|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Babu, to musí být úžasnej pocit, že? Holky, mně se z toho chce brečet, no nejsem prdlá

Není tady
Babuuuu jsem moc rada a gratuluju k :
moc jsem na tebe myslela užívej si to hlavne davej na vas dva pozor.:
:
Není tady
Holky jeste jednou moc dekuji za podporu. Rikal, ze mu to ukazuje ten ULZ 8t. A pry to odpovida od poslatni MS mela jsem ji 19.1.2006. Ja taky cucela mame doma tehu kalendar - ja tam telotenstvi po tydnu a manza si tam cte a najednou budeme o dva listy dopredu musime si to nacist:)
Byla jsem pred 14 dny a to nerikal nic o srdicku a trdil, ze je to male a ze jsem tak 4-5t.
Jo a jeste jsem se dneska dovedela od sestricky, ze kdyz jsem byla uplne poprve a to mi rikal, ze tam nic nevidi. Tak mi sestricka ukazovala, ze jsem tam mela malou tecku a fakt tam byla. Schvalne mi nic nerekl, za tam neco je. Tak uz vim proc mi podruhe hned dal tu prukazku a poslal na krev. Jelikoz bylo jasne, ze tam mimi roste protoze priste uz tvrdil, ze tam je.
Není tady
Babu, no to jsou chlapi
ale je to úžasný, mco Ti to přeju.. 

Není tady
Ambrus budu na tebe zitra myslet. Hned napis co jsi videla a co ti rikal Dr. zeptej se na ty krevni testy a moc a uz ti urcite da prukazku. Je to krasny pocit kdyz ti reknou je mimi je zive. Sestricka se prisla podivat tak se usmivala na monitor a doktor taky a ja nic nevidela:( Az potom na konec mi to ukazal, ale moc toho videt nebylo takova kulicka a kulicka mela jeste jednu kulicku malou v sobe a to bylo srdicko:).
Ale musim rict, ze u prvniho ultrazvuku jsem mela slzicky v ocich ted me spis spadl kamen ze srdce. Pocit velkeho stesti a ulevu.
Není tady
Jeste, ze me sestricka zna (zname se pres jeji dceru) a vsechno mi vyslepici:)
Ale chapu Dr. ze nechce davat zbytecne nadeji kdyz nevi jestli je to cysta nebo mimi. Ale bylo to opravku hodne malinkate naproti tomu dalsimu tydnu.
Není tady
Babu, tak dneska mám slzičky v očích za¨Tebe já
ale slzičky štěstí.... 

Není tady
Včera jsem taky měla slzy na krajíčku, když jsem zase polemizovala o tom, kdy to říct našim a tchyni, a tak říkám, že jestli za týden bude vidět srdíčko a já teda budu těhotná ( pořád si nepřipouštím, že už jsem
), tak mně manžel zarazil a říká: Jasný, že budeš, ještě 8měsíců a bude to holky, já to vím !!!
No a večer dávali na CT2 dokumentární pořad "Matkou po třicítce", tak mně honem volal a koukali jsme spolu 

Není tady