6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vechny známé a klidně i neznámé kočičí i pejsčí a dalí zvířátkový kámoe vítá pan Olinek. Na -in jsem byla Motty.
Upravil(a) Máapáa (7. 11. 2017 21:03)
Není tady
Upravil(a) Máapáa (7. 11. 2017 11:58)
Není tady
zdravím, jsem tu
Upravil(a) nagym (7. 11. 2017 14:02)
Není tady
má krásně zabezpečený balkon.
Není tady
nagym napsal(a):
zdravím, jsem tu
Ahoj, jsem moc ráda, e jsi tady a vidím, e tvůj nick u byl taky obsazený Doufejme, e časem nás tady bude taky víc.
Není tady
orinka napsal(a):
má krásně zabezpečený balkon.
Jo, to nae banda velmi ocenila, protoe je od jara do podzimu imrvere otevřený. Dokonce byl otevřený skoro celý den i dneska, ale u jsem ho musela zavřít, zase kvůli nim nezmrznu
Není tady
Máopáo, to je koček! Tady jsou také kočkomilky. Já teda kočičku nemám, nikdy jsem je moc nemusela a do té doby, ne jsme měli na zahradě černého kocourka. Byl úasný! Moc jsem si ho zamilovala. On měl zvyk cestovat i po okolních zahradách a jednou se bohuel nevrátil. Dlouho jsem na něj čekali...kdybych ho viděla vyrůst, moná by vypadal jak Kubík. Jen byl celočerný.
Není tady
Judyna napsal(a):
Máopáo, to je koček! Tady jsou také kočkomilky. Já teda kočičku nemám, nikdy jsem je moc nemusela a do té doby, ne jsme měli na zahradě černého kocourka. Byl úasný! Moc jsem si ho zamilovala. On měl zvyk cestovat i po okolních zahradách a jednou se bohuel nevrátil. Dlouho jsem na něj čekali...kdybych ho viděla vyrůst, moná by vypadal jak Kubík. Jen byl celočerný.
Jenom pět, to není tolik koda, e se ti kocourek nevrátil, ale třeba se nakonec u někoho usadil a má se dobře, nebo se dobře měl. Tak třeba se k tobě zase nastěhuje někdo jiný.
Není tady
Já jich měla jeden čas sedm momentálně mám tři slečny. Máopáo, Tvůj Olinek vypadá úplně stejně jako Honzíček, kterého jsme měli od narození a který se u nás doil poehnaného věku 16ti roků. Jediný rozdíl je v tom, e Olinek má sytě luté oči a Honzíček je měl zelené
Není tady
:ahooj podařilo se mi přihlásit a koukám, e mám i obrázek to jsem netuila :-D
Upravil(a) Sára.L (7. 11. 2017 20:22)
Není tady
Máapáa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jenom pět, to není tolik koda, e se ti kocourek nevrátil, ale třeba se nakonec u někoho usadil a má se dobře, nebo se dobře měl. Tak třeba se k tobě zase nastěhuje někdo jiný.
Doufám, e se má dobře. Byla by ho koda...
Ale pět koček - snáí se mezi sebou? Nemusí dělat prostředníka?
Není tady
Kiara napsal(a):
Já jich měla jeden čas sedm momentálně mám tři slečny. Máopáo, Tvůj Olinek vypadá úplně stejně jako Honzíček, kterého jsme měli od narození a který se u nás doil poehnaného věku 16ti roků. Jediný rozdíl je v tom, e Olinek má sytě luté oči a Honzíček je měl zelené
Tak to tady vítám dalí kočkomilku Já jich nejvíc měla est a nejmíň tři, teda vlastně nejmíň jednu, Máu, zakladatelku celé kočičí bandy. Honzíček se doil krásnýho věku, ké by Olinek vydrel taky tak dlouho. Je to jetě mlaďoch, v srpnu mu byl rok. Nejstarí je Frodík, tomu je asi 13. Jsou to vechno nalezenci, teda a na Olinka, ten je z útulku.
