6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dávám za pravdu Evě i Haiel.
Není tady
„Neustále šťastný může být jen idiot.“
MUDr. Miroslav Plzák
Není tady
helena napsal(a):
„Neustále šťastný může být jen idiot.“
MUDr. Miroslav Plzák
Taky sem se nad tím pojmem "stálé štěstí" pozastavila.
Také souhlasím s Evou- napsala to tak, jak to je. Ale i v čase povinností lze najít od nich únik - aspoň na chviličku. O to je pak ta chvilička hezčí
A ta otravná rutina....Jen chci říct, že právě ta mi v době, kdy jsem na tom byla opravdu psychicky dost blbě, pomáhala. Prostě každodnní práce a povinnost. Já bych to tak nezatracovala.
Není tady
Judyna napsal(a):
A ta otravná rutina....Jen chci říct, že právě ta mi v době, kdy jsem na tom byla opravdu psychicky dost blbě, pomáhala. Prostě každodenní práce a povinnost. Já bych to tak nezatracovala.
Uznávám, že je to i věkem... ale já jsem si jaksi "jistější", když všechno běží, jak má. Stejně jako to mají malý děti
Ne, že bych si zážitky mezi ty obyčejný korálky dnů nenavlíkala... ale i ty by měly "váhou" odpovídat. Příliš velkejch a těžkejch ta šňůrka nemusí unýst
Není tady
Ja chápem aj to, že tá rutina môže spôsobiť "únavu materiálu", ale po dosť šialenom polroku mi tuším pripadá ako v podstate čarovná a ideálna možnosť...
Není tady
Zmenit vsecko?
Není tady
Trocha tý každodenní domácí rutiny mi umožní potlačit ranní stres (ze vstávání ). A když vyjdu ven, málem nestačím uhýbat před čtveřicí rozpustilých strak, který se škádlí, perou, strkají a dávají hlasitě najevo, jak je tu hezky.
Není tady