29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
man-mimo napsal(a):
![]()
Omlouvám se, ale tohle sem musím dát
![]()
![]()
"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."![]()
Můžete hádat autoraDovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.
těsně vedle. Byla to tA
Musela jsem si ten komentář na Ženě přečíst. To snad ani není pravda. Šminky jí zatemnily mozek.
Není tady
Gloria napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je
![]()
![]()
Hrubky jsou kreativní pravopis?
Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu
Maruško, tak jsem si to přečetla, máš pravdu. Ovšem přesně to vystihla Rikina, ta vždy napsala vše, jak to i myslela a musím uznat, že měla pra du. Kristina je arogantní a její přístup je otřesnej. Slečinka je na dovolené, tak ať si všichni políbí.
Není tady
Ááá, tady jste. Přišla jsem na Vás náhodou, sem chodím jen kvůli soutěžím, tak to tu budu častěji, jestli mě vezmete mezi sebe. Na Ženě-in jsem byla od roku 2000 pod nickem Maria28, zažila jsem tam různé převraty, rozchodila je, ale ten poslední, to už nelze. Jak píšete - nabubřelé slečinky, samá reklama na kosmetiku....Tak se těším na bohaté a jadrné diskuze. M.
Není tady
Mariaa napsal(a):
Ááá, tady jste. Přišla jsem na Vás náhodou, sem chodím jen kvůli soutěžím, tak to tu budu častěji, jestli mě vezmete mezi sebe. Na Ženě-in jsem byla od roku 2000 pod nickem Maria28, zažila jsem tam různé převraty, rozchodila je, ale ten poslední, to už nelze. Jak píšete - nabubřelé slečinky, samá reklama na kosmetiku....Tak se těším na bohaté a jadrné diskuze. M.
Ahoj:-), vítáme tě.
Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mariaa napsal(a):
Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.
Jak se znám, bude mi trvat, než přiřadím nové nicky přeběhlíků k těm původním, ale doufám, že se s tím vypořádám. Určitě to bude méně náročné, než ta džungle bez dopravních značek.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Gloria napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Hrubky jsou kreativní pravopis?Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu
Maruško, tak jsem si to přečetla, máš pravdu. Ovšem přesně to vystihla Rikina, ta vždy napsala vše, jak to i myslela a musím uznat, že měla pra du. Kristina je arogantní a její přístup je otřesnej. Slečinka je na dovolené, tak ať si všichni políbí.
Spíš, jestli NEDOSTALA dovolenou, nevím, jakou má výdrž, ale zatím si vystačilo s hláškou "mějte pěkný den", jenže tady se to na ni sypalo zleva zprava. Nedivila bych se, kdyby se sesypala i ona, případně pohrozila výpovědí.
Není tady
orinka napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mariaa napsal(a):
Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.Jak se znám, bude mi trvat, než přiřadím nové nicky přeběhlíků k těm původním, ale doufám, že se s tím vypořádám. Určitě to bude méně náročné, než ta džungle bez dopravních značek.
tak to já jsem jeden z těch solidních, kteří v tom chaos nedělají
Není tady
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.Jak se znám, bude mi trvat, než přiřadím nové nicky přeběhlíků k těm původním, ale doufám, že se s tím vypořádám. Určitě to bude méně náročné, než ta džungle bez dopravních značek.
tak to já jsem jeden z těch solidních, kteří v tom chaos nedělají
Ty jsi prostě nejlepší.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0
Zdravím, tady také sněží, ovšem zatím to tak "silné není".
Není tady
ohnivazenaMagdalena napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0Zdravím, tady také sněží, ovšem zatím to tak "silné není".
U nás prší, poměrně dost. Tohle počasí nemám ráda.
Není tady
Ahoj, zdravim nove prichozi a preji vsem hezky zbytek nedele, doufam ze jste vsichni meli dobry obed (je sv. Matina) tak doufam ze byla husicka.
Jdu ted na prochazku at rozhybu kosti, snih pomalu zmizel a jsou 3C takze to chce jit ven, az se vratim budu studovat vkladani fotek a doufam ze se mi to podari,
tak se mejte
ahoj vsem!
Není tady
Dneska jen v rychlosti všechny pozdravím, staré i nové, jsem ráda, že jste nás tady našli. Viděla jsem pod článkem "Milý Ježíšku, moc si přeji zvířátko" koment od orinky, taky jsem tam přidala jeden a tak kdyby si chtěl někdo zadiskutovat, přijďte. Chtělo by to fakt ty čísla u nadpisů, abysme hned viděli, kde se něco děje.
A protože k článku obrázky dávat nejdou, dám jeden k tématu sem
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Dneska jen v rychlosti všechny pozdravím, staré i nové, jsem ráda, že jste nás tady našli. Viděla jsem pod článkem "Milý Ježíšku, moc si přeji zvířátko" koment od orinky, taky jsem tam přidala jeden a tak kdyby si chtěl někdo zadiskutovat, přijďte. Chtělo by to fakt ty čísla u nadpisů, abysme hned viděli, kde se něco děje.
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0
Moc pěkné.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0Moc pěkné.
Zkouska avataru...
Není tady
Gloria napsal(a):
Ahoj, zdravim nove prichozi a preji vsem hezky zbytek nedele, doufam ze jste vsichni meli dobry obed (je sv. Matina) tak doufam ze byla husicka.
Jdu ted na prochazku at rozhybu kosti, snih pomalu zmizel a jsou 3C takze to chce jit ven, az se vratim budu studovat vkladani fotek a doufam ze se mi to podari,
tak se mejte
ahoj vsem!
u nás celou noc lilo, teď fučí a stromy se kymácejí. Nu - pravé počasí pro mě, když jdu k holičce:D Husa nebyla, je nás na ni málo. Byla hovězí polévka a hodolanská máčka.
Není tady
Dudla napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Zkouska avataru...
to je pravda, vybavuju si boxera Gregora v pyžamu, který v Jáchyme, hoď ho do stroje, zabral Sobotovi CELOU postel!
Není tady
orinka napsal(a):
Dudla napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Moc pěkné.Zkouska avataru...
to je pravda, vybavuju si boxera Gregora v pyžamu, který v Jáchyme, hoď ho do stroje, zabral Sobotovi CELOU postel!
A Sobota spal na zemi To už jsem tak dlouho neviděla, asi si to stáhnu a kouknu na to.
Není tady
Co vlastně znamenají ty srdíčka pod nickem? Někdo tam má jedno, někdo dvě. Andreo?
Dudli, ten avatar asi musíš hodně pozmenšovat, jestli chceš, pošli mi obrázek do mailu a já ti ho pošlu zpátky zmenšený. Tady potom vypadá větší a hezčí než ten prťous, co ti zbyde.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Jarko, skoro jako u nás, akorát že tam jsou chudáci kočky, který se musí tlačit s lidma
Není tady
Ještě k těm avatarům - tohle se píše v pravidlech:
6. Jak si nastavím avatar (identifikační obrázek)?
Jak už bylo uvedeno výše, tak tuto možnost naleznete v "Nastavení - Identifikace - Nastav možnosti zobrazení avataru" a zaškrtněte Použít avatar. Poté stiskněte "Nahrát avatar" a v dialogovém okně vložte svůj avatar. Avatar musí být ve formátu JPG nebo GIF, obrazová velikost max. 100 x 100 bodů a velikost max. 30 kB, poté stiskněte "Nahrát". A je to.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Co vlastně znamenají ty srdíčka pod nickem? Někdo tam má jedno, někdo dvě. Andreo?
Dudli, ten avatar asi musíš hodně pozmenšovat, jestli chceš, pošli mi obrázek do mailu a já ti ho pošlu zpátky zmenšený. Tady potom vypadá větší a hezčí než ten prťous, co ti zbyde.
To bych taky chtěla vědět, co znamenají ty srdíčka.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Jak už bylo uvedeno výše, tak tuto možnost naleznete v "Nastavení - Identifikace - Nastav možnosti zobrazení avataru" a zaškrtněte Použít avatar. Poté stiskněte "Nahrát avatar" a v dialogovém okně vložte svůj avatar. Avatar musí být ve formátu JPG nebo GIF, obrazová velikost max. 100 x 100 bodů a velikost max. 30 kB, poté stiskněte "Nahrát". A je to.
To si taky musím nastudovat.
Není tady
Srdíčka souvisí s počtem příspěvků - čím víc příspěvků (jednotky, desítky, stovky atd...), tím víc srdíček. Asi.
Není tady
Judyna napsal(a):
Srdíčka souvisí s počtem příspěvků - čím víc příspěvků (jednotky, desítky, stovky atd...), tím víc srdíček. Asi.
Aha, asi jo, protože když jsem to psala, měla jsem jen dvě a teď už mám tři Tak díky za vysvětlení.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Jak už bylo uvedeno výše, tak tuto možnost naleznete v "Nastavení - Identifikace - Nastav možnosti zobrazení avataru" a zaškrtněte Použít avatar. Poté stiskněte "Nahrát avatar" a v dialogovém okně vložte svůj avatar. Avatar musí být ve formátu JPG nebo GIF, obrazová velikost max. 100 x 100 bodů a velikost max. 30 kB, poté stiskněte "Nahrát". A je to.To si taky musím nastudovat.
On se ten obrázek musí fakt hodně nazmenšovat, aby šel pod těch 30kB, já jsem začala s takovým prťousem a stejně to bylo pořád hodně
Není tady