Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 12. 11. 2017 8:19

jarka1234
♥♥♥----

Re: Přeběhlická

man-mimo napsal(a):

orinka napsal(a):

man-mimo napsal(a):

big_smile big_smile Omlouvám se, ale tohle sem musím dát big_smile big_smile

"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."
big_smile big_smile

Můžete hádat autora stolt

Dovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.tummenupp

reta těsně vedle. Byla to tA stolt

Musela jsem si ten komentář na Ženě přečíst. To snad ani není pravda. Šminky jí zatemnily mozek.lol

Není tady

#177 12. 11. 2017 10:04

jarka1234
♥♥♥----

Gloria napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

man-mimo napsal(a):

dumbom Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je roll big_smile big_smile

Hrubky jsou kreativní pravopis?dumbom

Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu

Maruško, tak jsem si to přečetla, máš pravdu. Ovšem přesně to vystihla Rikina, ta vždy napsala vše, jak to i myslela a musím uznat, že měla pra du. Kristina je arogantní a její přístup je otřesnej. Slečinka je na dovolené, tak ať si všichni políbí.sad

Není tady

#178 12. 11. 2017 10:20

Mariaa
♥------

Ááá, tady jste. Přišla jsem na Vás náhodou, sem chodím jen kvůli soutěžím, tak to tu budu častěji, jestli mě vezmete mezi sebe. Na Ženě-in jsem byla od roku 2000 pod nickem Maria28, zažila jsem tam různé převraty, rozchodila je, ale ten poslední, to už nelze. Jak píšete - nabubřelé slečinky, samá reklama na kosmetiku....Tak se těším na bohaté a jadrné diskuze. M.

Není tady

#179 12. 11. 2017 11:31

jarka1234
♥♥♥----

Mariaa napsal(a):

Ááá, tady jste. Přišla jsem na Vás náhodou, sem chodím jen kvůli soutěžím, tak to tu budu častěji, jestli mě vezmete mezi sebe. Na Ženě-in jsem byla od roku 2000 pod nickem Maria28, zažila jsem tam různé převraty, rozchodila je, ale ten poslední, to už nelze. Jak píšete - nabubřelé slečinky, samá reklama na kosmetiku....Tak se těším na bohaté a jadrné diskuze. M.

Ahoj:-), vítáme tě.tummenupp
Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.big_smile

Není tady

#180 12. 11. 2017 11:49

orinka
♥♥-----

jarka1234 napsal(a):

Mariaa napsal(a):

Ja taky znám tyhle stránky hlavně kvůli soutěžím, ale už jsem zde přeběhla a chodím sem každý den aspoň chvilku.big_smile

Jak se znám, bude mi trvat, než přiřadím nové nicky přeběhlíků k těm původním, ale doufám, že se s tím vypořádám. Určitě to bude méně náročné, než ta džungle bez dopravních značek.big_smile

Není tady

#181 12. 11. 2017 11:51

orinka
♥♥-----

jarka1234 napsal(a):

Gloria napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Hrubky jsou kreativní pravopis?dumbom

Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu

Maruško, tak jsem si to přečetla, máš pravdu. Ovšem přesně to vystihla Rikina, ta vždy napsala vše, jak to i myslela a musím uznat, že měla pra du. Kristina je arogantní a její přístup je otřesnej. Slečinka je na dovolené, tak ať si všichni políbí.sad

Spíš, jestli NEDOSTALA dovolenou, nevím, jakou má výdrž, ale zatím si vystačilo s hláškou "mějte pěkný den", jenže tady se to na ni sypalo zleva zprava. Nedivila bych se, kdyby se sesypala i ona, případně pohrozila výpovědí.

