Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 7. 2017 11:58

Majka91
♥------

Koberec do dětského pokoje

Ahojte,

ráda bych se zeptala, co preferujete na zem v dětském pokoji. Koberec nebo plovoucí podlahu? Koberec je jistě měkčí a bezpečnější, ale podlaha zase hygieničtější, co myslíte vy? Na internetu jsem našla e-shop http://www.eurokosik.cz/detske-koberce- … 45-45.html  kde jsem se zamilovala do několika dětských koberců, ale pořád váhám. A když koberec tak přes celou plochu koberce nebo dát jen třeba do hrací části? hmm

Není tady

#2 30. 7. 2017 12:34

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Re: Koberec do dětského pokoje

Majko, nedáváš moc na výběr. Co třeba parkety? Máš na jejich prodejce reklamu?

Není tady

#3 26. 9. 2017 16:01

IlonaKramarova
♥------

My máme sice novou plovoucí podlahu, ale na ní jsem stejně koupila kusový koberec, přijde mi pro hraní dítěte příjemnější a teplejší. Kupovala jsem na https://www.hezkydetskynabytek.cz/dopln … berce.html . Je to velmi příjemný materiál i hezké motivy smile

Není tady

#4 11. 8. 2018 17:37

mučitelka
♥------

Ahoj ráda bych dětem něco na podlahu do dětského pokoje.Někde jsem četla,že jsou dobré pěnové puzzle.Nemáte je někdo doma?

Není tady

#5 13. 8. 2018 16:04

Ronda
♥♥-----

Já jsem zvolila do dětského pokoje pěnový koberec a paráda,máme ho co se nám narodily dvojčata. Využíváme ho maximálně  a já se nemusím bát,že se kluci natlučou,protože už začínají chodit :-)

Není tady

#6 14. 8. 2018 20:04

Latifa
♥♥-----

My jsme dětem koupily pěnové puzzle na zem.Děti si na nich vydrží hrát celý den.

Není tady

#7 6. 9. 2018 16:28

mučitelka
♥------

Všude mají jen made in china,myslíte, že seženu i českou výrobu?

Není tady

#8 11. 9. 2018 14:20

Latifa
♥♥-----

penovepuzzle je český výrobce :-)

Není tady

#9 29. 6. 2023 3:50

kolevas
♥------

My máme sice novou plovoucí podlahu, ale na ní jsem stejně koupila kusový koberec, přijde mi pro hraní dítěte příjemnější a teplejší. Kupovala jsem na  .
https://www.hezkydetskynabytek.cz/drift boss/doplnky/detske-koberce.html
Je to velmi příjemný materiál i hezké motivy smile

Moje děti to také milují.

Není tady

#10 18. 7. 2023 15:35

vexpufferfish
♥------

IlonaKramarova napsal(a):

My máme sice novou plovoucí podlahu, ale na ní jsem stejně koupila kusový koberec, přijde mi pro hraní dítěte příjemnější a teplejší. Kupovala jsem na https://www.hezkydetskynabytek.cz/dopln … berce.html dumb ways to die. Je to velmi příjemný materiál i hezké motivy smile

Z vaší odpovědi vyplývá, že přidáním kusového koberce na novou plovoucí podlahu vznikne pro děti pohodlnější hrací plocha a uvádíte odkaz na webovou stránku, kde jste koberec zakoupili. Je důležité si uvědomit, že přidání koberce k plovoucí podlaze může ovlivnit životnost podlahy a zneplatnit jakoukoli záruku, takže je důležité vzít to v úvahu před provedením jakýchkoli úprav.

Není tady

#11 25. 7. 2023 9:59

Raduska45
♥------

Ty dětské koberce jsou moc hezké- děkuji za super nápad.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí