21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Nagym - tak stehy jsou venku? A co ty výsledky z histologie, u jsou hotový?
jj, stehy jsou venku, momentálně zápasíme s tím, aby si ty jizvy Lucy nelízala, jinak ve OK
Tak to mám radost
Teď aby to brzo zarostlo a nesvádělo k lízání.
jj, musím ji pořád hlídat
Upravil(a) nagym (13. 12. 2017 13:13)
Není tady
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
jj, stehy jsou venku, momentálně zápasíme s tím, aby si ty jizvy Lucy nelízala, jinak ve OKTak to mám radost
Teď aby to brzo zarostlo a nesvádělo k lízání.
jj, musím ji pořád hlídat
A myslí, e by si to jazykem rozdrásala? Nám třeba po kastraci Jolanky doktor řekl, e lízání jako takový nevadí, e si to zároveň i dezinfikuje. Ale nevím, nakolik je to stejný u psů, třeba to dělají s větí vervou ne kočky a mohlo by se to fakt rozklebit.
Není tady
VEM ZVÍŘÁTKOMILŮM PŘEJI S CELOU NAÍ PARTOU KOČIČÍ KRÁSNÉ VÁNOCE A ASTNÝ NOVÝ ROK.
Není tady
Zdravím vechny milovníky koček v novém roce.
Potřebuji poradit od zkuených chovatelů.
Dcera si k tříletému briákovi před třemi měsíci vzala z depozita kočičku,zdálo se jim,e se kocourek doma nudí,tak aby měl kamarádku a také jí chtěli dát domov.
Kočka se nejdřív bála vech a veho,po předchozích patných zkuenostech,před depozitem ila prý někde v křoví,ale u si zvykla.Bohuel a moc,kocourka neustále otravuje,leze vude za ním,lepí se na něj,kdy spí,odstrkává ho od misky,musí se mu dávat rát zvlá a hlídat. Neperou se nijak zvlá,on ji občas dá afku,kdy je toho moc,ale je na něm vidět,jak ho její neustálá přízeň obtěuje.Zabrala mu i krabadlo,kde spával. K lidem je velice mazlivá a přítulná.
Kocourek začal mít problémy s řídkou stolicí,ne vyloeně průjem,podle veterináře by to mohlo být ze stresu.ádné zdravotní problémy na něm nezjistil.
Obou zvířátek je nám líto.
Je nějaká naděje,e by se to mohlo časem urovnat tak,aby spolu vycházeli,nebo pokud máte nějakou radu,jak na ně,byla bych ráda.
Není tady
Zdravím vechny v novém roce 2018!
Upravil(a) cherinka (7. 1. 2018 19:38)
Není tady
To a to tady troku oije:) v týdnu jak jsem pekla, tak jsem nějak pozapomněla za sebou zamknout a Filip toho vyuil, otevřel dveře a tak do rána vchodové dveře normálně dokořán a zvířata si chodila jak chtěla. Topení jelo celou noc,protoe máme termotat na verandě. V pokoji dva noase, tablet, troku zlata a v kabelce obálka s penízama na nový nábtek:grater: já i musela dát hned ve 3,30 tamprlu abch to rozdýchala:gloria: a nejdou mi ani nkterá pí menka:grater: a nikdo za to nemůe
Není tady
Allma napsal(a):
To a to tady troku oije:) v týdnu jak jsem pekla, tak jsem nějak pozapomněla za sebou zamknout a Filip toho vyuil, otevřel dveře a tak do rána vchodové dveře normálně dokořán a zvířata si chodila jak chtěla. Topení jelo celou noc,protoe máme termotat na verandě. V pokoji dva noase, tablet, troku zlata a v kabelce obálka s penízama na nový nábtek:grater: já i musela dát hned ve 3,30 tamprlu abch to rozdýchala:gloria: a nejdou mi ani nkterá pí menka:grater: a nikdo za to nemůe
Jeíi Upřímně, to bych na tu tamprli byla zralá taky, toto zjistit. Ufff.
Není tady
zdravím zase po čase, dneska mám nějaký splín, to nae dítě - zvíře Lucy nám stárne před očima, náročnou operaci přeila naprosto v pohodě, ale u je znát, e jí bylo včera 13 let, myslím, e u skoro neslyí a podle toho jak nalapuje u schodů, tak i patně vidí, to jí sice nevadí aby si jetě hrála jak malé těně, ale je to smutné to sledovat ...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Allma napsal(a):
Jeíi
Upřímně, to bych na tu tamprli byla zralá taky, toto zjistit. Ufff.
taky sed hlásím na tamprli
Upravil(a) nagym (14. 2. 2018 14:13)
Není tady
Zdravím po čase. Tak si představte, e ta nae poslední kočka, co se objevila na dvoře, si v sobotu odela na návtěvu k sousedům. Je to prostě k*áva. Hledali jsme ji a a v pondělí ráno slyeli od nich. Během dopoledne se teda dostala ven. Nechali otevřené dveře aby mohla vyjít. Oni tam nechodí tak často, byla asi i v komíně, protoe byla černá a smradlavá. Aby toho nebylo málo, tak potom se la napít ze sudu s vodou. Toto nenapadlo za ty roky rokoucí ani jednu kočku, tam skočit a chlemtat vodu.
Není tady
Jsem moc, moc smutná, budeme muset asi hodně brzy udělat nejtěí rozhodnutí s naí milovanou Cherinkou. Málo batí, ze 4 kilové kočičky u má jen 1,5 kg, ach jo. Prostě roky jsou tu.
Není tady
18 let, 4 měsíce a 11 dní jsi byla nae sluníčko, ná miláček, nae láska chlupatá. Dnes jsme se s tebou rozloučili navdy, nae milovaná Cherinko.
Není tady
cherinka napsal(a):
18 let, 4 měsíce a 11 dní jsi byla nae sluníčko, ná miláček, nae láska chlupatá. Dnes jsme se s tebou rozloučili navdy, nae milovaná Cherinko.
ber to tak, e u je jí líp a netrápí se. Sestřenici před 3 týdny odela 21 letá členka domácnosti. Jetě mají její sestru bílou, tato byla černá.
Není tady