Není tady
Sára.L napsal(a):
:ahooj podařilo se mi přihlásit a koukám, e mám i obrázek to jsem netuila :-D
No ty jo, já myslela, e jsem objevila Ameriku a ty se tady zaregistrovaná u od roku 2006 Ale hlavně e jsi tady i teď
Není tady
Judyna napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Doufám, e se má dobře. Byla by ho koda...
Ale pět koček - snáí se mezi sebou? Nemusí dělat prostředníka?
No, vdycky to chvilku ze začátku mezi někým jiskří, ale nakonec se to srovná. Teď měli malý nesrovnalosti Jolanka s Olinkem, on ji honil (kotěcí hra), ona o to nestála a utíkala před ním, to ho samozřejmě o to víc bavilo. A jednou se Jolanka zastavila, vrazila mu dva lepance a od tý doby má od jeho honění pokoj a jsou spolu úplně v pohodě
Není tady
Ahojky, tak jsem tu. Cherinka teď i předtím.
Není tady
Máapáa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Tak to tady vítám dalí kočkomilku Já jich nejvíc měla est a nejmíň tři, teda vlastně nejmíň jednu, Máu, zakladatelku celé kočičí bandy. Honzíček se doil krásnýho věku, ké by Olinek vydrel taky tak dlouho. Je to jetě mlaďoch, v srpnu mu byl rok. Nejstarí je Frodík, tomu je asi 13. Jsou to vechno nalezenci, teda a na Olinka, ten je z útulku.
Moje kočičky byly vechny buď nalezenci, nebo se narodily nalezenkyni, kterou jsem adoptovala i s koaty a jedna je darovaná jako kotě
Není tady
cherinka napsal(a):
Ahojky, tak jsem tu. Cherinka teď i předtím.
Ahoj Cheri, paráda, vítej
Není tady
Kiara napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Moje kočičky byly vechny buď nalezenci, nebo se narodily nalezenkyni, kterou jsem adoptovala i s koaty a jedna je darovaná jako kotě
Tak to je krásný, jsem ráda, e jsi k nám přila
Moje první kočička Máenka u byla taky těhule, kdy k nám přila, narodilly se jí tři koátka a tím to u nás vechno začalo.
Není tady
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
zdravím, jsem tu
Ahoj, jsem moc ráda, e jsi tady a vidím, e tvůj nick u byl taky obsazený Doufejme, e časem nás tady bude taky víc.
No, obávám se, e ten nick byl v dávnověku můj, ale u jsem určitě zapomněla heslo, take teď jsem nagym
Není tady
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
zdravím, jsem tu
No, obávám se, e ten nick byl v dávnověku můj, ale u jsem určitě zapomněla heslo, take teď jsem nagym
Tak aspoň to má skoro stejný, písmenko sem, písmenko tam. To ta moje proměna z Motty na Máapáa je výraznějí
Není tady
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Ahoj, jsem moc ráda, e jsi tady a vidím, e tvůj nick u byl taky obsazený Doufejme, e časem nás tady bude taky víc.No, obávám se, e ten nick byl v dávnověku můj, ale u jsem určitě zapomněla heslo, take teď jsem nagym
Tak aspoň to má skoro stejný, písmenko sem, písmenko tam. To ta moje proměna z Motty na Máapáa je výraznějí
je vidět, e má smysl pro humor:D
Není tady
nagym napsal(a):
Máapáa napsal(a):
nagym napsal(a):
No, obávám se, e ten nick byl v dávnověku můj, ale u jsem určitě zapomněla heslo, take teď jsem nagymTak aspoň to má skoro stejný, písmenko sem, písmenko tam. To ta moje proměna z Motty na Máapáa je výraznějí
je vidět, e má smysl pro humor:D
No hlava se mi málem zavařila, ne jsem si vymyslela nějaký nový nick. A pak jsem si řekla, e to bude podle první kočičky Máenky a hned mě napadla písnička Máa Páa Duňa Sáa. Ale to vechno dohromady u by bylo dost dlouhý, tak jsem to pokrátila
Není tady