29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pěkný den, prosím o váš názor Domácí vinotéka... Vyplatí se? A jakou a kde koupit? Děkuji
Není tady
Pokud vinotéku, tak určitě zn. Dunavox, ty jsou nejlepší! Já jsem ji kupovala na domacivinoteky.cz
Není tady
A tahle značka je nejlepší?
Není tady
To rozhodně. Jinak byste sem tu reklamu přece necpaly, že ne?
Nj, venku prší, tak reklamní šotci řádí. Nemohly byste si najít jiného koníčka? Co třebas puzzle, to by tě nezabavilo?
Není tady
To víš, zjevně to nikdo nekupuje, potřebujou trochu pozvednout prodej.
Dobré zboží se totiž chválí samo.
Není tady
Mě by to taky zajímalo. Některé vinotéky jsou nádherné, dají se nastavit, že mají v různý patrech rozdílnou teplotu, ale těch peněz.. pořád polemizuji nad tím, jestli ji opravdu potřebuju
Není tady
A teď příjde odkaz na to, co leží na skladě a potřebuje se prodat....
Není tady
Judyna napsal(a):
A teď příjde odkaz na to, co leží na skladě a potřebuje se prodat....
Ale těch peněz...
Ještě je brzy... ta správná doba přijde tak tejden před svátkama
Není tady
Lenuliiik napsal(a):
Dívej, já být tebou, tak se poradím s nějakým odborníkem. Jinak info pro ty rejpaly… Ano, teď před vánocema je třeba načerpat inspiraci a za každou radu je snad vděčný každej…
Není tady
Sonuli napsal(a):
Lenuliiik napsal(a):
Dívej, já být tebou, tak se poradím s nějakým odborníkem. Jinak info pro ty rejpaly… Ano, teď před vánocema je třeba načerpat inspiraci a za každou radu je snad vděčný každej…
Fakt si myslíš, že každej misí bejt vděčnej, když kam se koukne, tam vidí reklamu na 3,14čovinu? Bych ti řekla (a nejen tobě), co si s nima můžete... Ano, přesně to
Není tady
Sonuli napsal(a):
Lenuliiik napsal(a):
Tak já ti teda taky jednu radu dám, a doufám, že za ni budeš patřičně vděčná. Přečti si pravidla fóra, a zjistíš, že reklamní odkazy tu nemají co dělat. Já nepochybuju o tom, že to víš, ale zvysoka na to kašleš, protože dobře víš, že proti takovým vším, co ser-ou reklamu kam se dá, se blbě bojuje.
Takže tady vůbec nejde o rady, které tady nezištně trousíš, ty blábolo.
A mimochodem - ve slušné společnosti je takový trousič nevyžádaných rad považován za nevychovance.
Vděku se věru nedočká.
Není tady
helena napsal(a):
Sonuli napsal(a):
Lenuliiik napsal(a):
Fakt si myslíš, že každej misí bejt vděčnej, když kam se koukne, tam vidí reklamu na 3,14čovinu? Bych ti řekla (a nejen tobě), co si s nima můžete... Ano, přesně to
Ano, přesně to!
Není tady
Achj, je to přeci jen investice, ale já se zkusím obrátit na někoho, kdo tomu rozumí a poradí mi
Není tady