27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím vespolek, musím se aspoň vypsat, nebo se zblázním. Nejde mi v klidu fungovat, normálně přemýlet, nevím co dělat a moc se snaím fungovat nějak normálně... Bolí to, ta zrada nebo co to vlastně je, sama neumím popsat co cítím.
Stalo se to, e před asi 14ti dny mi přítel oznámil, e neví, zda mne stále miluje a zruil nai plánovanou svatbu. O tu svatbu ani tak nejde (nevím proč, ale sama jsem asi nebyla jetě připravena), jde o to, e se bojím, e je ve na patné cestě a chci se tomu svému strachu postavit a to nejen z toho důvodu, e toho chlapa chci zpět, a se stalo cokoli. Spousta lidí by řekla, e jsem pitomá, závislá, e se poniuju a blablabla, abych ho nechala jít, ale to nejde. Tentokrát velí srdce, rozum zůstal někde na půli cesty a nechci jej poslouchat... A já někde v koutku due vím, e je zmatený a neví sám se sebou co by měl dělat...
K tomu vemu poznal v práci mladou kolegyni bez závazků a já mám ji děti s předchozího vztahu (manelství). Promluvili jsme si, byl upřímný, ona je jen kamarádka (chci tomu věřit, tak mi to neberte), ale bohuel se stalo to, e on neví co k ní cítí, nebo ona k němu, e je zmatený a neví co se svým ivotem dál, e se bojí i toho, e není dobrým tátou dětem (ti ho mají za tátu a také mu tak říkají).
Shodli jsme se, e chceme spolu dál zůstat, e to napravíme, domluvili se na poradně... ale nakonec si sbalil pár věcí a odeel na ubytovnu s tím, e si dáme pauzu, e si v sobě musí udělat pořádek... To chápu, ale ranilo mne to. Přesto vechno to chci zkusit, zkusit dát ná vztah do pořádku. Nemyslím si, e by bylo ve ztracené... Nechci to vzdát. Poradna stále platí a já chci věřit, e nám pomůou ná vztah znovu nějak nakopnout...
Byli jsme spolu přes dva roky, on je mladí a ano, i zde spousta lidí namítne, e to nemůe fungovat... Můe, jen se musí chtít, věk je pouze číslo... Plánovali jsme miminko, začátkem roku jsme přili o dvojčátka a asi i od té doby se trápíme a neumíme si jeden druhému říct co nás přesně trápí, co je patně... Já z toho bylo hodně zoufalá a nejspíe jej trápilo i mé trápení... Nakupilo se toho na nás nějak moc a nezvládli jsme to... Já chci věřit a věřím v to, e máme anci na záchranu...
Předem díky vem, co dočetli můj zmatený projev a do konce
Není tady
TeriiS napsal(a):
Zdravím vespolek, musím se aspoň vypsat, nebo se zblázním. Nejde mi v klidu fungovat, normálně přemýlet, nevím co dělat a moc se snaím fungovat nějak normálně... Bolí to, ta zrada nebo co to vlastně je, sama neumím popsat co cítím.
Stalo se to, e před asi 14ti dny mi přítel oznámil, e neví, zda mne stále miluje a zruil nai plánovanou svatbu. O tu svatbu ani tak nejde (nevím proč, ale sama jsem asi nebyla jetě připravena), jde o to, e se bojím, e je ve na patné cestě a chci se tomu svému strachu postavit a to nejen z toho důvodu, e toho chlapa chci zpět, a se stalo cokoli. Spousta lidí by řekla, e jsem pitomá, závislá, e se poniuju a blablabla, abych ho nechala jít, ale to nejde. Tentokrát velí srdce, rozum zůstal někde na půli cesty a nechci jej poslouchat... A já někde v koutku due vím, e je zmatený a neví sám se sebou co by měl dělat...
K tomu vemu poznal v práci mladou kolegyni bez závazků a já mám ji děti s předchozího vztahu (manelství). Promluvili jsme si, byl upřímný, ona je jen kamarádka (chci tomu věřit, tak mi to neberte), ale bohuel se stalo to, e on neví co k ní cítí, nebo ona k němu, e je zmatený a neví co se svým ivotem dál, e se bojí i toho, e není dobrým tátou dětem (ti ho mají za tátu a také mu tak říkají).
Shodli jsme se, e chceme spolu dál zůstat, e to napravíme, domluvili se na poradně... ale nakonec si sbalil pár věcí a odeel na ubytovnu s tím, e si dáme pauzu, e si v sobě musí udělat pořádek... To chápu, ale ranilo mne to. Přesto vechno to chci zkusit, zkusit dát ná vztah do pořádku. Nemyslím si, e by bylo ve ztracené... Nechci to vzdát. Poradna stále platí a já chci věřit, e nám pomůou ná vztah znovu nějak nakopnout...
Byli jsme spolu přes dva roky, on je mladí a ano, i zde spousta lidí namítne, e to nemůe fungovat... Můe, jen se musí chtít, věk je pouze číslo... Plánovali jsme miminko, začátkem roku jsme přili o dvojčátka a asi i od té doby se trápíme a neumíme si jeden druhému říct co nás přesně trápí, co je patně... Já z toho bylo hodně zoufalá a nejspíe jej trápilo i mé trápení... Nakupilo se toho na nás nějak moc a nezvládli jsme to... Já chci věřit a věřím v to, e máme anci na záchranu...
Předem díky vem, co dočetli můj zmatený projev a do konce
No, to je pekné, ale ide o to, či a chce spä on... Je slobodný duch a ak uňho "pauza" znamená pauzu na neurčito, tak s tým nič neurobí. Či sa Ti to páči alebo nie, na ahu je on...
Vek ja osobne za problém nepovaujem (sám osebe), ale môe by problém to, e on je proste v inej ivotnej fáze ako Ty a zrejme sa mu do rodiny, otcovstva, atď. nechce a tak strane, ako si myslel.
Upravil(a) Selima (2. 10. 2017 18:31)
Není tady
@Selima
nevím jak on to má, bohuel, čekáme na poradnu, ta je za týden... Dětem řekl, e si potřebuje v sobě udělat pořádek, abychom zase mohli být spokojení...
Jo, já u na začátku vztahu mu jasně řekla, e dětem tátu nehledám, vyplynulo to pak nějak samo a hlavně on si přál jim být ...
Není tady
Moná je přítel o hodně mladí, i kdy věk roli tolik nehraje, ale hlavně, nemá své vlastní děti a moná potkal slečnu, která je taky zatím bezdětná, zamiloval se... Moná mu dolo, e se na roli otce necítí, i kdy si dříve myslel něco jiného. Myslím si, e je velmi těké pro bezdětného mue ít se enou s dětmi, i kdy to ze začátku zamilovanost zakryje.
A hlavně - potkala vás smutná událost, e jste přili o dvojčátka. Taková těká ivotní situace paradoxně některé (i dlouholeté) páry rozdělí.
Je to pro tebe asi hodně těké. Ale já se obávám, e toho mue jsi u ztratila. Jak píe, nakupilo se toho na vás moc a nezvládli jste to.
Dr se.
Není tady
TeriiS, a to půjde, zkus se zastavit, uklidnit a přestat si poněkud bezmylenkovitě odpovídat na své otázky a vyvracet sebou vyřčené námitky.
Teď jsi v situaci, kdy ses pratila kladivem do prstu, bolí to, a tě to oněmělo, mačká si ten prst druhou rukou, jetě ani neví, co s ním má, ale ze zkuenosti dobře kdesi vzadu v hlavě ví, e to bude bolet i dál, jinak a dost, e je ten prst moná zlomený, moná rozdrcený, víbůh, jestli jetě bude pouitelný, moná, e sis dokonce bolestí pustila to kladivo na nohu .........
A to troičku opadne (a oteče) začne zjiovat kody, monou nápravu. A doporučuji neříkat, e ví, e je to jen pohmoděnina, protoe je to lepí, ale nechat si prst zrentgenovat, prohlédnout si, o co jde a zařídit se podle toho.
Není tady