6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
jsem 33-letá maminka dvou úžasných dětí(4roky a 8let). Hledám maminku, s podobně starými dětmi, která by si občas ráda zašla na kafe, či společně s dětmi někam za zábavou, přičemž můžeme probírat vše možne...co zrovinka kamarádky ,,řeší"
Najde se taková mezi vámi
Není tady
Ahojte baby, taky hledám kamarádku, jsem z Olomouce, ale občas jezdím i do Brna, kde bydlí tchán s tchýní. Mám dvouletého prcka a spoustu volného času, jen ta kamarádka chybí. Budu se těšit = jaroslava.krupickova@post.cz. Jo a taky mám ráda koně, nějaká koňařka kdyby se našla, to by bylo úplně bájo!
Není tady
Můžu se zeptat, jak si mám zadat požadavek na kamarádku? Jsem z Ostravy. Nenašla jsemm žádnou ikonu, kde mohu zadat nový inzerát. Zdenka. Díky za info.
Není tady
Zadáš třeba "Hledám kamarádku" a vpravo nahoře vidíš "Založit nové téma".
Není tady