29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jsem na MD,mám půl ročního kluka.Předtím jsem nikde nedělala a potřebovala bych si najít nějakou práci domu,ale nevím kde ji mám hledat a bojím se aby to nebyl nějaký podvod.Přístup na internet mám,takže když někdo poradíte kde a pod čím to hledat,tak se podívám.Na práci.cz jsem byla jenže tam není žádná rubrika práce domů na MD.Díky Petra
Není tady
Tak to nevím ..zkoušela jsem práce domů,ale vyklubal se z toho herbalife.A co třeba zkusit nějakou kosmetiku mlm?Já dělám parfémky federico mahora a není to špatné.Když máš čas mohlo byti to celkem i hodit.Já mám tak 500 měsíčně ,ale moc se tomu nevěnuju.Zkus kouknout na www.vune.info/pavca
Není tady
Nikabb a co umíš? Já hledám šikulky co umějí šít, mám takto několik maminek a důchodkyň co mi doma šijou. Dodám jim materiál a až mají ušito, tak si proto dojedu, nebo pošlu přepravní firmu.
Není tady
Co šijí a za kolik , známá také něco shání, je ale z Moravy
Není tady
Já jsem taky z Moravy. Šijou se oblečky pro psy, kapsy, batohy apod. Ohodnocení je individuální, podle výrobků, nedá se to všeobecně říct. Ten kdo nemá doma overlock, šije polotovary, zbytek se došívá u nás v dílně.
Není tady
Zaptám se jí možná bych pro tebe měla také 2 pracovní síly, dám během zítřka vědět, tedy jestli máš odbyt a potřebuješ je.
Není tady
Fajn, ať mi napíšou na soukromý mail. Díky
Není tady
Ahojky Bohužel šít neumím, ale mamka je vyučená švadlena. Ta by se ti hodila co? Kolik času to zabírá a tak všeobecně mi napiš podrobnosti. Díky
Není tady
Ja jsem modní navrharka a prace domu by se mi moooc hodila...bohuzel stroj zatim nemam ale budu porizovt.Kolik to tak vynasi?
Není tady
Ahoj.Koukni na www.bady.cz ,je to prodej čínské medicíny.Hledají tam distributory.Zaregistruješ se za 300 Kč a máš okamžitou slevu a můžeš to dál prodávat.Můžeš to nabízet svým známým, sousedkám atd.Není to ještě moc známé mezi lidmi,takže není taková konkurence jako třeba u avonu.
Ahoj taky jsem při brouzdání na internetových stránkách přišla na projekt podnikání z domu,tak jsem tam klikla a oni se teď pořád ptají kdy si koupím jejich balíček vstupní za nějakých 395.- Kč.Jelikož jsem balíček nekoupila tak mě přesvědčuji nadáleMá některá z Vás zkušenosti s tímhle projektem?Děkuji.
WWW.cinnostdoma.cz/hamy/dalsí krok?
Není tady
Není to na nějaké doplňky stravy? Taky mi to dost dlouho chodilo i po té, co jsem psala ať mi to neposílají. Po balíčku, měl být ještě nějaký aktivační poplatek a ptali se co bych ráčila dělat a o co mám zájem. Domnívám se, že je to Herbalife v novém kabátku.
Není tady
rozana napsal(a):
Ahoj taky jsem při brouzdání na internetových stránkách přišla na projekt podnikání z domu,tak jsem tam klikla a oni se teď pořád ptají kdy si koupím jejich balíček vstupní za nějakých 395.- Kč.Jelikož jsem balíček nekoupila tak mě přesvědčuji nadáleMá některá z Vás zkušenosti s tímhle projektem?Děkuji.
WWW.cinnostdoma.cz/hamy/dalsí krok?
stalo se mi uuuuplně to samý - pak mě pořád otravovali a přesvědčovali mě at si koupim ten balíček..jenže já na ně kašlala a ignorovala jejich maily atd. tak udělej to samý, protože podle mě jim jde jen o to aby sis ten balíček objednala a pak takže timhle se asi žádný penízky nevydělají
ale taky usilovně shánim nějakej přivýdělek na netu - ale pořád nalézám jen - "pošlete 100 Kč v obálce......"
Upravil(a) Andrejka.. (29. 5. 2006 7:57)
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
rozana napsal(a):
WWW.cinnostdoma.cz/hamy/dalsí krok?stalo se mi uuuuplně to samý - pak mě pořád otravovali a přesvědčovali mě at si koupim ten balíček..jenže já na ně kašlala a ignorovala jejich maily atd. tak udělej to samý, protože podle mě jim jde jen o to aby sis ten balíček objednala a pak
takže timhle se asi žádný penízky nevydělají
ale taky usilovně shánim nějakej přivýdělek na netu - ale pořád nalézám jen - "pošlete 100 Kč v obálce......"
Jo Andrej, to je přesný! Pošlete... Jednou jsem to já blbec udělala, protože jsem prostě chtěla zjistit, co to má znamenat! Jsou to podvodníci!!! Já jsem našla práci na doma na www.jobs.cz, ale byla to více méně náhoda! Jeden kluk sháněl lidi, co budou vkládat data do databáze... Sice za 60 Kč na hodinu, ale zase můžeš sedět doma u počítače... Takže jediná rada je: HLEDAT!
Není tady
http://domaciprace.awardspace.info/firma.htm
Znáte některá toto?
Není tady
Chtěla jsem to svým synům dát jako návrh na přivýdělek, dostali jste fakt už někdo nějaké finance za registraci účtenek?
Není tady
Ahoj Irenko,to by mě taky moc zajímalo,už mě několikrát cukala ruka,že bych se přihlásila a že by bylo co psát!!!Mám 3 chlapy takže nákupy MOOOOOC velký.Kdyby ses něco dozvěděla nenechávej si to pro sebe.Dík
Není tady
Čyřlístku a ostatní já se tam zaregistrovala.Píšeš tam kde jsi nakupovala a celkovou částku nákupu.Za to získáváš body,které Ti promění na peníze.Jenže....jenže těch prodejen zaevidovaných do systému je tak zoufale málo,že jsem si nevydělala nic,tak jsem toho nechala.Bylo to ale tak před půl rokem,možná teď je to jiné.Zkus,za registraci nedáš nic.
Není tady
ségra to zkusila před měsícem a zaevidovaných je stále málo. Žádné standardní účtenky ji tedy neproplatili a vyprdla se na to - bohužel to asi není zase tak dobrý - ale spíš kvůli tomu malému záběru nejspíš
Není tady
Stránky: 1