Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 10. 11. 2017 21:50

Mášapáša
♥♥♥----

Re: Přeběhlická

Gloria napsal(a):

Moc dekuji, uz jsem to nasla, takze novy prispevek musim jit nahoru, ja uz si s tim nevedela rady, ty jsi jiste Gerda, vid? Pamatuji se na tebe,

pro Hanicku (Motty) no bohuzel musim rict ze Kanada uz neni tak krasna, tedy priroda je, ale jsou zde ruzne velke zmeny a neni to ted dobre, nemuzu se o tom moc rozepisovat at me tady treba nevymazou a nebo neoznaci za rasistu, verim ale ze kazdy kdo tohle cte mi rozumi!
Tak jeste jednou dekuji a mejte se krasne, jdu si cist, tak zitra, jo a jeste nevim ci se smajlikama, mam to nastavene ON ale zobrazuji se mi pismenka:D , tak dekuji!

Maruško, tak vidíš, další věc vyřešená. S těma smajlíkama - nemáš třeba zaškrtnuté tady pod tím oknem, kde píšeš zprávu "nezobrazovat smajlíky v tomto příspěvku".
A to o Kanadě - rozumím ti. Ono se to bohužel tak nějak divně vyvíjí všude. Ale ta příroda vám to musí vynahrazovat, já jsem v Kanadě nebyla. ale ségra několikrát a i když video ani zdaleka nezachytí to, co oči, stejně je to nádhera.

Není tady

#152 10. 11. 2017 21:52

Mášapáša
♥♥♥----

jarka1234 napsal(a):

Gloria napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Já jen zkouknu nadpisy a víc nepotřebuju. Pak se podívám do oblíbených diskuzí, jestli něco nepřibylo a tím moje iniciativa tam hasne smile

Ahoj vsem, uz mam nastavene prispevky podle meho prani, ted jenom premyslim kam a jak dat ikonku, to chce cas. Jen jeste mam trochu problem se vyznat jak se to zde radi kdyz nekdo odpovida na prispevek.
Jinak hlasim ze je u nas hnusne, prisla zima, v noci napadl snih a je -9C, no to jsem necekala dnes je pouze 10. listopadu.
Jarusko at se brzy uzdravis a Hanicko ty take, holky nesmite stonat, chce to vylezet a pit tekutiny,
tak se mejte , jdu cist nejake clanky at vim co se deje ve svete:supr:

Ahoj Maruško, tak už máte pořádnou zimu:-). Já jsem hrozná, mám nejraději léto, tak je jasné, že budu trpět. Jsem pořád zmrzlá. A to tady nemáme zimy jako vy. Kanada je krásná země, i když já jsem ji viděla jen v televizních dokumentech:-).

Jarko, jsem na tom stejně, taky nemám ráda zimu. Ale zrovna tak nesnáším horký léto, myslím takový to přes 35 stupňů, vlastně i přes 30 mi už vadí. Nejlepší je jaro a hezký babí léto, to miluju.

Není tady

#153 10. 11. 2017 21:53

Mášapáša
♥♥♥----

orinka napsal(a):

Eh, omluvte mou starou hlavu, žádná ZPRÁVA tam není. Ale ZASLAT PŘÍSPĚVEK!!! Jsem trubka plechoválol

Zpráva je pro poslání zprávy a je pro změnu vlevo pod avatarem nebo pod jménem big_smilebig_smile Však my se tady zorientujeme.

Není tady

#154 11. 11. 2017 0:18

ohnivazenaMagdalena
♥------

Přeběhlická....krásný název:Dbig_smile

Není tady

#155 11. 11. 2017 9:18

man-mimo
♥♥♥----

big_smile big_smile Omlouvám se, ale tohle sem musím dát big_smile big_smile

"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."
big_smile big_smile

Můžete hádat autora stolt

Není tady

#156 11. 11. 2017 9:25

orinka
♥♥-----

man-mimo napsal(a):

"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."
big_smile big_smile

Dovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.tummenupp

Není tady

#157 11. 11. 2017 9:27

orinka
♥♥-----

A dneska je tak nádherně...já jsem původně jenom převlékla ložní, že našpiněné složím do koše, až se mi bude chtít prát....podívám se ven a byl by hřích neprat a nepověsit to na lodžii. Akorát vynikla špinavá okna a jak jsem to čistila, drnkla jsem o venkovní teploměr a je po něm. No, zkusím to svést na kočky, on už byl trochu trofejní a nepotřeboval moc, aby spadl:D

Není tady

#158 11. 11. 2017 12:05

man-mimo
♥♥♥----

orinka napsal(a):

man-mimo napsal(a):

big_smile big_smile

Dovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.tummenupp

reta těsně vedle. Byla to tA stolt

Není tady

#159 11. 11. 2017 14:15

Gloria
♥♥-----
Místo: Kanada

Jarusko a Hanicko, chtela jsem sem vlozit par fotek z prave kanadske zimy jak to vlastne u nas vypada, ale nejde mi to, poslu vam to mailem, dnes je -10C s vetrem -14C, takze nejdu dnes na prochazku, cetla jsem ze V Cesku mate take zimu, letos to prislo opravdu moc brzy, jinak vas vsechny zdravim a preji krasny weekend!

Devcata poslala jsem vam par mailu s fotkama pred chvili to odeslo!

Upravil(a) Gloria (11. 11. 2017 14:40)

Není tady

#160 11. 11. 2017 14:38

Gloria
♥♥-----

orinka napsal(a):

A dneska je tak nádherně...já jsem původně jenom převlékla ložní, že našpiněné složím do koše, až se mi bude chtít prát....podívám se ven a byl by hřích neprat a nepověsit to na lodžii. Akorát vynikla špinavá okna a jak jsem to čistila, drnkla jsem o venkovní teploměr a je po něm. No, zkusím to svést na kočky, on už byl trochu trofejní a nepotřeboval moc, aby spadl:D

U nas dnes hezky neni, take jsem povlekla postele a vyperu to a dam do susicky, u nas se nesmi davat pradlo na balkon, jinak nas teplomer ukazuje -10C

Není tady

#161 11. 11. 2017 16:04

orinka
♥♥-----

man-mimo napsal(a):

orinka napsal(a):

man-mimo napsal(a):

big_smile big_smile

tak to se asi zhroutilA anebo to dostala befelem, že píše kraviny.wink

Není tady

#162 11. 11. 2017 16:22

Gloria
♥♥-----

orinka napsal(a):

man-mimo napsal(a):

orinka napsal(a):

tak to se asi zhroutilA anebo to dostala befelem, že píše kraviny.wink

Nevim o kom je presne rec, ale je to ta co se rada maluje a nebo ta co ma ty sexy fotky na FB?

Není tady

#163 11. 11. 2017 16:39

Linde
♥------

Ahoj lidi - a Motty, díky za pozvání, musím se tu trošku rozkoukat. Na Ž-in už odmítám chodit, protože je to tam strašné, nepřehledné a zoufale o ničem. Navíc už tam nebude ani ženský kalendář, kvůli kterému jsem nakukovala pravidelně  cool
Zdá se mi to, nebo mi ten úvod tohoto webu připomíná úplně původní starou Ž-in? Tedy je to už let, co jsem ji neviděla, hádám deset určitě....

Není tady

#164 11. 11. 2017 17:02

Mášapáša
♥♥♥----

Tak pěkně popořadě - vítám nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.

man-mimo: tak když je to TA, tak to bude ta milovaná, co chodí pořád tak zmalovaná. Na MŠ je to trochu moc útočný, ta píše jinak big_smile

orinka: u nás se taky svádí spousta rozbitýho na kočky. Je pravda, že za většinou věci jsou fakt oni, ale někdy se to hodí jako výmluva lol

Gloria: Maru, vždyť jsem sem vložila tak krásný a srozumitelný návod na vkládání fotek big_smile Podívám se do mailu a dám ti je sem, ale fakt to zkus podle toho návodu, nic na tom není.

A jinak všechny zdravím a přeju hezký večer.

Upravil(a) Mášapáša (11. 11. 2017 17:15)

Není tady

#165 11. 11. 2017 17:07

Mášapáša
♥♥♥----

Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/DSC02557.jpg?ver=0

Není tady

#166 11. 11. 2017 17:07

Gloria
♥♥-----

Mášapáša napsal(a):

Tak pěkně popořadě - vítá nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.

man-mimo: tak když je to TA, tak to bude ta milovaná, co chodí pořád tak zmalovaná. Na MŠ je to trochu moc útočný, ta píše jinak big_smile

orinka: u nás se taky svádí spousta rozbitýho na kočky. Je pravda, že za většinou věci jsou fakt oni, ale někdy se to hodí jako výmluva lol

Gloria: Maru, vždyť jsem sem vložila tak krásný a srozumitelný návod na vkládání fotek big_smile Podívám se do mailu a dám ti je sem, ale fakt to zkus podle toho návodu, nic na tom není.

Ja vim cetla jsem to pozorne, nepodarilo se mi to, potrebuji na to vice casu, nejsem uz zrovna nejmladsi a s pocitacem mam problem kazdy den, asi bych ho ani mit nemela, ale je to par tydnu jsme koupili opet novy tak se musim asi vice snazit, tak se mej a diky!!!

Není tady

#167 11. 11. 2017 17:08

Mášapáša
♥♥♥----

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/DSC02559.jpg?ver=0

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/DSC02560.jpg?ver=0

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/DSC02561.jpg?ver=0

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/DSC02562.jpg?ver=0

Není tady

#168 11. 11. 2017 17:11

Mášapáša
♥♥♥----

ZKOPÍROVALA JSEM ZNOVU NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ FOTEK

Mášapáša napsal(a):

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ BY CHTĚLI VLOŽIT FOTKU A NEVÍ, JAK NA TO NEBO NEMAJÍ ÚLOŽIŠTĚ PRO FOTKY.

Založila jsem účet na rajčeti, který můžete používat i pro svoje fotky. Je to tady - https://masenka2017.rajce.idnes.cz/

email pro přihlášení je: masababi@centrum.cz
heslo: uloziste

Jsou tam dvě alba - jedno je návod, jak vložit fotky, tak do toho nic nepřidávejte. Druhé se jmenuje Foto pro babinet a to je pro vás všechny. Album je tady - https://masenka2017.rajce.idnes.cz/FOTO_pro_babinet/

No a v tom druhém albu - návodu (https://masenka2017.rajce.idnes.cz/NAVO … DO_DISKUZE), najdete přesně krok za krokem, jak přidat fotku do alba a jak to udělat, aby se vložila fotka sem. Ještě tu jednu zkusím vložit a doufám, že všechny odkazy, co jsem teď vložila, budou aktivní.

Takže pokus fotka:
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0

Není tady

#169 11. 11. 2017 17:13

Mášapáša
♥♥♥----

Při odpovídání na příspěvek s fotkou se fotka už nezobrazí, pouze odkaz na ni. V původním příspěvku byla tato fotka:

https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/14664/14664934_c0723895328d9c904c802f94974e7f8c/images/29.jpg?ver=0

Není tady

#170 11. 11. 2017 17:14

Mášapáša
♥♥♥----

Gloria napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Tak pěkně popořadě - vítá nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.

Ja vim cetla jsem to pozorne, nepodarilo se mi to, potrebuji na to vice casu, nejsem uz zrovna nejmladsi a s pocitacem mam problem kazdy den, asi bych ho ani mit nemela, ale je to par tydnu jsme koupili opet novy tak se musim asi vice snazit, tak se mej a diky!!!

Maruško, když budeš potřebovat s něčím pomoct nebo něco vysvětlit, stačí říct. Teda napsat smile A ta zima u vás je krásná, ale já bych se bez sněhu klidně obešla.

Není tady

#171 11. 11. 2017 19:16

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Jéééé, to je nádherná zima hjarta , ale já ji nechci lol

Není tady

#172 11. 11. 2017 20:19

jarka1234
♥♥♥----

man-mimo napsal(a):

orinka napsal(a):

man-mimo napsal(a):

big_smile big_smile

A která to byla? Jsem se musela smát.tummenupp

Není tady

#173 11. 11. 2017 20:22

jarka1234
♥♥♥----

Gloria napsal(a):

Mášapáša napsal(a):

Maruško, moc děkuju za nádherný fotečky. Vy tam máte úplně jinou zimu než my tady.

Není tady

#174 11. 11. 2017 20:36

jarka1234
♥♥♥----

man-mimo napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Markétka a její pravopis...k tomu není co dodat.lol
Musím ale uznat, že mi nevadila vůbec. A když jsem se jí na něco zeptala, tak mi hned odepsala. A osobně taky neznám nikoho, kdo je tak posedlej šminkováním, já to nějak nemusím, abych řekla pravdu. Žádnou sbírku velkou líčidel nemám. A přílišné líčení se mi ani nelíbí. Jsem raději pro přirozenost.smile

dumbom Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je roll big_smile big_smile

Hrubky jsou kreativní pravopis?dumbom

Není tady

#175 11. 11. 2017 22:18

Gloria
♥♥-----

jarka1234 napsal(a):

man-mimo napsal(a):

jarka1234 napsal(a):

Markétka a její pravopis...k tomu není co dodat.lol
Musím ale uznat, že mi nevadila vůbec. A když jsem se jí na něco zeptala, tak mi hned odepsala. A osobně taky neznám nikoho, kdo je tak posedlej šminkováním, já to nějak nemusím, abych řekla pravdu. Žádnou sbírku velkou líčidel nemám. A přílišné líčení se mi ani nelíbí. Jsem raději pro přirozenost.smile

dumbom Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je roll big_smile big_smile

Hrubky jsou kreativní pravopis?dumbom

Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí