6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
diamo napsal(a):
Nechápu, proč neustále řeíte mě a známou. O tom tahle diskuze není a nepotřebuji nic přehodnocovat. Berte to jako fakt a hotovo.
diamo, já jsem to řeila pro tohle, cos napsala hned ve svém prvním příspěvku, cituji tě:
Některé věci v sobě uzavřené nemám. Dost mě mrzí a bolí, e okolí (např. kamarádka-teď u známá od manela z práce) ve věděla a nic mi neřekla,
Fajn Evi, ale u to neře. S tím, jak jsme u psala x-krá,t poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, e mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to rám, který vrátit nejde a hotovo.
Není tady
Nejde vráti - ale mono by sa dal pochopi (aspoň niečo), a tým sa užavilo - a nielen Tebe. Spätne človek niekedy pochopí aj veci, ktoré pôvodne chápa nedokázal a nechcel. A mono by Ti to pomohlo aj nahliadnu do tejto aktuálnej situácie... prípadne. Ale keď nie, tak nie, holt.
Není tady
diamo napsal(a):
Fajn Evi, ale u to neře. S tím, jak jsme u psala x-krá,t poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, e mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to rám, který vrátit nejde a hotovo.
Sice jsi psala Evě. a poradit nechce. Přesto: pokud to bolí, klidně s tím nic nedělej, ale nech to otevřené - uzavřené by to mohlo hnisat a způsobit otravu krve.
Není tady
Barča napsal(a):
diamo napsal(a):
Fajn Evi, ale u to neře. S tím, jak jsme u psala x-krát, poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, e mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to rám, který vrátit nejde a hotovo.
Sice jsi psala Evě. a poradit nechce. Přesto: pokud to bolí, klidně s tím nic nedělej, ale nech to otevřené - uzavřené by to mohlo hnisat a způsobit otravu krve.
Barčo je to stále dokola. O tomhle přece tahle diskuze být neměla a není. Je to tak těké pochopit?
A pokud je rána uzavřená, tak nehnisá a nezpůsobuje otravu krve. Nebo tvá zahojená jizva hnisá? Moje jizva nehnisá a znovu opakuji (snad u naposledy), e to mám srovnané a nemíním na tom nic měnit. A se tobě nebo komukoliv dalímu na tom něco nelíbí nebo chce změnit. Prostě to berte jako fakt a hotovo.
Snad po tomhle se vrátíte k tématu - zda vám pomohlo/ublíilo sdělení o nevěře. Pokud k tomuto nemáte své proitky nebo názory, tak nepite. Není přece povinnost se vyjadřovat, pokud k tématu nemám názor nebo proitek. A nechytejte diskutující za slovo. Názory i proitky si ráda přečtu, sdělení/nesdělení/formu/čas/mlčení.... si zvolím sama a budu za to nést odpovědnost před svým svědomím. Ani nejlépe mylená rada nemusí být ta správná a i nejlepí forma můe nakonec být ta nejhorí. Vechno tohle chápu, take registruji a vnímám i to, e nakonec mé jednání/nejednání můe dopadnout i na ná dlouholetý kamarádský vztah.
Není tady
Tak ena by měla být předevím takovou partnerkou, aby její mu chtěl být s ní, a ne s milenkou. A pokud se ukáe, e jí unikly elementární vztahové souvislosti, měla by se soustředit na kultivaci svojí intuice a enské vztahové kompetence spíe, ne na otázky, jak se zachovalo nebo nezachovalo okolí. Takové otázky jsou zcela irelevantní.
Není tady
Axi?
Klobouk dolu. Nikoho jsi neurazil a "vypustil" jsi PERLU!
Uz jsi zas "doma"?
Není tady
Axi,
Není tady