tydenni klidnou dovolenou u jezer. Zehlim to prdavoucke obleceni, zehlim, kupuji kosmetiku na mimi a porad uklizim s pocitem, ze nestiham:-) mate to taky? Tehulky, ja peru oblecenisko v Lovelu, bez avivaze, ale mrzi me, ze je to pradlo suche a uplne bez vune. Neznate nejakou avivaz/balzam na detske prani, ktere miminku nevyvola alergii a pradlo bude mekci?
Drzte se, v.
Není tady
Já jsem používala tekutou Lovelu a prádlovonělo. Jinak jsem oužívala aviváž od Lenoru. Dělají takoou bílou a je tam napsáno že je vhodná i pro drobečky. Dávala jsem jí ale podstatně méňe.
Není tady