29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak ten problem mam taky, nemam s kym jezdit s kocarkem, porad jsem sama a jezdim stejne trasy po sidlisti :-((
Uz se omezuju jen na zvatlani jako kuki kuk, cucy cuc, grc a prc a tim muj slovnik konci..........:-))
Skoda, Tinus, ze jsi az z Lisne, ja su z Bystrca :-))))
Není tady
jituš napsal(a):
Já jsem tak ráda když si přečtu vaše příspěvky.Hned je mi lépe na dušičce.Matoušek pak kouká jak se máma umí řehtat u počítače.
Teď jsem vyslala babi,dědu,manžu,synovce a neteř ven s kočárkem a jdu se natáhnout.Myslela jsem,že budu v klidu,ale zjišťuji,že se mi po tom zlobidlu stýská.Jo dneska jsme byli na vážení a zase mám o jednu starost méně.Už jsme začali přibírat.Nechci to zakřiknout,ale vypadá to,že se mi mléko konečně rozjelo úplně a nebude Beba třeba.Jej radostí bych skákala.
Jituš nerodila jsi nakonec u Apolináře? Nebyly jsme tam spolu?:-)))))))))))))))))
Není tady
Není tady
To je vtipny ja byla teda na pokoji 7,ale kdyz nas pousteli,tak jsme byly dve maminky s Bebou,proto me to napadlo:-)))))))))
Není tady
Já jsem byla tak v transu,že ani nevím kdo tam byl.Pošli mi fotečku na Jitka.Santrucek@seznam.cz Jo a dáváš Bebu dál?
Není tady
Bebu jsem davala naposledy v den kdy nas propustili,pak se mi spustlo mliko jak blazen. Jsem ted ja pochodujici mlikarna.Fotecky poslu vecer,chybi mi jedna ruka.-)))
Není tady
já taky nepřikrmuju.Už jsem zjistila,že mlíka mám dost a ten příkrm byl jen berlička když jsem si myslela,že mu to nestačí.Dneska to máme potvrzeno na váze,tak jen kojím.Stále u toho usíná,takže to máme tak na hodinku a půl,ale to mi neva.Hlavně když nakonec odpadne a mlíčko mu ještě teče po bradě.Už se těším na foto.Pá jdeme spinkat
Není tady