29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když jsem včera uklízela, našla jsem manželove dárky. Nedalo mi a tak jsem jednu tašku otevřela. Byl v něm nový mobil Honor, počítám mobil tak cca za 10 tis., parfem a hodinky. Sice mě to hodne potěšilo, ale na druhou stranu zaskočilo, protože já mám pro něho jenom svetr, parfem a drobnou kosmetiku. Jak jste na tom vy? Co dostanou vaše polovičky?
Není tady
Proč se vědomě připravovat o překvapení? Nechápu to.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
Když jsem včera uklízela, našla jsem manželove dárky. Nedalo mi a tak jsem jednu tašku otevřela. Byl v něm nový mobil Honor, počítám mobil tak cca za 10 tis., parfem a hodinky. Sice mě to hodne potěšilo, ale na druhou stranu zaskočilo, protože já mám pro něho jenom svetr, parfem a drobnou kosmetiku. Jak jste na tom vy? Co dostanou vaše polovičky?
,
Ale fuj... šmírovat se nemá...
Co když to nebyly dárky pro tebe...
Není tady
Ja mám väčšinou so všetkými zhruba dohodnutú (alebo zaužívanú) maximálnu hodnotu darov, ktoré si vymieňame... čo práve vylučuje obdobné prekvapenia. Ale ak Ťa (dúfajme teda, že Teba) chce prekvapiť, prečo sa tomu brániť?
Není tady
Lejla9 napsal(a):
Já myslím, že si z toho nemusíš nic dělat. Prostě každý jsme na tom nějak a třeba mu to zas ty vrátíš příští rok nebo ne? Pro nás jsou třeba Vánoce hlavně o té pohodě a jako dárky si dáváme maličkosti. Manželovi jsem koupila parfém a poukaz do společného welness a klukovi neocube z nc.cz a poukazy na zážitky ze slevomatu.
Není tady
Poukazy na zážitky ze slevomatu bych teda nikomu nedala ani náhodou... Dokonce jsem slyšela i v naší TV varování před takovýmito "dary".
Není tady
Třeba mladej zlobil...
Není tady
Judyna napsal(a):
Poukazy na zážitky ze slevomatu bych teda nikomu nedala ani náhodou... Dokonce jsem slyšela i v naší TV varování před takovýmito "dary".
Tak jak jinak jsem mu měla nadělit např. motokáry? Ty poukazy, co k tomu byly jsou opravdu hezké a myslím, že zážitek si zapamatuje dlouho. Ale to neocube ho taky zaujalo. hraje si s tím doteď..
Není tady
No pokud chceš někomu darovat něco, u čeho ani nevíš, zda se to uskuteční.....Není snad nutné na Vánoce používat slevové portály, dá se darovat přímo.
Nehledě na to, že se motokár třeba nedočká, tak mě by hanba fackovala...Takové portály si používej sama pro sebe.
Není tady
helena napsal(a):
Třeba mladej zlobil...
...tak se dá dar-nedar
Není tady
Judyna napsal(a):
Já si tady dovolím nesouhlasit, co se Slevomatu týče, mám třeba ty nejlepší (letité) zkušenosti. Nikdy jsem nebyla zklamaná, a třeba manželovi jsem tam už fakt nakoupila řadu akcí - od školy smyku, přes jízdy všemožnými kárami a podobně, dokonce jsme už přes ně jeli na pobyt a vše naprosto luxusní. Samozřejmě se člověk musí dívat na recenze a používat svůj selský rozum při výběru. Ale za mě spokojenost.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Judyna napsal(a):
Já si tady dovolím nesouhlasit, co se Slevomatu týče, mám třeba ty nejlepší (letité) zkušenosti. Nikdy jsem nebyla zklamaná, a třeba manželovi jsem tam už fakt nakoupila řadu akcí - od školy smyku, přes jízdy všemožnými kárami a podobně, dokonce jsme už přes ně jeli na pobyt a vše naprosto luxusní. Samozřejmě se člověk musí dívat na recenze a používat svůj selský rozum při výběru. Ale za mě spokojenost.
Take objednavame pres slevomat a jsme spokojeny.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
Take jsem dostala vic,nez ja jsem dala pritelovi a je to tak kazdy rok.Pritel ma vse,tak opravdu je tezke neco vybrat.
Není tady
Tak to vám holky gratuluju s těma slevama.
Není tady
My doma jedeme v zážitkových dárcích
Není tady
Achbóže! Do vánočního tématu cpeš uprostřed léta debilní reklamu?!?
Není tady