29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pimpa M napsal(a):
To je krasavec, úplně v něm vidím naši nebožku Lojzku!
Mášapáša napsal(a):
To je ten útulkáček
S fotkama věřím, že je to problém, mně to dalo dost práce, abych je sem mohla vložit. Musela jsem si:
a) založit nový email (protože se stávajícím už účet na rajčeti mám a nevzalo mi to)
b) založit nový účet na rajčeti (protože na stávající rajče to dávat nechci)
c) napsat si heslovník, protože už toho mám porůznu tolik, že si nic nepamatuju
Tak snad se nad námi ajťáček smiluje a nějak to udělá, aby šly fotky vkládat přímo.
Upravil(a) Mášapáša (7. 11. 2017 17:14)
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Pimpa M napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
To je ten útulkáček
S fotkama věřím, že je to problém, mně to dalo dost práce, abych je sem mohla vložit. Musela jsem si:
a) založit nový email (protože se stávajícím už účet na rajčeti mám a nevzalo mi to)
Tak snad se nad námi ajťáček smiluje a nějak to udělá, aby šly fotky vkládat přímo.
Já než přijdu na to, jak to vložit, uteče ještě hodně vody!
Není tady
Pimpa M napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Pimpa M napsal(a):
To je ten útulkáček
Tak snad se nad námi ajťáček smiluje a nějak to udělá, aby šly fotky vkládat přímo.Já než přijdu na to, jak to vložit, uteče ještě hodně vody!
Mně to taky muselo být vysvětleno. Tady je problém v tom úložišti, ne každý nějaký má.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Ten je krásnej:-).
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Ten je krásnej:-).
Děkuju, jsem do něj pořád zabouchnutá A on to ví a zneužívá toho, holomek.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Útočiště na rozkoukání pro všechny přeběhlíky, kteří jsou znechuceni webem žena-in.
tak jsem tě našla Motoušku
Není tady
Sára.L napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Útočiště na rozkoukání pro všechny přeběhlíky, kteří jsou znechuceni webem žena-in.
tak jsem tě našla Motoušku
Čau Sári, máš krááásnou ikonku. Moc ráda tě tady vidím
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Jen je to tu málo "Přehledný, vzdušný, moderního vzhledu. "
Není tady
man-mimo napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
![]()
Ano, to máš pravdu, chtělo by to doladit, tak nějak po křížovsku
Není tady
Ahoj , tak jsem to po chvilce hledání našla. Majka
Není tady
marianaant napsal(a):
Ahoj , tak jsem to po chvilce hledání našla. Majka
Ahoj Majko, vítám tě tady a ještě se přijď podívat na tu naši kočičí:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p3067366
Není tady
man-mimo napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
![]()
Ahoj, tak to je dobře, že jsi i tady.
Není tady
man-mimo napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
![]()
Hmmm, asi navrhnu těžkou modernizaci
Není tady
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
![]()
Ona je modernizace dobrá věc, ovšem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
![]()
Jen to néééééééééééééééé
Ale u těch fotek by to bylo dobrý, jak se tváříl pan IT?
Není tady
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
![]()
Ona je modernizace dobrá věc, ovšem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spíš kilometrovým krokem zpátky.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Hmmm, asi navrhnu těžkou modernizaciOna je modernizace dobrá věc, ovšem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spíš kilometrovým krokem zpátky.
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a žádná změna. Myslím, že jim je úplně jedno, že hodně čtenářek odchází.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Ona je modernizace dobrá věc, ovšem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.Já bych to ani nenazvala modernizací.... spíš kilometrovým krokem zpátky.
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a žádná změna. Myslím, že jim je úplně jedno, že hodně čtenářek odchází.
Určitě je jim to jedno, vždyť se to vyrovná těma imaginárníma dušema, které jen čekaly na tuhle úžasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutěž, tak je to do desítky. Mě už snad ani neštve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Není tady
Ahoj holky, tak jaký jste měly den? Mě dnes střídavě padá a funguje internet, asi usoudil, že bych se měla taky trošku hýbat a tak jdu teď dočíst, zda na mě nepadly nějaké dotazy.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj holky, tak jaký jste měly den? Mě dnes střídavě padá a funguje internet, asi usoudil, že bych se měla taky trošku hýbat
a tak jdu teď dočíst, zda na mě nepadly nějaké dotazy.
Ahoj Andreo, nevím jak ostatní, ale já jsem měla den hlavně dlouhý, od 8 do 18. Ale aspoň jsem mohla být celkem pravidelně i tady a číst si, co přibylo. Mám jen dotaz na ty fotky, jestli bude výhledově možný vložit je přímo ze složky, ale to je teprve od včerejška, asi to tak rychle nepůjde. Jestli to teda půjde
Upravil(a) Mášapáša (8. 11. 2017 19:49)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj holky, tak jaký jste měly den? Mě dnes střídavě padá a funguje internet, asi usoudil, že bych se měla taky trošku hýbat
a tak jdu teď dočíst, zda na mě nepadly nějaké dotazy.
Ahoj Andreo, já sem chodím jen po chvilkách. Jsem nachlazená a dusím se jak tuberák. Jenže jen s kašlem nechci jít k doktorovi. Koupila jsem si sirup (název nepíšu, neboj) na dusivý kašel a nalévám se čajem všelijakým. Takže já tento týden nic moc teda:-).
Není tady
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spíš kilometrovým krokem zpátky.Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a žádná změna. Myslím, že jim je úplně jedno, že hodně čtenářek odchází.
Určitě je jim to jedno, vždyť se to vyrovná těma imaginárníma dušema, které jen čekaly na tuhle úžasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutěž, tak je to do desítky. Mě už snad ani neštve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Mě už delší dobu tam štvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i když nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, že se jim žádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim ještě přidáváš. Desítka je tak u receptu možná. Jinak jeden, dva komentáře.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a žádná změna. Myslím, že jim je úplně jedno, že hodně čtenářek odchází.Určitě je jim to jedno, vždyť se to vyrovná těma imaginárníma dušema, které jen čekaly na tuhle úžasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutěž, tak je to do desítky. Mě už snad ani neštve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Mě už delší dobu tam štvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i když nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, že se jim žádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim ještě přidáváš. Desítka je tak u receptu možná. Jinak jeden, dva komentáře.
přes 140 komentářů u dnešního článku
Aspoň dnešní datum u něj je
Není tady
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Určitě je jim to jedno, vždyť se to vyrovná těma imaginárníma dušema, které jen čekaly na tuhle úžasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutěž, tak je to do desítky. Mě už snad ani neštve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).Mě už delší dobu tam štvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i když nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, že se jim žádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim ještě přidáváš. Desítka je tak u receptu možná. Jinak jeden, dva komentáře.
Aspoň dnešní datum u něj je![]()
To je ten starej článek Nemůžete se přihlásit??? To myslíš, ne? Ten má hodně komentářů, jenže za celou tu dobu. A naštvaných komentů.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Aspoň dnešní datum u něj je![]()
To je ten starej článek Nemůžete se přihlásit??? To myslíš, ne? Ten má hodně komentářů, jenže za celou tu dobu. A naštvaných komentů.
celá pravda už tak nezní
Není tady