6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, kžakol mi notebook a neviem, či/kedy mi ho opravia, tak keby som u cez sviatky bola offline, elám pekné Vianoce a dobrý tart do toho nového, párneho roka....
Není tady
Spřízněným duím přeji krásné vánoce a v přítím roce hlavně zdraví. A poslouchejte muskýho a potom on bude poslouchat vás.
Není tady
Cháchá! Zkouela jsem (dloooooouho.....) nefunguje. Aspoň u nás
Kadopádně vem sdostatek srandy a objetí, a semtam nějakou tu něhu - to vám vem přeju do nového roku
Teď mě napadlo, e moná raději tulení, ne objetí...aby si to někdo nevyloil, e se stane kruhákem a vichni budou jezdit kolem něj
Není tady
Lupi,
Není tady
Jejda Lupi, mě napadlo jetě jedno "objetí", ale to se sem fakt nehodí
Já přeji vem hlavně pevné zdraví, modré nebe nad hlavou, dobré cesty a astné cíle.
Není tady
Vem přeju hezký Vánoce a v novým roce hlavně ZDRAVÍ!
Není tady
Poehnané Vánoce a radostný rok 2018
Není tady
Přeji vám hezké Vánoce a astný nový rok 2018.
Není tady
tědrej den astně za náma... teď u to bude jen lepí...
Není tady
Judyna napsal(a):
Jejda Lupi, mě napadlo jetě jedno "objetí", ale to se sem fakt nehodí
Já přeji vem hlavně pevné zdraví, modré nebe nad hlavou, dobré cesty a astné cíle.
To by nemuselo by zlé objetí hlavne aby neboli oběti...
Není tady
Tieto Vianoce zatiaž v rámci moností(teta v nemocnici) celkom dobré, tak nech to len ďalej pokračuje takto pekne... (A infernet s "priatežom na telefóne" rozchodený...).
Není tady
Hrozně moc přeji zdraví mé těce nemocné kamarádce.
Není tady
Tak dobrý tart do nového roku vospolok!!!!
Není tady
Přidávám se!
Není tady
Taky přeji vem úspěný a spokojený nový rok....nech pozitivní události vdy převaují nad těmi negativními
Není tady
Přeji rok plný odvahy a radosti.
Není tady
Barčo, hezky jsi vystihla, co je důleitý.
Není tady
No, odo mňa tne minulý rok dos odvahy (a sily a trpezlivosti a neviemčoho) vyadoval... a bola aj rados, ale pre seba a az seba by som na tento rok poprosila viac rovnováhy...
Není tady
Pořád tu opakuju, e na světe je rovnováha, nikoli spravedlnost... tak aby ses nedočkala
Není tady
Ja by som rada rovnováhu do SVOJHO ivota... v rámci sveta ma to práve tanguje o dos menej. A keďe som len jedna jediná z cca 7 miliárd, nemám ani vežmi monos to posúdi. Rovnováhu PRE SEBA poprosím...
Není tady
To bude sloitějí... moná vyvauje někoho na opačném konci světa...
Není tady
Keby som dotyčnú osobu aspoň poznala.... mono by ma to menej s.alo.
Není tady
Vsem preji stastny rok 2018
Není tady
Já tobě taky.
Není tady
Úplně slyím, jak ty vae půllitry o sebe tlukou . A bacha, zítra ráno vstáváte do práce
Není tady