Není tady

#182 12. 11. 2017 12:17

man-mimo
♥♥♥----

orinka napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Mariaa napsal(a):

Jak se znám, bude mi trvat, než přiřadím nové nicky přeběhlíků k těm původním, ale doufám, že se s tím vypořádám. Určitě to bude méně náročné, než ta džungle bez dopravních značek.big_smile

rock tak to já jsem jeden z těch solidních, kteří v tom chaos nedělají stolt

Není tady

#183 12. 11. 2017 13:14

jarka1234
♥♥♥----

man-mimo napsal(a):

orinka napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

rock tak to já jsem jeden z těch solidních, kteří v tom chaos nedělají stolt

Ty jsi prostě nejlepšítummenupp.

Není tady

#184 12. 11. 2017 16:51

ohnivazenaMagdalena
♥------

Mášapáša napsal(a):

Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0

Zdravím, tady také sněží, ovšem zatím to tak "silné není".stolt

Není tady

#185 12. 11. 2017 16:56

jarka1234
♥♥♥----

ohnivazenaMagdalena napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:

Zdravím, tady také sněží, ovšem zatím to tak "silné není".stolt

U nás prší, poměrně dost. Tohle počasí nemám ráda.sad

Není tady

#186 12. 11. 2017 19:19

Gloria
♥♥-----
Místo: Kanada

Ahoj, zdravim nove prichozi a preji vsem hezky zbytek nedele, doufam ze jste vsichni meli dobry obed (je sv. Matina) tak doufam ze byla husicka.
Jdu ted na prochazku at rozhybu kosti, snih pomalu zmizel a jsou 3C takze to chce jit ven, az se vratim budu studovat vkladani fotek a doufam ze se mi to podari,
tak se mejte
ahoj vsem!

Není tady

#187 12. 11. 2017 20:12

Mášapáša
♥♥♥----

Dneska jen v rychlosti všechny pozdravím, staré i nové, jsem ráda, že jste nás tady našli. Viděla jsem pod článkem "Milý Ježíšku, moc si přeji zvířátko" koment od orinky, taky jsem tam přidala jeden a tak kdyby si chtěl někdo zadiskutovat, přijďte. Chtělo by to fakt ty čísla u nadpisů, abysme hned viděli, kde se něco děje.
A protože k článku obrázky dávat nejdou, dám jeden k tématu sem big_smile

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/decko.jpg?ver=0

Není tady

#188 12. 11. 2017 21:56

jarka1234
♥♥♥----

Mášapáša napsal(a):

Dneska jen v rychlosti všechny pozdravím, staré i nové, jsem ráda, že jste nás tady našli. Viděla jsem pod článkem "Milý Ježíšku, moc si přeji zvířátko" koment od orinky, taky jsem tam přidala jeden a tak kdyby si chtěl někdo zadiskutovat, přijďte. Chtělo by to fakt ty čísla u nadpisů, abysme hned viděli, kde se něco děje.

Moc pěkné.tummenupp

Není tady

#189 12. 11. 2017 23:03

Dudla
♥------

jarka1234 napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Moc pěkné.tummenupp

Zkouska avataru...

Není tady

#190 13. 11. 2017 7:50

orinka
♥♥-----

Gloria napsal(a):

Ahoj, zdravim nove prichozi a preji vsem hezky zbytek nedele, doufam ze jste vsichni meli dobry obed (je sv. Matina) tak doufam ze byla husicka.
Jdu ted na prochazku at rozhybu kosti, snih pomalu zmizel a jsou 3C takze to chce jit ven, az se vratim budu studovat vkladani fotek a doufam ze se mi to podari,
tak se mejte
ahoj vsem!

u nás celou noc lilo, teď fučí a stromy se kymácejí. Nu - pravé počasí pro mě, když jdu k holičce:D Husa nebyla, je nás na ni málo. Byla hovězí polévka a hodolanská máčka.

Není tady

#191 13. 11. 2017 7:52

orinka
♥♥-----

Dudla napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Moc pěkné.tummenupp

Zkouska avataru...

to je pravda, vybavuju si boxera Gregora v pyžamu, který v Jáchyme, hoď ho do stroje, zabral Sobotovi CELOU postel!big_smile

Není tady

#192 13. 11. 2017 8:29

Mášapáša
♥♥♥----

orinka napsal(a):

Dudla napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Moc pěkné.tummenupp

Zkouska avataru...

to je pravda, vybavuju si boxera Gregora v pyžamu, který v Jáchyme, hoď ho do stroje, zabral Sobotovi CELOU postel!big_smile

A Sobota spal na zemi big_smile To už jsem tak dlouho neviděla, asi si to stáhnu a kouknu na to.

Není tady

#193 13. 11. 2017 8:33

Mášapáša
♥♥♥----

Co vlastně znamenají ty srdíčka pod nickem? Někdo tam má jedno, někdo dvě. Andreo?

Dudli, ten avatar asi musíš hodně pozmenšovat, jestli chceš, pošli mi obrázek do mailu a já ti ho pošlu zpátky zmenšený. Tady potom vypadá větší a hezčí než ten prťous, co ti zbyde.

Není tady

#194 13. 11. 2017 8:34

Mášapáša
♥♥♥----

jarka1234 napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Moc pěkné.tummenupp

Jarko, skoro jako u nás, akorát že tam jsou chudáci kočky, který se musí tlačit s lidma big_smile

Není tady

#195 13. 11. 2017 8:36

Mášapáša
♥♥♥----

Ještě k těm avatarům - tohle se píše v pravidlech:

6. Jak si nastavím avatar (identifikační obrázek)?
    Jak už bylo uvedeno výše, tak tuto možnost naleznete v "Nastavení - Identifikace - Nastav možnosti zobrazení avataru" a zaškrtněte Použít avatar. Poté stiskněte "Nahrát avatar" a v dialogovém okně vložte svůj avatar. Avatar musí být ve formátu JPG nebo GIF, obrazová velikost max. 100 x 100 bodů a velikost max. 30 kB, poté stiskněte "Nahrát". A je to.

Není tady

#196 13. 11. 2017 10:23

jarka1234
♥♥♥----

Mášapáša napsal(a):

Co vlastně znamenají ty srdíčka pod nickem? Někdo tam má jedno, někdo dvě. Andreo?

Dudli, ten avatar asi musíš hodně pozmenšovat, jestli chceš, pošli mi obrázek do mailu a já ti ho pošlu zpátky zmenšený. Tady potom vypadá větší a hezčí než ten prťous, co ti zbyde.

To bych taky chtěla vědět, co znamenají ty srdíčka.smile

Není tady

#197 13. 11. 2017 10:26

jarka1234
♥♥♥----

Mášapáša napsal(a):

Jak už bylo uvedeno výše, tak tuto možnost naleznete v "Nastavení - Identifikace - Nastav možnosti zobrazení avataru" a zaškrtněte Použít avatar. Poté stiskněte "Nahrát avatar" a v dialogovém okně vložte svůj avatar. Avatar musí být ve formátu JPG nebo GIF, obrazová velikost max. 100 x 100 bodů a velikost max. 30 kB, poté stiskněte "Nahrát". A je to.

To si taky musím nastudovat.smile

Není tady

#198 13. 11. 2017 10:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Srdíčka souvisí s počtem příspěvků - čím víc příspěvků (jednotky, desítky, stovky atd...), tím víc srdíček. Asi.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#199 13. 11. 2017 11:19

Mášapáša
♥♥♥----

Judyna napsal(a):

Srdíčka souvisí s počtem příspěvků - čím víc příspěvků (jednotky, desítky, stovky atd...), tím víc srdíček. Asi.

Aha, asi jo, protože když jsem to psala, měla jsem jen dvě a teď už mám tři hjarta Tak díky za vysvětlení.

Není tady

#200 13. 11. 2017 11:20

Mášapáša
♥♥♥----

jarka1234 napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

To si taky musím nastudovat.smile

On se ten obrázek musí fakt hodně nazmenšovat, aby šel pod těch 30kB, já jsem začala s takovým prťousem a stejně to bylo pořád hodně big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí