6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám otázky ohledně krmení. Mám těně buldočka a chtěla bych pro svého miláčka to nejlepí, take bych mu ráda koupila nějaké kvalitní granule. Máte doporučení? A jak často krmíte? spíe jednou- dvakrát po větích porcích nebo víckrát po meních, nebo třeba necháváte trochu granulí po celý den v misce?
Není tady
Já kupuji obyčejné granulky, co prodávají v supermarketech, ale uznávám, e u by to moná chtělo něco kvalitnějího, co myslíte, dá se to srovnávat?
Není tady
Á, stará známá dvojka. Tak jako obvykle, holky (holko) - doporučení pouze formou soukromých zpráv, jak velí pravidla fóra.
Není tady
Radkko: My máme Wolfsblut - super srst po nich i hromádky. těně můete krmit i vícekrát denně, ale časem to omezit na 1 - 2 denně a nenechávala bych granule v mističce, psi na to nejsou přizpůsobení, aby jedli celý den. Dát granule, počkat a je s ní a misku vzít pokud nedojí, kdy mu je budete nechávat zaděláváte si na to, aby pejsek pak nechtěl jíst.
Maltízák rodičů batí Taste of Wild a taky na nich hezky prospívá. My měli předtím jetě Essentials a po nich měla hezkou srt, ale velké hromádky. Chce to zkusit, co peskovi sedne. Hodně těstí.
Není tady
My kupujeme granule i konzervy Husse a je to za nás jednička :-)
Není tady
Já dávám granule brit a střídáme to i s jejich konzervami. A občas dávám i syrové maso. Naemu psovi, to tak vyhovuje a chutná.
Není tady
Ná pes ere jen syrové maso jen občas konzervu, kdy mu nestihnu koupit maso.
Není tady
Co se týče sloení, tak nejlíp jsou na tom momentálně granule brit, celkově to jejich krmivo včetně konzerv. Akorát je potřeba se o to troku zajímat a tak jak čteme sloení na potrevinách co kupujeme pro sebe, tak to stejné je potřeba dělat i u těch krmiv pro zvířata pokud vám záleí na jejich zdraví ..
Není tady
Dobrý den, my nae psy krmíme jednou dennně a to večer. Nemají s tím ádný problém, jsou tak zvyklí. Dáváme jim granule také od Britu. Jeden má klasické a druhý má hypoalergenní. Do granulí jim dáváme konzrevy. Tomu co má hypoalegenní granule dáváme konzervy Monoprotein a druhému pejskovi je to jedno, tomu to střídáme.
Není tady
Zdravím, my také dáváme psům Brit ráno a večer. Myslíte, e je to dostatečné? nebo bych to měla rozporcovat a dávat jim jetě trochu k obědu? díky
Není tady
Nai psi erou také jen jednou denně a to večer, jsou tak zvyklí. Dávám jim granule a konzervy Brit paté a meat se zvěřinou a ty jim moc chutnají.
Není tady
Jj, tady ta kombinace granulí a konzervy je výborná. pes tím dostane opravdu ve, co potřebuje.
Není tady
To je fakt, taky tak kombinujeme... A dáváme konzervy nebo kasičky?
Není tady
Zeptej se chlupáče (-ů), určitě si to pamatuje (-í). A na co si jako bude (-ou) střádat?
Není tady
My jsme u pejska přeli z granulí na konzervy. Ná pes má problémy se zaíváním tak nám veterinář doporučil Brit Mono Protein. Moc mu chutnají.
Není tady
Ahoj, já bych doporučila granule N&D https://www.reedog.cz/granule-pro-psy/ jsou hodně kvalitní, vysoký podíl čerstvého masa a dělají se i pro malá plemena Krmím jimi u několik let a jsem moc spokojená.
Není tady
Tak já jsem teda nakonec dívala jak na zmíněné granulky, tak i na granule ostatní, co se dají koupit a musím teda říct, e my budeme kupovat Brit granule. Ty mi přijdou nejlepí s tím, e je tam výborný poměr ceny a kvality. https://www.azkrmiva.cz/brit-premium-do … rodej.html
Není tady
Ahoj, pouívám krmivo Carnilove -(kuřecí a králík) ale pejskům chutná i příchu kapra. Najde je třeba na www.bastadomisky.cz
Není tady
Ahoj, psal jsem to u v dřívějí diskuzi, my pouíváme Brit premium - jsou velmi kvalitní, pejskovi chutná a poměr cena/kvalita je taky super. Take bych to určitě vyzkouel:)
Není tady
Taky pouíváme Carnilove fresh a velká spokojenost! Je kvalitní a není moc drahý, uřčitě ho zkus. Dávkování má kadá rasa jinak a taky podle váhy nejlepí je zeptat se veterináře.
Není tady
Ahoj, můu se zeptat kde přímo kupuje granule od Carnilove?
Není tady
Ahoj, jasně ja je kupuju tady: svetkrmiv.cz
Ale najde je na více webech:)
Není tady
Jako pokud se můu přidat, tak my Brit krmiva kupujeme tady https://www.azkrmiva.cz/psi/krmiva-pro-psy/?vyrobce[]=3B12082B-E81B-49EE-AF65-DDC9E915E390;. nám to tady vyhovuje nejvíc. Mají neskutečný výběr, oproti jiným shopům a navíc sem tam i nějaká ta akční cena, take super.
Není tady
Díky moc vem! Za tyhle rady jsem ráda. Nakonec jsme to vechno zvládli. Koupili jsme mu Brit care a super, makovalo mu, uf... Krásně u nás prospíval.
Není tady
No, byla jsem u vet a ona právě říkala, e je potřeba nasadit pravidelnou kloubní výivu, která bude jako prevence. Jj, doporučila Canvit chondro.
Není tady