Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 7. 8. 2017 19:43

janiss
♥------

Jak se staráte o děti po rozchodu

Nejsem si úplně jistá, do jakého tématu moje prosba patří, ale snad jsem správněsmile Rozešli jsme se s manželem asi před tři čtvrtě rokem. Najednou mi sdělil, že chce žít s naší společnou známou, která se také rozchází, protože jí to doma neklape. Byl to totální šok, protože jsme s ní a jejím synkem trávili víkendy, procházky, výlety,..Působila naprosto nevinně, mile..Prostě mne to srazilo. Samozřejmě si ji nenašel bezdůvodně, mám na tom svůj podíl, ale že mi oba lhali rok do očí, to neumím jen tak zkousnout. Nicméně po pár týdnech, které jsem ještě manželovi dala, aby si to ještě zvážil a uvědomil si, co všechno se tím změní, jsme se dohodli na rozchodu. Protože říkal, že je zamilovaný a našemu vztahu už nevěří. Ale píšu hlavně proto, že máme dvě děti třetí a sedmá třída a tak nějak pořád zkoušíme, jak jim zachovat rodinu. Proto se ptám, co se vám po letech osvědčilo jako nejméně bolestivé pro děti. Aby byly v klidu. Měli jsme variantu, že se u nich budeme střídat doma, kterou sem nakonec zrušila, protože děti s tátou samy moc být nechtěli. On je tak trochu hysterka třeba při učení, taky kašle na nějaký úklid a často na ně zvyšuje hlas. Dycky sem jim dělala rozhodčího..Pak jsme to dělali tak, že manžel s nimi pár dní trávil u nás doma. Jenomže to jsem zase musela dělat, že tam nejsem, že děti nemají zastání, a do ničeho se nemontovat. Prostě to neklapalo. Nakonec jsem, ač nerada, zkousla, že pár dní je s nimi u své přítelkyně. Jelikož si o ní nemyslím nic hezkého, je pro mne šílené, že jsou s ní děti a ona na ně má nějaký vliv. Ale to je spíš můj problém, se kterým děti nehodlám zatěžovat. Nicméně už si děti párkrát postěžovaly, že po nich doma pořád něco chci (uklízení, pomáhání) a že s tátou po nich nikdo nic nechce. A to už musím vydýchávat, protože situace je taková, že já jsem s dětmi v domě se zahradou, dům starší, pořád co na práci. A muž odešel za přítelkyní do bytu, kde vysaje a je z něj polobůh. Nemá žádné povinnosti stejně jako děti. Zajímalo mne, jestli to je přirozené a prostě to jen budu muset zkousnout a neřešit to,...nebo jestli existuje nějaká příznivější vyzkoušená varianta..

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí