27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nejsem si úplně jistá, do jakého tématu moje prosba patří, ale snad jsem správně Rozeli jsme se s manelem asi před tři čtvrtě rokem. Najednou mi sdělil, e chce ít s naí společnou známou, která se také rozchází, protoe jí to doma neklape. Byl to totální ok, protoe jsme s ní a jejím synkem trávili víkendy, procházky, výlety,..Působila naprosto nevinně, mile..Prostě mne to srazilo. Samozřejmě si ji nenael bezdůvodně, mám na tom svůj podíl, ale e mi oba lhali rok do očí, to neumím jen tak zkousnout. Nicméně po pár týdnech, které jsem jetě manelovi dala, aby si to jetě zváil a uvědomil si, co vechno se tím změní, jsme se dohodli na rozchodu. Protoe říkal, e je zamilovaný a naemu vztahu u nevěří. Ale píu hlavně proto, e máme dvě děti třetí a sedmá třída a tak nějak pořád zkouíme, jak jim zachovat rodinu. Proto se ptám, co se vám po letech osvědčilo jako nejméně bolestivé pro děti. Aby byly v klidu. Měli jsme variantu, e se u nich budeme střídat doma, kterou sem nakonec zruila, protoe děti s tátou samy moc být nechtěli. On je tak trochu hysterka třeba při učení, taky kale na nějaký úklid a často na ně zvyuje hlas. Dycky sem jim dělala rozhodčího..Pak jsme to dělali tak, e manel s nimi pár dní trávil u nás doma. Jenome to jsem zase musela dělat, e tam nejsem, e děti nemají zastání, a do ničeho se nemontovat. Prostě to neklapalo. Nakonec jsem, ač nerada, zkousla, e pár dní je s nimi u své přítelkyně. Jeliko si o ní nemyslím nic hezkého, je pro mne ílené, e jsou s ní děti a ona na ně má nějaký vliv. Ale to je spí můj problém, se kterým děti nehodlám zatěovat. Nicméně u si děti párkrát postěovaly, e po nich doma pořád něco chci (uklízení, pomáhání) a e s tátou po nich nikdo nic nechce. A to u musím vydýchávat, protoe situace je taková, e já jsem s dětmi v domě se zahradou, dům starí, pořád co na práci. A mu odeel za přítelkyní do bytu, kde vysaje a je z něj polobůh. Nemá ádné povinnosti stejně jako děti. Zajímalo mne, jestli to je přirozené a prostě to jen budu muset zkousnout a neřeit to,...nebo jestli existuje nějaká příznivějí vyzkouená varianta..
Není tady