29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gloria napsal(a):
Moc dekuji, uz jsem to nasla, takze novy prispevek musim jit nahoru, ja uz si s tim nevedela rady, ty jsi jiste Gerda, vid? Pamatuji se na tebe,
pro Hanicku (Motty) no bohuzel musim rict ze Kanada uz neni tak krasna, tedy priroda je, ale jsou zde ruzne velke zmeny a neni to ted dobre, nemuzu se o tom moc rozepisovat at me tady treba nevymazou a nebo neoznaci za rasistu, verim ale ze kazdy kdo tohle cte mi rozumi!
Tak jeste jednou dekuji a mejte se krasne, jdu si cist, tak zitra, jo a jeste nevim ci se smajlikama, mam to nastavene ON ale zobrazuji se mi pismenka:D , tak dekuji!
Maruško, tak vidíš, další věc vyřešená. S těma smajlíkama - nemáš třeba zaškrtnuté tady pod tím oknem, kde píšeš zprávu "nezobrazovat smajlíky v tomto příspěvku".
A to o Kanadě - rozumím ti. Ono se to bohužel tak nějak divně vyvíjí všude. Ale ta příroda vám to musí vynahrazovat, já jsem v Kanadě nebyla. ale ségra několikrát a i když video ani zdaleka nezachytí to, co oči, stejně je to nádhera.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Gloria napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Já jen zkouknu nadpisy a víc nepotřebuju. Pak se podívám do oblíbených diskuzí, jestli něco nepřibylo a tím moje iniciativa tam hasneAhoj vsem, uz mam nastavene prispevky podle meho prani, ted jenom premyslim kam a jak dat ikonku, to chce cas. Jen jeste mam trochu problem se vyznat jak se to zde radi kdyz nekdo odpovida na prispevek.
Jinak hlasim ze je u nas hnusne, prisla zima, v noci napadl snih a je -9C, no to jsem necekala dnes je pouze 10. listopadu.
Jarusko at se brzy uzdravis a Hanicko ty take, holky nesmite stonat, chce to vylezet a pit tekutiny,
tak se mejte , jdu cist nejake clanky at vim co se deje ve svete:supr:Ahoj Maruško, tak už máte pořádnou zimu:-). Já jsem hrozná, mám nejraději léto, tak je jasné, že budu trpět. Jsem pořád zmrzlá. A to tady nemáme zimy jako vy. Kanada je krásná země, i když já jsem ji viděla jen v televizních dokumentech:-).
Jarko, jsem na tom stejně, taky nemám ráda zimu. Ale zrovna tak nesnáším horký léto, myslím takový to přes 35 stupňů, vlastně i přes 30 mi už vadí. Nejlepší je jaro a hezký babí léto, to miluju.
Není tady
orinka napsal(a):
Eh, omluvte mou starou hlavu, žádná ZPRÁVA tam není. Ale ZASLAT PŘÍSPĚVEK!!! Jsem trubka plechová
Zpráva je pro poslání zprávy a je pro změnu vlevo pod avatarem nebo pod jménem Však my se tady zorientujeme.
Není tady
Přeběhlická....krásný název:D
Není tady
Omlouvám se, ale tohle sem musím dát
"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."
Můžete hádat autora
Není tady
man-mimo napsal(a):
![]()
![]()
![]()
"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."![]()
Můžete hádat autora
Dovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.
Není tady
A dneska je tak nádherně...já jsem původně jenom převlékla ložní, že našpiněné složím do koše, až se mi bude chtít prát....podívám se ven a byl by hřích neprat a nepověsit to na lodžii. Akorát vynikla špinavá okna a jak jsem to čistila, drnkla jsem o venkovní teploměr a je po něm. No, zkusím to svést na kočky, on už byl trochu trofejní a nepotřeboval moc, aby spadl:D
Není tady
orinka napsal(a):
man-mimo napsal(a):
![]()
![]()
![]()
"Do diskuzí vás přidám až se vrátím z dovolené, omlouvám se, ale od středy vás nikdo jiný přidat nemohl, tak snad vydržíte do úterý. Děkuji za pochopení."![]()
Můžete hádat autoraDovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.
těsně vedle. Byla to tA
Není tady
Jarusko a Hanicko, chtela jsem sem vlozit par fotek z prave kanadske zimy jak to vlastne u nas vypada, ale nejde mi to, poslu vam to mailem, dnes je -10C s vetrem -14C, takze nejdu dnes na prochazku, cetla jsem ze V Cesku mate take zimu, letos to prislo opravdu moc brzy, jinak vas vsechny zdravim a preji krasny weekend!
Devcata poslala jsem vam par mailu s fotkama pred chvili to odeslo!
Upravil(a) Gloria (11. 11. 2017 14:40)
Není tady
orinka napsal(a):
A dneska je tak nádherně...já jsem původně jenom převlékla ložní, že našpiněné složím do koše, až se mi bude chtít prát....podívám se ven a byl by hřích neprat a nepověsit to na lodžii. Akorát vynikla špinavá okna a jak jsem to čistila, drnkla jsem o venkovní teploměr a je po něm. No, zkusím to svést na kočky, on už byl trochu trofejní a nepotřeboval moc, aby spadl:D
U nas dnes hezky neni, take jsem povlekla postele a vyperu to a dam do susicky, u nas se nesmi davat pradlo na balkon, jinak nas teplomer ukazuje -10C
Není tady
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
man-mimo napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Můžete hádat autoraDovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.
těsně vedle. Byla to tA
tak to se asi zhroutilA anebo to dostala befelem, že píše kraviny.
Není tady
orinka napsal(a):
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
Dovolenou určitě nutně potřeboval. Umím si představit hustou atmosféru v redakci.
těsně vedle. Byla to tA
tak to se asi zhroutilA anebo to dostala befelem, že píše kraviny.
Nevim o kom je presne rec, ale je to ta co se rada maluje a nebo ta co ma ty sexy fotky na FB?
Není tady
Ahoj lidi - a Motty, díky za pozvání, musím se tu trošku rozkoukat. Na Ž-in už odmítám chodit, protože je to tam strašné, nepřehledné a zoufale o ničem. Navíc už tam nebude ani ženský kalendář, kvůli kterému jsem nakukovala pravidelně
Zdá se mi to, nebo mi ten úvod tohoto webu připomíná úplně původní starou Ž-in? Tedy je to už let, co jsem ji neviděla, hádám deset určitě....
Není tady
Tak pěkně popořadě - vítám nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.
man-mimo: tak když je to TA, tak to bude ta milovaná, co chodí pořád tak zmalovaná. Na MŠ je to trochu moc útočný, ta píše jinak
orinka: u nás se taky svádí spousta rozbitýho na kočky. Je pravda, že za většinou věci jsou fakt oni, ale někdy se to hodí jako výmluva
Gloria: Maru, vždyť jsem sem vložila tak krásný a srozumitelný návod na vkládání fotek Podívám se do mailu a dám ti je sem, ale fakt to zkus podle toho návodu, nic na tom není.
A jinak všechny zdravím a přeju hezký večer.
Upravil(a) Mášapáša (11. 11. 2017 17:15)
Není tady
Takže kdo by se chtěl naladit do zimní nálady, tady jsou fotky kanadské zimy od Glorie:
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Tak pěkně popořadě - vítá nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.
man-mimo: tak když je to TA, tak to bude ta milovaná, co chodí pořád tak zmalovaná. Na MŠ je to trochu moc útočný, ta píše jinak
orinka: u nás se taky svádí spousta rozbitýho na kočky. Je pravda, že za většinou věci jsou fakt oni, ale někdy se to hodí jako výmluva
Gloria: Maru, vždyť jsem sem vložila tak krásný a srozumitelný návod na vkládání fotekPodívám se do mailu a dám ti je sem, ale fakt to zkus podle toho návodu, nic na tom není.
A jinak všechny zdravím a přeju hezký večer.
Ja vim cetla jsem to pozorne, nepodarilo se mi to, potrebuji na to vice casu, nejsem uz zrovna nejmladsi a s pocitacem mam problem kazdy den, asi bych ho ani mit nemela, ale je to par tydnu jsme koupili opet novy tak se musim asi vice snazit, tak se mej a diky!!!
Není tady
ZKOPÍROVALA JSEM ZNOVU NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ FOTEK
Mášapáša napsal(a):
PRO VŠECHNY, KTEŘÍ BY CHTĚLI VLOŽIT FOTKU A NEVÍ, JAK NA TO NEBO NEMAJÍ ÚLOŽIŠTĚ PRO FOTKY.
Založila jsem účet na rajčeti, který můžete používat i pro svoje fotky. Je to tady - https://masenka2017.rajce.idnes.cz/
email pro přihlášení je: masababi@centrum.cz
heslo: uloziste
Jsou tam dvě alba - jedno je návod, jak vložit fotky, tak do toho nic nepřidávejte. Druhé se jmenuje Foto pro babinet a to je pro vás všechny. Album je tady - https://masenka2017.rajce.idnes.cz/FOTO_pro_babinet/
No a v tom druhém albu - návodu (https://masenka2017.rajce.idnes.cz/NAVO … DO_DISKUZE), najdete přesně krok za krokem, jak přidat fotku do alba a jak to udělat, aby se vložila fotka sem. Ještě tu jednu zkusím vložit a doufám, že všechny odkazy, co jsem teď vložila, budou aktivní.
Takže pokus fotka:
https://img23.rajce.idnes.cz/d2301/14/1 … .jpg?ver=0
Není tady
Při odpovídání na příspěvek s fotkou se fotka už nezobrazí, pouze odkaz na ni. V původním příspěvku byla tato fotka:
Není tady
Gloria napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Tak pěkně popořadě - vítá nově příchozí Ohnivouzenumagdalenu a Linde a doufám, že se tady zabydlíte a že časem se taky rozjedou ty články a komentáře pod nima. Linde, taky mi to právě připomnělo starou ž-in, proto jsem si řekla, že zkusím zakotvit.
Gloria: Maru, vždyť jsem sem vložila tak krásný a srozumitelný návod na vkládání fotekPodívám se do mailu a dám ti je sem, ale fakt to zkus podle toho návodu, nic na tom není.
A jinak všechny zdravím a přeju hezký večer.Ja vim cetla jsem to pozorne, nepodarilo se mi to, potrebuji na to vice casu, nejsem uz zrovna nejmladsi a s pocitacem mam problem kazdy den, asi bych ho ani mit nemela, ale je to par tydnu jsme koupili opet novy tak se musim asi vice snazit, tak se mej a diky!!!
Maruško, když budeš potřebovat s něčím pomoct nebo něco vysvětlit, stačí říct. Teda napsat A ta zima u vás je krásná, ale já bych se bez sněhu klidně obešla.
Není tady
Jéééé, to je nádherná zima , ale já ji nechci
Není tady
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
man-mimo napsal(a):
![]()
![]()
![]()
těsně vedle. Byla to tA
A která to byla? Jsem se musela smát.
Není tady
Gloria napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
A jinak všechny zdravím a přeju hezký večer.Ja vim cetla jsem to pozorne, nepodarilo se mi to, potrebuji na to vice casu, nejsem uz zrovna nejmladsi a s pocitacem mam problem kazdy den, asi bych ho ani mit nemela, ale je to par tydnu jsme koupili opet novy tak se musim asi vice snazit, tak se mej a diky!!!
Maruško, moc děkuju za nádherný fotečky. Vy tam máte úplně jinou zimu než my tady.
Není tady
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Markétka a její pravopis...k tomu není co dodat.
Musím ale uznat, že mi nevadila vůbec. A když jsem se jí na něco zeptala, tak mi hned odepsala. A osobně taky neznám nikoho, kdo je tak posedlej šminkováním, já to nějak nemusím, abych řekla pravdu. Žádnou sbírku velkou líčidel nemám. A přílišné líčení se mi ani nelíbí. Jsem raději pro přirozenost.
Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je
![]()
![]()
Hrubky jsou kreativní pravopis?
Není tady
jarka1234 napsal(a):
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Markétka a její pravopis...k tomu není co dodat.
Musím ale uznat, že mi nevadila vůbec. A když jsem se jí na něco zeptala, tak mi hned odepsala. A osobně taky neznám nikoho, kdo je tak posedlej šminkováním, já to nějak nemusím, abych řekla pravdu. Žádnou sbírku velkou líčidel nemám. A přílišné líčení se mi ani nelíbí. Jsem raději pro přirozenost.
Její kreativní pravopis a rafinovanost příběhů je to nejúžasnější, co tam ještě je
![]()
![]()
Hrubky jsou kreativní pravopis?
Tak jsem tam vlezla a napsala par komentaru, ja uz z toho mam opravdu srandu, ale mozna ze mi zamitnou pristup na Zenu
Není tady