|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já je dělám takhle 
Utopenci :
kg buřtů
8 kuliček pepře
6 kuliček nového koření
hořčíčná semínka
250 ml octa
300 ml vody
cibule
kapie
Svaříme ocet, vodu a koření asi 10 min. Po vychladnutí přelijeme lákem nakrájené buřty s cibulí a pokrájenou naloženou kapií.
A nebo koupím deko a z půlky balíčku udělám nálev. 
A teď se toho můžu upapat.

Není tady

Spunte děkuju.......jsi zlatíčko...a co takhle poslat po netu jednoho na ochutnání 
Není tady
Otevři pusu, posííílááám 
Není tady
spunt napsal(a):
Otevři pusu, posííílááám
mlask mňam, prosííím, mě taky jednoho. Ač netěhotná, miluju jééééé 

Není tady

Včera došla návštěva..tak jsem zmizela bez ohlášení.... ale ještě jednou díky......Špuntíku........
Dneska jdu na ně ????? Jaký jsou nejlepší špekáčky ?????
Není tady
Ello, ještě trochu máme tak taky otevři pusu, už letííííí
Pinky, já kupuju různé, ale hlavné NIKDY drůbeží špekáčky, to není ono.
Párečky mám raději drůbeží, ale na utopence to chce buřtíky, špekáčky 
Není tady
Spunte, teď jsem si všimla tvého těhulkovského metříku, takže ještě jednou hodně štěstíčka. Já teď taky užívám Clomhexal, takže doufám, že se zadaří tak jako tobě...
Není tady
Určitě se to podaří a těhulkovský metříky se tady dooost rozmáhají,takže je to dost nakažllivý. Tady je jeden nakažlivej těhu bacil pro tebe 
Není tady
Tak tady jeden super speciál velikánskej bacil pro Pinky
a víš co, tady máš raději ještě jeden, na,chytej, je jenom tvuj......
A co nejdřív chci vidět tvůj těhulkovskej metřík

Není tady
Pinky, my to přeci jistíme tento měsíc, né....
Není tady
Pinky,nechala jsem Ti zprávu ve příspěvcích o plodném hlenu-myslím,že to začala Andrejka.
Není tady