6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pimpa M napsal(a):
To je krasavec, úplně v něm vidím nai neboku Lojzku!
Máapáa napsal(a):
To je ten útulkáček
S fotkama věřím, e je to problém, mně to dalo dost práce, abych je sem mohla vloit. Musela jsem si:
a) zaloit nový email (protoe se stávajícím u účet na rajčeti mám a nevzalo mi to)
b) zaloit nový účet na rajčeti (protoe na stávající rajče to dávat nechci)
c) napsat si heslovník, protoe u toho mám porůznu tolik, e si nic nepamatuju
Tak snad se nad námi ajáček smiluje a nějak to udělá, aby ly fotky vkládat přímo.
Upravil(a) Máapáa (7. 11. 2017 17:14)
Není tady
Máapáa napsal(a):
Pimpa M napsal(a):
Máapáa napsal(a):
To je ten útulkáček
S fotkama věřím, e je to problém, mně to dalo dost práce, abych je sem mohla vloit. Musela jsem si:
a) zaloit nový email (protoe se stávajícím u účet na rajčeti mám a nevzalo mi to)
Tak snad se nad námi ajáček smiluje a nějak to udělá, aby ly fotky vkládat přímo.
Já ne přijdu na to, jak to vloit, uteče jetě hodně vody!
Není tady
Pimpa M napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Pimpa M napsal(a):
To je ten útulkáček
Tak snad se nad námi ajáček smiluje a nějak to udělá, aby ly fotky vkládat přímo.Já ne přijdu na to, jak to vloit, uteče jetě hodně vody!
Mně to taky muselo být vysvětleno. Tady je problém v tom úloiti, ne kadý nějaký má.
Není tady
Máapáa napsal(a):
Ten je krásnej:-).
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Ten je krásnej:-).
Děkuju, jsem do něj pořád zabouchnutá A on to ví a zneuívá toho, holomek.
Není tady
Máapáa napsal(a):
Útočitě na rozkoukání pro vechny přeběhlíky, kteří jsou znechuceni webem ena-in.
tak jsem tě nala Motouku
Není tady
Sára.L napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Útočitě na rozkoukání pro vechny přeběhlíky, kteří jsou znechuceni webem ena-in.
tak jsem tě nala Motouku
Čau Sári, má krááásnou ikonku. Moc ráda tě tady vidím
Není tady
Máapáa napsal(a):
Jen je to tu málo "Přehledný, vzduný, moderního vzhledu. "
Není tady
man-mimo napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Ano, to má pravdu, chtělo by to doladit, tak nějak po kříovsku
Není tady
Ahoj , tak jsem to po chvilce hledání nala. Majka
Není tady
marianaant napsal(a):
Ahoj , tak jsem to po chvilce hledání nala. Majka
Ahoj Majko, vítám tě tady a jetě se přijď podívat na tu nai kočičí:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p3067366
Není tady
man-mimo napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Ahoj, tak to je dobře, e jsi i tady.
Není tady
man-mimo napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Hmmm, asi navrhnu těkou modernizaci
Není tady
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Ona je modernizace dobrá věc, ovem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Jen to néééééééééééééééé
Ale u těch fotek by to bylo dobrý, jak se tváříl pan IT?
Není tady
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
man-mimo napsal(a):
Jen je to tu málo "Přehledný, vzduný, moderního vzhledu. "Hmmm, asi navrhnu těkou modernizaci
Ona je modernizace dobrá věc, ovem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spí kilometrovým krokem zpátky.
Není tady
Máapáa napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Hmmm, asi navrhnu těkou modernizaciOna je modernizace dobrá věc, ovem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spí kilometrovým krokem zpátky.
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a ádná změna. Myslím, e jim je úplně jedno, e hodně čtenářek odchází.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Máapáa napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Ona je modernizace dobrá věc, ovem ta, kterou nám nabídli na jednom webu, tak ta se hodně nepovedla.Já bych to ani nenazvala modernizací.... spí kilometrovým krokem zpátky.
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a ádná změna. Myslím, e jim je úplně jedno, e hodně čtenářek odchází.
