6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě,jestli je možně mít sňatek s Američankou na ostrově Bora Bora nebo na ostrově Mauricius,ikdyž oba nejsme ani křesťané ani evangelíci ani katolíci ani buddhisté nebo hinduisté nebo židé. Děkuji!
Není tady
Napiš Sally, ta ví všecko!
Není tady
Věděla...
Není tady
136 napsal(a):
Zajímalo by mě,jestli je možně mít sňatek s Američankou na ostrově Bora Bora nebo na ostrově Mauricius,ikdyž oba nejsme ani křesťané ani evangelíci ani katolíci ani buddhisté nebo hinduisté nebo židé. Děkuji!
Kam dneska vlezu, tam je tenhle dotaz.
Úplně nejlepší je to na Tarraringapatamu ve dvě hodiny odpoledne a stačí, když jim tam řekneš, že jsi ateista. Ta Američanka zná tvůj duševní stav?
Není tady
136 napsal(a):
Jestli nejste sněhuláci, proč ne?
Není tady