27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Léto je tady! lápněte do pedálů a vyrate ven! Tímto sloganem se dá stručně definovat nový film reiséra Martina Koppa a scénáristy Petra Kolečka Bajkeři. Anglicky hovořící čtenáři okamitě pochopí, e se jedná o český přepis anglického výrazu pro cyklisty. Jak tomu porozumí ti ostatní, ví jen Bůh. Předpokládám, e český název Cyklisti by dostatečně nenaznačil, na jaké vlně se nyní nacházíme a jakými tématy se Bajkeři zabývají.
Více o filmu zde: http://babinet.cz/clanek-20826-filmova- … jkeri.html
Není tady
Ve středu se na ten film chystám.
Není tady
No tak....co k tomu filmu říct. Čekala jsem něco hodně nenáročného a to se mi splnilo. Ale e by to bylo a tak vtipné...Chvilkama jsem se zasmála, to ano, ale celkově to bylo tak nějak přetaené, přepísknuté. A neberte na to mení děti.
Není tady