29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuji nutně pomoc!
Vybrala jsem tohle povlečení jako dárek pro tchýni http://www.jolis.cz/povleceni-lamia-bav … 70x90-9343 .
Vím, že bavlněný satén a tenhle styl: to je u ní trefa do černého. Ale nechala jsem se tím tak nadchnout, až jsem zapomněla, že má ložnici vymalovanou do fialkova, ale nábytek má bílý moderní. Ona si hrozně potrpí na sladění barev a ten bytový design. Navíc je to tchýně - dárek musí být bezchybný
Mám strach, aby ty růžičky nebyly jak pěst na oko Co myslíte?
Upravil(a) Karkulka45 (8. 11. 2017 12:09)
Není tady
Karkulka45 napsal(a):
Navíc je to tchýně - dárek musí být bezchybný
Kup jí kostkovej cukr nebo věneček a rakvičku a máš vystaráno
Není tady
tomu říkám bezchybný dárek! A né kus hadru z výprodeje.
Není tady
helena napsal(a):
Karkulka45 napsal(a):
Navíc je to tchýně - dárek musí být bezchybný
Kup jí kostkovej cukr nebo věneček a rakvičku a máš vystaráno
Rakvičku? To by byl jako fór dobrý, ale jako hlavní dárek nic moc
Není tady
modrovous napsal(a):
tomu říkám bezchybný dárek! A né kus hadru z výprodeje.
Někdo si na ty kusy hadrů potrpí, mě se tyhle věci taky líbí Různé přikrývky, dečky, polštářky...
Není tady
Připomíná mě to moji tchyni musí být všechno akorátní a sladěné.I když já mám ráda v koupelně třeba stejnou osušku,ručník i malý ručníček na ruce.Povlečení je krásné snad se bude líbit.
Není tady
Karkulka45 napsal(a):
Potřebuji nutně pomoc!
![]()
Vybrala jsem tohle povlečení jako dárek pro tchýni http://www.jolis.cz/povleceni-lamia-bav … 70x90-9343 .
Vím, že bavlněný satén a tenhle styl: to je u ní trefa do černého. Ale nechala jsem se tím tak nadchnout, až jsem zapomněla, že má ložnici vymalovanou do fialkova, ale nábytek má bílý moderní. Ona si hrozně potrpí na sladění barev a ten bytový design. Navíc je to tchýně - dárek musí být bezchybný
Mám strach, aby ty růžičky nebyly jak pěst na okoCo myslíte?
Me se to moc libi a s fialovou to bude krasne ladit.My si ted objednali mikroplysove povleceni.Uz mame jedno a na zimu primo idealni.
Není tady
Já osobně nemám ráda velké vzory na povlečení. Příjde mi pak "těžké".
Není tady
janablizka napsal(a):
Připomíná mě to moji tchyni musí být všechno akorátní a sladěné.I když já mám ráda v koupelně třeba stejnou osušku,ručník i malý ručníček na ruce.Povlečení je krásné snad se bude líbit.
To s tou koupelnou je dobrý postřeh, tu mám taky vymazlenou Asi ale z toho důvodu, že to je další místnost, kam přijde návštěva. Tak aby to dělalo dobrý dojem
Není tady
Jinak jsem povlečení objednala, dorazilo téměř okamžitě a je fakt nádherné a hrozně příjemné :-) Nejradši bych koupila tu rakvičku a povlečení si nechala Asi si ho budu muset k Ježíšku objednat taky
Není tady
Ahoj, mně se to povlečení líbí a myslím, že se klidně hodí i k fialové malbě...nemyslím, že by to nějak rušilo.
Pokud se nebude líbit, vždy ho můžeš vyměnit, nedělala bych si s tím velkou hlavu:). Já také ujíždím na tom, aby byl interiér sladěný do nejmenších detailů a děkuji za dobrý tip na ložní prádlo. Já mám dobrou zkušenost se Cellbes, mají celkem hezký výběr v jejich sekci "Home", už jsem si tam pár věcí objednala a byla jsem spokojená
Není tady
Mě se to povlečení taky moc líbí Mám tyhle vzory ráda
Není tady