1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zdravím po dlouhé době.
Co mám dělat, kdy mě a manela čas od času zatouí vychovávat ségra s druhem? Nestojime o to, nechceme se tím zabývat, ale člověk se neubrání přemýlení. Pak se zase chovají jakoby nic. Na to, poslat je na férovku někam daleko úplně nemám.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Zdravím po dlouhé době.
Co mám dělat, kdy mě a manela čas od času zatouí vychovávat ségra s druhem? Nestojime o to, nechceme se tím zabývat, ale člověk se neubrání přemýlení. Pak se zase chovají jakoby nic. Na to, poslat je na férovku někam daleko úplně nemám.
Stačí odpovědět Ano, maminko nebo tatínku 😊
Není tady
Taky si myslím, e by to mohlo úplně stačit. Jednoduchý věci často překvapivě zabírají nejlíp.
Není tady
No, oni poučujou dost nevybíravě, sesypou se na nás, vyčtou nám první poslední... Je v tom určitě árlivost, ale pak se chovají jakoby nic a za rok se to opakuje.
Není tady
Ty a tvůj manel jste nedospělí anebo nesvéprávní, e si nedovedete vytyčit hranice vůči tvé sestře? Fakt jak malé děti.
Není tady
No, hranice jsme měli v rodině vdycky nějak nastavené a oni se teď snaí je posunout a ano, sorry, nevím si s tím rady, to bych tu nebyla. Píu z mobilu, to trvá, a to budu moci dovysvetlit, udělám to.
Není tady
Ja teda by som sa im buď vyhýbala (nemám rada konflikty, ale ani keď ma niekto neúmerne poučuje), alebo proste raz rázne povedala "A dos"! a bolo by. Ak im teda nestačí normálne a slune poveda, e nevyiadané rady a pomoc otrávia aj tých najotrlejích....
Není tady
ADFka2 napsal(a):
No, oni poučujou dost nevybíravě, sesypou se na nás, vyčtou nám první poslední... Je v tom určitě árlivost, ale pak se chovají jakoby nic a za rok se to opakuje.
Jestli je to jednou za rok, pomyslela bych si něco o (_._) a překousla to... Schválně zkus, co to udělá, kdy nebude vůbec nijak reagovat, odpovídat, tvářit se... jako by nic neříkali...
Není tady
Jó, vůbec nereagovat, to by mohla být v tomhle případě ta nejtaktičtějí reakce.
Selimo, nejsi ty náhodou nějak moc aktivní?
Není tady
Som... občas. A tie rýchlonasieracia...
Není tady