Určitě je jim to jedno, vdy se to vyrovná těma imaginárníma duema, které jen čekaly na tuhle úasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutě, tak je to do desítky. Mě u snad ani netve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Není tady
Ahoj holky, tak jaký jste měly den? Mě dnes střídavě padá a funguje internet, asi usoudil, e bych se měla taky troku hýbat a tak jdu teď dočíst, zda na mě nepadly nějaké dotazy.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj holky, tak jaký jste měly den? Mě dnes střídavě padá a funguje internet, asi usoudil, e bych se měla taky troku hýbat a tak jdu teď dočíst, zda na mě nepadly nějaké dotazy.
Ahoj Andreo, nevím jak ostatní, ale já jsem měla den hlavně dlouhý, od 8 do 18. Ale aspoň jsem mohla být celkem pravidelně i tady a číst si, co přibylo. Mám jen dotaz na ty fotky, jestli bude výhledově moný vloit je přímo ze sloky, ale to je teprve od včerejka, asi to tak rychle nepůjde. Jestli to teda půjde
Upravil(a) Máapáa (8. 11. 2017 19:49)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj Andreo, já sem chodím jen po chvilkách. Jsem nachlazená a dusím se jak tuberák. Jene jen s kalem nechci jít k doktorovi. Koupila jsem si sirup (název nepíu, neboj) na dusivý kael a nalévám se čajem velijakým. Take já tento týden nic moc teda:-).
Není tady
Máapáa napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Já bych to ani nenazvala modernizací.... spí kilometrovým krokem zpátky.Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a ádná změna. Myslím, e jim je úplně jedno, e hodně čtenářek odchází.
Určitě je jim to jedno, vdy se to vyrovná těma imaginárníma duema, které jen čekaly na tuhle úasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutě, tak je to do desítky. Mě u snad ani netve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Mě u delí dobu tam tvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i kdy nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, e se jim ádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim jetě přidává. Desítka je tak u receptu moná. Jinak jeden, dva komentáře.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Máapáa napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Koukla jsem se tam zas, ze zvědavosti a ádná změna. Myslím, e jim je úplně jedno, e hodně čtenářek odchází.Určitě je jim to jedno, vdy se to vyrovná těma imaginárníma duema, které jen čekaly na tuhle úasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutě, tak je to do desítky. Mě u snad ani netve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).
Mě u delí dobu tam tvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i kdy nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, e se jim ádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim jetě přidává. Desítka je tak u receptu moná. Jinak jeden, dva komentáře.
přes 140 komentářů u dneního článku
Aspoň dnení datum u něj je
Není tady
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Máapáa napsal(a):
Určitě je jim to jedno, vdy se to vyrovná těma imaginárníma duema, které jen čekaly na tuhle úasnou změnu. Podívej se na počty komentářů u článků - pokud to není soutě, tak je to do desítky. Mě u snad ani netve, jak to tam vizuálně vypadá, jako ta nabubřelost, se kterou odpovídají (pokud teda vůbec odpovídají).Mě u delí dobu tam tvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i kdy nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, e se jim ádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim jetě přidává. Desítka je tak u receptu moná. Jinak jeden, dva komentáře.
přes 140 komentářů u dneního článku
Aspoň dnení datum u něj je
To je ten starej článek Nemůete se přihlásit??? To myslí, ne? Ten má hodně komentářů, jene za celou tu dobu. A natvaných komentů.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mě u delí dobu tam tvala (to je slabý výraz) ta Kristina. Její nepříjemné odpovědi někdy... Musela jsem ji zmínit, i kdy nerada pomlouvám někoho. Je mi jasné, e se jim ádný čtenářky nevrátí. Jen kecají. To jim jetě přidává. Desítka je tak u receptu moná. Jinak jeden, dva komentáře.přes 140 komentářů u dneního článku
Aspoň dnení datum u něj jeTo je ten starej článek Nemůete se přihlásit??? To myslí, ne? Ten má hodně komentářů, jene za celou tu dobu. A natvaných komentů.
celá pravda u tak nezní
Není tady