29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, kľakol mi notebook a neviem, či/kedy mi ho opravia, tak keby som už cez sviatky bola offline, želám pekné Vianoce a dobrý štart do toho nového, párneho roka....
Není tady
Spřízněným duším přeji krásné vánoce a v příštím roce hlavně zdraví. A poslouchejte mužskýho a potom on bude poslouchat vás.
Není tady
Cháchá! Zkoušela jsem (dloooooouho.....) nefunguje. Aspoň u nás
Každopádně všem sdostatek srandy a objetí, a semtam nějakou tu něhu - to vám všem přeju do nového roku
Teď mě napadlo, že možná raději tulení, než objetí...aby si to někdo nevyložil, že se stane kruhákem a všichni budou jezdit kolem něj
Není tady
Lupi,
Není tady
Jejda Lupi, mě napadlo ještě jedno "objetí", ale to se sem fakt nehodí
Já přeji všem hlavně pevné zdraví, modré nebe nad hlavou, dobré cesty a šťastné cíle.
Není tady
Všem přeju hezký Vánoce a v novým roce hlavně ZDRAVÍ!
Není tady
Požehnané Vánoce a radostný rok 2018
Není tady
Přeji vám hezké Vánoce a šťastný nový rok 2018.
Není tady
Štědrej den šťastně za náma... teď už to bude jen lepší...
Není tady
Judyna napsal(a):
Jejda Lupi, mě napadlo ještě jedno "objetí", ale to se sem fakt nehodí
Já přeji všem hlavně pevné zdraví, modré nebe nad hlavou, dobré cesty a šťastné cíle.
To by nemuselo byť zlé objetí hlavne aby neboli oběti...
Není tady
Tieto Vianoce zatiaľ v rámci možností(teta v nemocnici) celkom dobré, tak nech to len ďalej pokračuje takto pekne... (A infernet s "priateľom na telefóne" rozchodený...).
Není tady
Hrozně moc přeji zdraví mé těžce nemocné kamarádce.
Není tady
Tak dobrý štart do nového roku vospolok!!!!
Není tady
Přidávám se!
Není tady
Taky přeji všem úspěšný a spokojený nový rok....nechť pozitivní události vždy převažují nad těmi negativními
Není tady
Přeji rok plný odvahy a radosti.
Není tady
Barčo, hezky jsi vystihla, co je důležitý.
Není tady
No, odo mňa tne minulý rok dosť odvahy (a sily a trpezlivosti a neviemčoho) vyžadoval... a bola aj radosť, ale pre seba a az seba by som na tento rok poprosila viac rovnováhy...
Není tady
Pořád tu opakuju, že na světe je rovnováha, nikoli spravedlnost... tak aby ses nedočkala
Není tady
Ja by som rada rovnováhu do SVOJHO života... v rámci sveta ma to práve tanguje o dosť menej. A keďže som len jedna jediná z cca 7 miliárd, nemám ani veľmi možnosť to posúdiť. Rovnováhu PRE SEBA poprosím...
Není tady
To bude složitější... možná vyvažuješ někoho na opačném konci světa...
Není tady
Keby som dotyčnú osobu aspoň poznala.... možno by ma to menej s.alo.
Není tady
Vsem preji stastny rok 2018
Není tady
Já tobě taky.
Není tady
Úplně slyším, jak ty vaše půllitry o sebe tlukou . A bacha, zítra ráno vstáváte do práce
Není tady