Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 18. 9. 2017 8:15

diamo
♥------

Re: Informace o nevěře - říct/neříct

Eva. napsal(a):

diamo napsal(a):

Nechápu, proč neustále řešíte mě a známou. O tom tahle diskuze není a nepotřebuji nic přehodnocovat. Berte to jako fakt a hotovo.

diamo, já jsem to řešila pro tohle, cos napsala hned ve svém prvním příspěvku, cituji tě:
Některé věci v sobě uzavřené nemám. Dost mě mrzí a bolí, že okolí (např. kamarádka-teď už známá od manžela z práce) vše věděla a nic mi neřekla,

Fajn Evi, ale už to neřeš. S tím, jak jsme už psala x-krá,t poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, že mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to šrám, který vrátit nejde a hotovo.

Není tady

#102 18. 9. 2017 13:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nejde vráti - ale možno by sa dal pochopi (aspoň niečo), a tým sa užavilo - a nielen Tebe. Spätne človek niekedy pochopí aj veci, ktoré pôvodne chápa nedokázal a nechcel. A možno by Ti to pomohlo aj nahliadnu do tejto aktuálnej situácie... prípadne. Ale keď nie, tak nie, holt. vissla

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#103 18. 9. 2017 19:23

Barča
♥♥♥♥♥♥-

diamo napsal(a):

Fajn Evi, ale už to neřeš. S tím, jak jsme už psala x-krá,t poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, že mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to šrám, který vrátit nejde a hotovo.

Sice jsi psala Evě. a poradit nechceš. Přesto: pokud to bolí, klidně s tím nic nedělej, ale nech to otevřené - uzavřené by to mohlo hnisat a způsobit otravu krve.

Není tady

#104 19. 9. 2017 6:43

diamo
♥------

Barča napsal(a):

diamo napsal(a):

Fajn Evi, ale už to neřeš. S tím, jak jsme už psala x-krát, poradit nechci. Mám to uzavřené s tím, že mě to bolí, ale nic s tím dělat nehodlám. Je to šrám, který vrátit nejde a hotovo.

Sice jsi psala Evě. a poradit nechceš. Přesto: pokud to bolí, klidně s tím nic nedělej, ale nech to otevřené - uzavřené by to mohlo hnisat a způsobit otravu krve.

Barčo je to stále dokola. O tomhle přece tahle diskuze být neměla a není. Je to tak těžké pochopit?
A pokud je rána uzavřená, tak nehnisá a nezpůsobuje otravu krve. Nebo tvá zahojená jizva hnisá? Moje jizva nehnisá a znovu opakuji (snad už naposledy), že to mám srovnané a nemíním na tom nic měnit. A se tobě nebo komukoliv dalšímu na tom něco nelíbí nebo chce změnit. Prostě to berte jako fakt a hotovo.

Snad po tomhle se vrátíte k tématu - zda vám pomohlo/ublížilo sdělení o nevěře. Pokud k tomuto nemáte své prožitky nebo názory, tak nepište. Není přece povinnost se vyjadřovat, pokud k tématu nemám názor nebo prožitek. A nechytejte diskutující za slovo. Názory i prožitky si ráda přečtu, sdělení/nesdělení/formu/čas/mlčení.... si zvolím sama a budu za to nést odpovědnost před svým svědomím. Ani nejlépe myšlená rada nemusí být ta správná a i nejlepší forma může nakonec být ta nejhorší. Všechno tohle chápu, takže registruji a vnímám i to, že nakonec mé jednání/nejednání může dopadnout i na nᚠdlouholetý kamarádský vztah.

Není tady

#105 22. 9. 2017 23:01

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Tak žena by měla být především takovou partnerkou, aby její muž chtěl být s ní, a ne s milenkou. A pokud se ukáže, že jí unikly elementární vztahové souvislosti, měla by se soustředit na kultivaci svojí intuice a ženské vztahové kompetence spíše, než na otázky, jak se zachovalo nebo nezachovalo okolí. Takové otázky jsou zcela irelevantní.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#106 23. 9. 2017 21:17

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Axi?
Klobouk dolu. Nikoho jsi neurazil a "vypustil" jsi PERLU!
Uz jsi zas "doma"? smile

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#107 24. 9. 2017 11:40

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Axi, tummenupp

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí