29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata...
píšu novou knížku, bude to Intimníček 2 (kdo četl nebo aspoň viděl knížku "Intimníček, aneb přepadla mě puberta", ví o čem mluvím), bude to zase kniha plná příběhů, ale také vtipů, anket a legrácek (nejen) pro zamilované holky. Nechtěly byste mi trošku pomoci?
Takže ankety, které chci v knize ventilovat:
1.co pro tebe znamená domov
2.seřaď hodnoty (přidej klidně i svoje) -zdraví, láska, peníze, klidný život, vzrušující život, bezpečí
3.co se může stát, když se člověk namol opije (stalo se ti to? nebo tvé kamarádce? popiš zkušenosti -stručně
Moc prosím, připiště svůj věk a jméno, pod kterým chcete být uvedené (jen křestní)
No a také sháním testíky, křížovky, lušťovky , vtipné příběhy o lásce, scházení, kamarádství a strastech i slastech dospívání atd.... ale prosím, pokud je opíšete někde jinde, napište odkud je máte. Mohohem víc bych potřebovala takové, které si vymýšlíte samy...pak klidně v knize uvedu celé Vaše jméno, pokud o to budete stát.
Moc díky !! Šárka
Není tady
ahojky takže
1. mám super domov, kde mám strašně moc hodnou maminku na kterou asi já nejsem mooc hodná ale ona mi všecko odpouští a je super
2. láska, bezpečí, klidný život, zdraví, ¨vzrušující žiovt, peníze
3. díky alkoholu se mi podařilo prkouknout svojeho bejvalého.. ožral se a přiznal se že má jinou:(
je mi 16
jinak příběhů by pár bylo, ale spíš bych chtěla říct, at nikdo neodsuzuje vztahy s věkovým rozdílem. ono i v tomhle případě se může stát že to bude hnusný, ale mnohdy to vyjde a je to krásný. zažila sem hnusnej případ ale naštěstí i hezkej případ:))
1.bezpeci, radost, pohodu..i kdyz to nekdy skripe
2.zdravi, laska,pratelstvi, bezpeci, vzrusujici zivot, klidny zivot, penize
3. pokud nosi holka podpatky (ktera si je aspon v lete nedopreje:-)muze se stat, ze zakopne a slozi se primo k noham sveho mileho...nebo ze namol opila na sebe povi, co melo zustat utajeno a pak je prekvapena, co o ni vsichni kamaradi vi..no anebo ze v opilosti liba kluka o kterem ani nevi jak se jemnuje:-) zatim se mi nic horsiho nestalo:-)
žaneta 21 let
Není tady
1.bezpeci, radost, pohodu..i kdyz to nekdy skripe
2.zdravi, laska,pratelstvi, bezpeci, vzrusujici zivot, klidny zivot, penize
3. pokud nosi holka podpatky (ktera si je aspon v lete nedopreje:-)muze se stat, ze zakopne a slozi se primo k noham sveho mileho...nebo ze namol opila na sebe povi, co melo zustat utajeno a pak je prekvapena, co o ni vsichni kamaradi vi..no anebo ze v opilosti liba kluka o kterem ani nevi jak se jmenuje:-) zatim se mi nic horsiho nestalo:-)
žaneta 21 let:supermario:
Není tady
domov ? to je láska, porozumění, zázemí, podpora
žebříček hodnot ?
1. zdraví
2. láska a přátelství
3. práce
4. peníze a klidný život
co se může stát, když se někdo opije ? Njehorší alternativa je nevěra...
ale já už stejně do Tvé kategorie nespadám, jen jsem měla chuť mrknout na to z té starší stránky
mě bude totiž v létě už 28
Není tady
Domov: pocit bezpečí,kam se člověk vždy může obrátit když ho něco trápí nebo naopak potěší,láska a spokojenost.
Žebříček hodnot:1.zdraví
2.rodina
3.láska
4.komunikace
5.porozumění
6.peníze
Má kamarádka měla při oslavě silvestra otravu alkoholem (pořád zvracela,neměla už co,nemohla chodit,mluvit,omdlívala atd.) Bylo to šílený a já na tom nebyla o nic líp. Ale po této skušenosti mám v pití jasno
Mno a pokud jde o nějaký příběh, tak s těma mýma bych taky mohla napsat knihu
Není tady
mala.popelka napsal(a):
domov ? to je láska, porozumění, zázemí, podpora
žebříček hodnot ?
1. zdraví
2. láska a přátelství
3. práce
4. peníze a klidný život
co se může stát, když se někdo opije ? Njehorší alternativa je nevěra...
ale já už stejně do Tvé kategorie nespadám, jen jsem měla chuť mrknout na to z té starší stránky![]()
mě bude totiž v létě už 28
To nevadí ! beru !!! Šárka
Není tady
Holky zatím díky !!
Povzbuďte i kámošky, potřebuji víc názorů, ať to není zaujaté....
Není tady
1. domov - místo, i když to tak občas nevypadá, kam se můžu vždycky vrátit (dnes mě pustili z nemocnice a nikdy jsem se domů netěšila tak jako dneska)
2. zdraví, rodina, láska, štěstí, peníze
3. když mi bylo čerstvě patnáct, opila jsem se a vyspala se čtyřicetiletým mužským, pokračovalo to asi rok a pak dal přednost jiné. Nebo jsem při loňské májce hoooodně přebrala a doma jsem si nazvracela do bot
O tom vztahu s mužem výše uvedeným bych mohla napsat i román. Ale už na to nechci vzpomínat, teď mám svýho miláčka a za chvíli snad budeme zařizovat byt a jsem s ním stráááášně moc šťastná. Je mu 26, takže i velký věkový rozdíl funguje.
Marta, skoro 17
Není tady
Děvčata, nestyďte se, pomozte mi !
Díky!
Slibuji, že vylosuju jednu z Vás a čerstvou knížku Vám pošlu!
Šárka
Není tady
1. pro mě je domov místo, kam se chodím vyspat a učit. Jinak jsem doma nerada. I když někdy to jde
2. vzdělání, zdraví, peníze, láska, vzrušující život, bezpečí, klidný život
3. jo, tak to jsou hrozné vzpomínky. Třikrát jsem se opila tak, že jsem nevěděla jak jsem se dostala domu, no okno jako .... Jsou to hrozný pocity, když nevíš co jsi prováděla minulou noc.
Jáňa 19
Děvčata, jste úúúúúúúúžasnéééééééééé,
Díky za všechny příspěvky i náměty.
Včera jsem odeslala rukopis Intimníčku 2 a myslím, že po prázdninách bude na pultě. Použila jsem i Vaše připomínky, a poznámky, takže dík!
Šárka
Není tady
1. Domov- vždy se sem vrátím.. většinou tu na mě i někdo čeká... jednodušeji: všude dobře, doma nejlíp.... domov pro mě znamená hrozně moc...
2.zdraví a bezpečí, láska, vzrušující život, klidný život, peníze
3.jo tak s tímhle mám špatné zkušenosti.. nejsem moc stará, ale jednou jsme se s holkama opily ve škole na mol skákali sme po klucích a všechny sme buzerovali a nic sme si nepamatovali katždá aspon 2 poznámky a jednu kouli.... nikdo se s náma skoro nechtěl bavit a ještě se to dozvěděla naše třídní...no hrůůůza..
Je mi 13 - Kikisek
Není tady
Tak děvčata hlásím, že knížka už vyšla, ale pod mým občanským jménem -Jaroslava Ševčíková. Vydal ji Akcent a některé vaše názory tam jsou!! Jmenuje se První láska=velká sázka. A bude určitě v každé knihovně.... :-))
Není tady