18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj těhulky,
je tu některá, která by si chtěla jen tak popovídat ? Jsem 37+2 a u se nemůu toho svého miminka dočkat.
Není tady
Hančí, dočká se, neboj a brzy, teď si zkus co nejvíc odpočinout a hlavně vyspat, spánku bude mít pár měsíců nedostatek
Není tady
hanci, uplne si vybavuju jak jsme tu s holkama drbaly kdyz nam chybelo par tydnu jako tobe:-) ja zustala posledni, romca me zradila, ze jo?:-))))
to cekani na prcka ke konci uz bylo nesnesitelne, ale kamca dobre radila, davala jsem si kazdy vecer cervene vinko plnymi dousky a pak to ubihalo rychleji:-) neboj taky se dockas:-)))
Není tady
Ahoj Hančí,
taky u to mám za pár, 37+5. U cítim kadý den lehké kontrakce, tvrdnutí bříka. Prcek sebou mele pořád dost. Doktorka řikala a u s porodem počítám kadým dnem. Včera jsem byla na srdíčku, tak jsme v pořádku a byly tam znát na grafu ty kontrakce. Řikám si a jde raději hned,ale den-dva před dubnem by mě teda natval .
Není tady
Anno, to má úplnou pravdu, pokud mimčo nechce vydret do 1. dubna, tak a se raděj narodí u teď. My jsme byli na kontrole v pondělí, ve ok, kontrakce na záznamu jetě nebyly, ale tvrdnutí bříka u cítím čímdál častěji, no a mimo je straně ivé, hlavně večer a v noci, u ho kolikrát přemlouvám, aby lo na chvilku spinkat. No ale musíme to vydret, nedá se noc dělat. Já u doma jedno dítě mám, v listopadu mu bide jedenáct, take si u moc nepamatuju po takové době, jestli to s ním bylo taky tak divoké.
Není tady
A ví co to bude? My by jsme měli mít chlapečka. Věci u má nachystané? Já u mám ve vyprané, připravené, v lékárně jsem nakoupila ve co budu po porodu potřebovat. Jenom kočárek jetě nemáme. Hltám články o porodech, mám z něj hrozný obavy, ale na druhou stranu se nemůu prďolky dočkat;).
Není tady
Tak já začnu od přítího týdne pít maliník, občas si dám červený vínko a uvidíme, jak to usnadní hladký průběh Jinak v pondělí mě čeká poprvé monitor...
Není tady
jeééé, koukam, ze bude zase privalova vlna novych babinetatek :-)
Ja na tehu vzpominam rada i kdyz ke konci to byla uz fuska, ale je to obdobi, na ktere se nezapomina....
Holky vydrzte a pak prijdte k nam do maminkovskych sekci, teda jestli budete stihat ..... :-)))
Není tady
To Anna:Prvního máme kluka a teď by to měla být holčička. Do porodnice u mám vechno sbalené, pro mimčo doma nachystané. Kočárek taky jetě nemáme, jen vyhlídnutý a zamluvený, koupí ho manel, jak se mimi narodí. Z porodu strach nemám, vím, co mě čeká, jedno dítě u jsem porodila a navíc jsem tak trochu z brane a mým doktorem je můj spoluák z vysoké, kterému maximálně důvěřuju. Dnes jsem se jetě rozhodla odmrazit ledničku a mrazničku, a mám i doma vechno ok.
To Romana: po porodu, pokud to půjde samozřejmě přejdu do mamimnkovské sekce. od prvního porodu to bude skoro 11 let, take jsem hodně věcí zapoměla a praktické věci jsme se ve kole neučili.
Není tady
Ahoj Hančí,
vítám na Babinetu.
Já u se samozřejmě taky moc na miminko těím, bude to moje první. Chápu, e se mu u maminky v bříku líbí, ale u by klidně mohl vykouknout Ty poslední dny čekání se celkem vlečou...
Není tady
souris, ale ty děti jsou pěkné potvůrky, já zase chtěla, aby nám Jiřík vydrel a do termínu, protoe jsem dva dny před termínem měla promoci, a on se narodil o tři dny dřív... take ani ne 12 hodin před tím, ne měla promoce vypuknout... tak jsme ji holt odloili z července na listopad...
jo, kdy tak koukám na termíny vás "skoromaminek", můu se zeptat, jestli jste si náhodou děti nepřivezly z dovolené?
Není tady
Tino tak doufám, e Filípek nebude chtít takovi překazit jeho sluební cestu do Francie, kam má jet 10.dubna. Manel toti prohlásil, e jestli tou dobou jetě nebudeme doma z porodnice, tak nikam nejede.
My dovolenkové dítko nemáme.
Není tady
U nás to bylo podle "tradice".. svatba - hned poté potomek - jetě nám chybí postavit dům a zasadit strom Jinak dovolená byla na umavě, ale u s Hromnicí v bříku...
Není tady
Tehulky, mam do porodu jeste 5 tydnu, ale statecne nabiram energii (i pres max 5 hodin spanku v noci, vic mi mala nedovoli:-)). Tolik energie co mam ted, jsem po cele tehotenstvi nemela. Takze si kratim cas cestovanim (mam list od doktora, ze jsem v poradku, ale na letisti ho nikdo nechtel i presto, ze jsem prekrocila limit:-)))) a jeste planujeme tydenni klidnou dovolenou u jezer. Zehlim to prdavoucke obleceni, zehlim, kupuji kosmetiku na mimi a porad uklizim s pocitem, ze nestiham:-) mate to taky? Tehulky, ja peru oblecenisko v Lovelu, bez avivaze, ale mrzi me, ze je to pradlo suche a uplne bez vune. Neznate nejakou avivaz/balzam na detske prani, ktere miminku nevyvola alergii a pradlo bude mekci?
Drzte se, v.
Není tady
Já jsem pouívala tekutou Lovelu a prádlovonělo. Jinak jsem ouívala avivá od Lenoru. Dělají takoou bílou a je tam napsáno e je vhodná i pro drobečky. Dávala jsem jí ale podstatně méňe.
Není tady