Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 15. 3. 2006 14:58

Březinka
Host

Vliv HA na plod

Mohla bych se zeptat, jaký vliv může mít braní antikoncepce na plod při případném (ještě neodhaleném) těhotenství?
Ocitla jsem se v následující situaci: Tento měsíc byl co do pravidelného užívání antikoncepce trošku problematický (zvláště na začátku platíčka, později už jsem si dala pozor), a proto existuje možnost, že bych byla těhotná. I když beru antikoncepci, nebyla bych z těhotenství nešastná (paradoxně je to úplně naopak) - ale mám obavy, že jsem otěhotněla někdy začátkem cyklu a pak vyzobala celé platíčko, a bojím se, aby ta dodávka hormonů miminko nějak nepoškodila. Co by se mu mohlo stát?
A další dotaz s tím související - můžu si udělat těhotenský test už po dobrání platíčka HA, i když krvácení z vysazení má přijít až za pár dní? Bude průkazný?
Děkuju za odpověď.

 

#2 15. 3. 2006 15:30

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava
Registrovaný: 6. 2. 2006
Příspěvky: 8796

Re: Vliv HA na plod

Březinko...já jsem někde četla, že to nevadí. Ale nesmí se brát třeba 2 měsíce až se tvoří důležité orgány...to ale nevím proč.
A ještě perlička: četla jsem, že když žena neví, že je těhotná a užívá delší dobu HA a bude mít chlapce...může ten malej dudlik být díky hormonům v dospělosti homosexuál...... ale to ber s rezervou reta sama tomu moc nevěřím dumbom


http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů