18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkuenost s cashback portálem www.tipli.cz?
Co jsem tak koukala na ty monosti, tak v některých případech vracejí opravdu hodně a u některých obchodů dokonce nabízejí slevové kupony, tak mě zajímalo, jestli to tak dobře funguje i v reálu.
Předem děkuju za odpovědi.
Ivana
Není tady
Á, dalí natvrdlá hroice.
Není tady
cashback portály jsou dobrý, vrací peníze za nic, stačí se jen prokliknout, samotný nákup, placení atd probíhá klasicky na eshopu... Já osobně doporučuji cashback portál Plná Peněenka, který vyuívám cca rok, v létě jsem vyuívala na dovolené na rentalcars a booking, jinak aliexpress apod, za rok jsem takhle "naetřila" cca 2.500,- a minulý týden jsem si nechala peníze poprvé vyplatit a u je mám na svém účtě.. take já osobně cashback doporučuji https://www.plnapenezenka.cz
Není tady