29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
To jsem zvědavá, kdo všechno sem přeběhne.
Musíš udělat nábor
Tak já vůbec netuším, jak se takový nábor dělá:-).
No prostě pozvi každýho, koho bys tady chtěla mít, dej jim odkaz sem, můžou nakouknout a buď zůstanou nebo ne
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, ničeho se nebojte, vše si vyzkoušejte, rozkoukejte se, a kdyby cokoliv, volejte SOS
Pochopitelně, nemůžu zde být 7 dní v týdnu 24 hodin denně, přesto se snažím a budu snažit i nadále být co nejvíce tady pro vás všechny, jak stávají, tak nové členky, na příjmu a reagovat co nejdříve. Je jasné, že zde je to jiné, než jste byly zvyklé na předchozím místě, nicméně tady je to hlavně o tom komornějším, rodinném prostředí, což si myslím je leckdy jen ku prospěchu.
Chtěla bych se zeptat - je možné mít tady i zamknutou diskuzi? Neveřejnou, jen pro členy?
Není tady
Andrea - jdu zkusit nahrát obrázek - měl by to být screen mýho komentáře u článku, kde se nezobrazuje můj avatar.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Andrea - jdu zkusit nahrát obrázek - měl by to být screen mýho komentáře u článku, kde se nezobrazuje můj avatar.
https://masenka2017.rajce.idnes.cz/FOTO … _nazvu.jpg
Hm, tak nic
Není tady
Nahrála jsem si pro test obrázek do alba, šla jsem do toho okna Zaslat příspěvek, klikla na img, mezi znaky vložila odkaz a vložil se mi jen ten odkaz, viz dole... Tak co dělám blbě?
Není tady
Mášapáša napsal(a):
A s tímhle mi to šlo...
Není tady
Mášapáša napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Holky, ničeho se nebojte, vše si vyzkoušejte, rozkoukejte se, a kdyby cokoliv, volejte SOS
Pochopitelně, nemůžu zde být 7 dní v týdnu 24 hodin denně, přesto se snažím a budu snažit i nadále být co nejvíce tady pro vás všechny, jak stávají, tak nové členky, na příjmu a reagovat co nejdříve. Je jasné, že zde je to jiné, než jste byly zvyklé na předchozím místě, nicméně tady je to hlavně o tom komornějším, rodinném prostředí, což si myslím je leckdy jen ku prospěchu.
Chtěla bych se zeptat - je možné mít tady i zamknutou diskuzi? Neveřejnou, jen pro členy?
Ano, toto je možné po domluvě se mnou.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
https://masenka2017.rajce.idnes.cz/FOTO … _nazvu.jpgHm, tak nic
Už to tam máš a písnu Ti SZ :-)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
https://masenka2017.rajce.idnes.cz/FOTO … _nazvu.jpgHm, tak nic
Už to tam máš a písnu Ti SZ :-)
Jé, zázrak, odkaz se změnil v obrázek
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Ano, toto je možné po domluvě se mnou.
Děkuju, když tak se ozvu.
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Hurá, povedlo se, díky Andreo.
Není tady
Výborně, no vidíš
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Gloria napsal(a):
Ahoj, dekuji za pozvani, mam stejny nick jako na Zena-in a zdravim vsechny zname, uz je ale dost pozde a mam dojem ze uz kazdy spi
, nevadi, ukazu se tady zitra , tak zatim dobrou noc
Ahoj, taky tě tady vítám, rozkoukej se tady, jak odpovídat už víš a všechno ostatní se tady člověk taky naučí.
Vyzkoušela jsem a odpovídám zkusmo. Bude nás víc, nebudem se bát vlka nic!!
Není tady
Zdravím přeběhlice
(možná se tu časem zastavim)
Není tady
man-mimo napsal(a):
Zdravím přeběhlice
Budeme se na tebe všechny těšit, co samotné ženské, že jo??
Není tady
Mášapáša napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jééé, to je krásný tygr!! U nás bude dneska očkování našich dvou tygříků, jenom stařenka bude ušetřena.
Není tady
man-mimo napsal(a):
Zdravím přeběhlice
Čáu a díky za zastavení, bude ti tady mezi náma krásně, uvidíš
Není tady
orinka napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jééé, to je krásný tygr!! U nás bude dneska očkování našich dvou tygříků, jenom stařenka bude ušetřena.
Tohodle tygra máme od dubna, je z útulku, umřela mu panička, vzal si ho někdo jiný a po třech dnech ho musel dát do útulku, že měl alergii. Prcek byl během týdne na třech různých místech, což mě bralo za srdce, tak šel k nám. Máme jich celkem pět. Založím kočičí diskuzi, až bude trochu času, tak pak tam o nich můžeme povídat do aleluja
Není tady
Diskuze kočičí, zatím je otevřená, časem bych ji asi zavřela.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=52170#p3067301
Není tady
Ahojky vsem, snazim se vlozit obrazek (zkousim vlozit fotku), ale nejde mi to a nebo to nechapu, jdu ted do parku a mrknu se pozdeji.
Jinak preji vsem hezky den:supr:
Není tady
Gloria napsal(a):
Ahojky vsem, snazim se vlozit obrazek (zkousim vlozit fotku), ale nejde mi to a nebo to nechapu, jdu ted do parku a mrknu se pozdeji.
Jinak preji vsem hezky den:supr:
Ahoj, poslala jsem ti maila. S fotkama je to zatím trošku složitější, musí být někde nahrané. Ale možná to půjde jinak, že Andreo? A pane IT
Není tady
To je krasavec, úplně v něm vidím naši nebožku Lojzku!
Mášapáša napsal(a):
Není tady
Já teda taky doufám, protože žádný album nikde založený nemám, jen složky v PC.
Mášapáša napsal(a):
Gloria napsal(a):
Jinak preji vsem hezky den:supr:Ahoj, poslala jsem ti maila. S fotkama je to zatím trošku složitější, musí být někde nahrané. Ale možná to půjde jinak, že Andreo?
A pane IT
Není tady