27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Holky poprosím Vás o reakci, na můj příběh. Můj manel měl před třemi lety flirt se s naí sousedkou. Měli jsem dost problémů a ili jsme téměř vedle sebe. Na jeho nevěru jsem přila hned po prvním sexu. No a včera odjel můj mu s oběma naima klukama do Brna k tchyni na jednu noc. No a co se nestalo, kdy jsem mu z práce v podvečer volala, tak se přiznal, e sedí někde v restauraci s nějakou svojí kámokou ze koly. Ztropila jsem mu scénu a protoe tu kmoku má na FB, tak jsem ji napsala a ona mi potvrdila, e si tu kávičku domluvil po FB u kdy byl doma. Tak mu vyčítám, e mě to mohl říct dopředu, e mu chci věřit, ale tímhle mě sráí. Jetě dodám, e skoro podobně to udělal i tenkrát. Domluvil si to po FB a pak mě zahnul. Snaím se mu věřit, ale tohle mě natvalo. A on říká, e jsem hysterka, e by mi vechno řekl potom a e nic nebylo. Ta jeho kamarádka mi poslal mailem jejich vzájemné zprávy a můj chlap si chtěl prohlídnout její byt, z toho ale nakonec selo. Ona je rozvedená a bydlí sama. Co myslíte kdo má pravdu??? Děkuji za názory.
Není tady
holka zlatá, "ztropením scény" flirt ani případné pokračování nezastaví...
přítě si dá větí pozor na "stopy"
tady nejde o ádnou pravdu, -on takový prostě je, a povahu a sklony nikomu nepředělá scénama, vyčítáním či vyhroováním..
můu se zeptat, kolik ti je?
Není tady
gemi napsal(a):
přítě si dá větí pozorna "stopy"
tady nejde o ádnou pravdu, -on takový prostě je, a povahu a sklony nikomu nepředělá scénama, vyčítáním či vyhroováním..
Je mi 39 let děti 7 a 10
Není tady
gemi napsal(a):
přítě si dá větí pozorna "stopy"
Je mi 39 let děti 7 a 10
Není tady
Neviem, ako to hodnoti - nikto z nás im nesvietil pri TOM (ale mono k TOMU ani nedolo). Blbé je, e sa to opakuje, nie je to zrejme náhodný nekodný flirtík, ale asi tajné hobby (no... nie a také tajné). Keby to bolo niečo celkom nevinné, tak ti o tom asi mohol poveda (ak teda nie si hystericky iarlivá - to by som si tie rozmyslela, kožko priznám). Vlastne je celkovo aké sa k tomu vyjadri, lebo napríklad neviem, aký ste mali vzah, keď ti vtedy zahol, aký ho máte dnes... Nakožko s ak jeho "úletu" vracia a vyčíta mu to - to vetko sú faktor,y ktoré asi majú význam.
Není tady
Stránky: 1