6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jůůůů, právě jsem si přečetla email - vyhrála jsem v soutěi pro kočule, moná jsem byla jediná, kdo odpovídal Andreo, díky za upozornění na tuhle soutě
Hezký dobrý den,
gratuluji, vyhráváte v naí soutěi http://babinet.cz/clanek-20861-ziskejte … sicky.html
Prosím o zaslání korespondenčních údajů a tel.čísla pro přepravce.
s pozdravem a přáním poklidného pracovního týdne
Není tady
Máapáa napsal(a):
Jůůůů, právě jsem si přečetla email - vyhrála jsem v soutěi pro kočule, moná jsem byla jediná, kdo odpovídal Andreo, díky za upozornění na tuhle soutě
Hezký dobrý den,
gratuluji, vyhráváte v naí soutěi http://babinet.cz/clanek-20861-ziskejte … sicky.html
s pozdravem a přáním poklidného pracovního týdne
No neke Tak to je pecka ! Jediná si určitě nebyla, o soutěe celkově je obrovský zájem, take prostě těstí jak hrom Gratuluju straně moc.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Hezký dobrý den,
s pozdravem a přáním poklidného pracovního týdneNo neke Tak to je pecka ! Jediná si určitě nebyla, o soutěe celkově je obrovský zájem, take prostě těstí jak hrom Gratuluju straně moc.
Moc děkuju, já jsem tomu ani nemohla uvěřit Ale u jsem to sdělila kočkám, tak snad ta výhra opravdu dorazí
Není tady
Gratuluji k výhře, náhidou také tam soutěím, ale jetě se mi nepovedlo něco vyhrát.
Máapáa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Hezký dobrý den,
s pozdravem a přáním poklidného pracovního týdneNo neke Tak to je pecka ! Jediná si určitě nebyla, o soutěe celkově je obrovský zájem, take prostě těstí jak hrom Gratuluju straně moc.
Moc děkuju, já jsem tomu ani nemohla uvěřit Ale u jsem to sdělila kočkám, tak snad ta výhra opravdu dorazí
Není tady
marianaant napsal(a):
Gratuluji k výhře, náhidou také tam soutěím, ale jetě se mi nepovedlo něco vyhrát.
Máapáa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
No neke Tak to je pecka ! Jediná si určitě nebyla, o soutěe celkově je obrovský zájem, take prostě těstí jak hrom Gratuluju straně moc.Moc děkuju, já jsem tomu ani nemohla uvěřit Ale u jsem to sdělila kočkám, tak snad ta výhra opravdu dorazí
Majko moc díky, já právě nesoutěím skoro vůbec, tady na tu kočičí soutě mě upozornila Andrea a up, výhra je moje
Není tady
Haninko, je mi moc lito toho, co se stalo s Frodikem. Drzte se.
Není tady
Dudla napsal(a):
Zdeni, moc děkuju. Pro ostatní - včera jsme museli nechat uspat Frodíka, mám oči úplně vyslzený.
Není tady
Máapáa napsal(a):
Dudla napsal(a):
Zdeni, moc děkuju. Pro ostatní - včera jsme museli nechat uspat Frodíka, mám oči úplně vyslzený.
Tak to je mi líto:butter:i kdy jim občas nadávám, protoe ochčijů kdeco. Tento týden jen balíky s vodama a prádelní ko na záchodě, tak bych jim nic nepřála:butter:
Není tady
Také mi to je moc líto, vím o čem je řeč. My jsme nedávno museli nechat uspat Kubíka a dodneka na něj čekáme a nnám dojde, e u nepřijde.
Máapáa napsal(a):
Dudla napsal(a):
Není tady
Tak vás vechny po nějaké době zase zdravím.
Děkuju za vyjádřenou soustrast, vím, e tohle si určitě u proil kadý, kdo doma má nějakého mazlíka. Mě to bohuel pokadé naprosto vyřadí z provozu a nemůu se dát dohromady, jetě dneska pro Frodíka brečím a vím, e to prostě dobu potrvá, ne na něj budu moct myslet bez slzí. No ale jsou doma jetě dalí čtyři, kteří se snaí, aby bylo vechno v normálu, zapla pánbu za ně. Olinek je ten nejsladí tvor na světě, Jolanka zase kdy zavrtí tím svým pahýlkem bez ocásku, tak se z ní málem poslintám , Vendelín a ty jeho obrovský baterky místo očí působí úplně léčivě a Kubík, to je mazel, kterej se můe uvrnět blahem, kdy přijdeme domů. Máme rituál, e se sehneme jakoe k botám, on nám vyskočí na záda, tam se blahem převaluje, vedle se pak sehne druhej a Kubík přeleze na druhý záda a rozvaluje se zase na nich. A takhle by to vydrel do nekonečna, my ne
Není tady
Nějak to tady zkomírá, zvířátkomilové....
Není tady
Máapáa napsal(a):
Děkuju za vyjádřenou soustrast, vím, e tohle si určitě u proil kadý, kdo doma má nějakého mazlíka. Mě to bohuel pokadé naprosto vyřadí z provozu a nemůu se dát dohromady, jetě dneska pro Frodíka brečím a vím, e to prostě dobu potrvá, ne na něj budu moct myslet bez slzí. No ale jsou doma jetě dalí čtyři, kteří se snaí, aby bylo vechno v normálu, zapla pánbu za ně. Olinek je ten nejsladí tvor na světě, Jolanka zase kdy zavrtí tím svým pahýlkem bez ocásku, tak se z ní málem poslintám , Vendelín a ty jeho obrovský baterky místo očí působí úplně léčivě a Kubík, to je mazel, kterej se můe uvrnět blahem, kdy přijdeme domů. Máme rituál, e se sehneme jakoe k botám, on nám vyskočí na záda, tam se blahem převaluje, vedle se pak sehne druhej a Kubík přeleze na druhý záda a rozvaluje se zase na nich. A takhle by to vydrel do nekonečna, my ne
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=2
Nám se to jaksi doma vechno fackuje mezi sebou hlavně teda ta přistěhovalkyně Barvička to mydlí jak jde kdo kolem a dovoluje si i na psa. který má 36 kg:D
Není tady
Allma napsal(a):
Máapáa napsal(a):
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=2Nám se to jaksi doma vechno fackuje mezi sebou hlavně teda ta přistěhovalkyně Barvička to mydlí jak jde kdo kolem a dovoluje si i na psa. který má 36 kg:D
No vidí, a o Barvičce ani nic nevím. To by chtělo napsat, co doma vechno máte, jejich ivotopisy a dodat fotky, abych byla v obraze
Není tady
Máapáa napsal(a):
Allma napsal(a):
Máapáa napsal(a):
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=2Nám se to jaksi doma vechno fackuje mezi sebou hlavně teda ta přistěhovalkyně Barvička to mydlí jak jde kdo kolem a dovoluje si i na psa. který má 36 kg:D
No vidí, a o Barvičce ani nic nevím. To by chtělo napsat, co doma vechno máte, jejich ivotopisy a dodat fotky, abych byla v obraze
Barva se objevila na dvoře, tak jsme ji dali pres SOS kocky Hodonin vykastrovat a je doma. Je to tribarevna mrcha 😅nekde jsem cetla,ze kdo ma tribarevnou kocku,ze je to stesti v dome. Ted kdyz neco vyparati,rak jen reknu dceri co ji to jeji stesti vyparatilo
Není tady
Allma napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Allma napsal(a):
Nám se to jaksi doma vechno fackuje mezi sebou hlavně teda ta přistěhovalkyně Barvička to mydlí jak jde kdo kolem a dovoluje si i na psa. který má 36 kg:DNo vidí, a o Barvičce ani nic nevím. To by chtělo napsat, co doma vechno máte, jejich ivotopisy a dodat fotky, abych byla v obraze
Barva se objevila na dvoře, tak jsme ji dali pres SOS kocky Hodonin vykastrovat a je doma. Je to tribarevna mrcha 😅nekde jsem cetla,ze kdo ma tribarevnou kocku,ze je to stesti v dome. Ted kdyz neco vyparati,rak jen reknu dceri co ji to jeji stesti vyparatilo
Já bych řekla - kadá kočka těstí v domě Barvička má těstí, e se přitoulala zrovna k vám a vy máte těstí, e ji máte
Není tady
Zdravím, dlouho jsem tu nebyla, hlásím operaci naeho psa. Lucy začala krvácet z jednoho struku, objevila se bulka, tak to lo ven, včetně několika dalích, kdy u byla pod narkózou. Obávala jsem se, e u se nevzbudí, ale dnes je pátý den po operaci a Lucy je celkem OK, nato, e jí bude v únoru 13 roků, tak jsem ráda, e to takhle dopadlo
Není tady
nagym napsal(a):
Zdravím, dlouho jsem tu nebyla, hlásím operaci naeho psa. Lucy začala krvácet z jednoho struku, objevila se bulka, tak to lo ven, včetně několika dalích, kdy u byla pod narkózou. Obávala jsem se, e u se nevzbudí, ale dnes je pátý den po operaci a Lucy je celkem OK, nato, e jí bude v únoru 13 roků, tak jsem ráda, e to takhle dopadlo
Uf, to asi byly nervy, co? A co to bylo, nějaké tukové bulky? Drím palce, a máte Lucy jetě hodně dlouho.
Není tady
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
Uf, to asi byly nervy, co? A co to bylo, nějaké tukové bulky? Drím palce, a máte Lucy jetě hodně dlouho.
No, při prvním odběru krve se ukázaly i zhoubné buňky, ale výsledky z histolky po operaci jetě nemám, v kadém případě jsem klidnějí, e je to venku
Upravil(a) nagym (6. 12. 2017 9:24)
Není tady
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
No, při prvním odběru krve se ukázaly i zhoubné buňky, ale výsledky z histolky po operaci jetě nemám, v kadém případě jsem klidnějí, e je to venku
To je určitě dobře. Tak a to dopadne co nejlíp
Není tady
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Uf, to asi byly nervy, co? A co to bylo, nějaké tukové bulky? Drím palce, a máte Lucy jetě hodně dlouho.No, při prvním odběru krve se ukázaly i zhoubné buňky, ale výsledky z histolky po operaci jetě nemám, v kadém případě jsem klidnějí, e je to venku
To je určitě dobře. Tak a to dopadne co nejlíp
jj, díky, v pondělí jdeme na stehy
Není tady
Nagym - tak stehy jsou venku? A co ty výsledky z histologie, u jsou hotový?
Není tady
Máapáa napsal(a):
jj, stehy jsou venku, momentálně zápasíme s tím, aby si ty jizvy Lucy nelízala, jinak ve OK
Není tady
Máapáa napsal(a):
Allma napsal(a):
Máapáa napsal(a):
No vidí, a o Barvičce ani nic nevím. To by chtělo napsat, co doma vechno máte, jejich ivotopisy a dodat fotky, abych byla v obrazeBarva se objevila na dvoře, tak jsme ji dali pres SOS kocky Hodonin vykastrovat a je doma. Je to tribarevna mrcha 😅nekde jsem cetla,ze kdo ma tribarevnou kocku,ze je to stesti v dome. Ted kdyz neco vyparati,rak jen reknu dceri co ji to jeji stesti vyparatilo
Já bych řekla - kadá kočka těstí v domě Barvička má těstí, e se přitoulala zrovna k vám a vy máte těstí, e ji máte
My měli kdysi na chalupě tříbarevnou kočku, Málina se jmenovala, ale tím vekerá sladkost a přítulnost končí, hlídala dvůr jak pes, Lucy z ní měla dlouho strach:lol:
Není tady
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
jj, stehy jsou venku, momentálně zápasíme s tím, aby si ty jizvy Lucy nelízala, jinak ve OK
Tak to mám radost Teď aby to brzo zarostlo a nesvádělo k lízání.
Není tady