6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hochu asi je to těké ale vydr. Baby to mají někdy v palici poramocené. Moná by tě pomohla nějaká mládenice. S tím mám bohaté zkuenosti.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Hochu asi je to těké ale vydr. Baby to mají někdy v palici poramocené. Moná by tě pomohla nějaká mládenice. S tím mám bohaté zkuenosti.
K tomu jen tolik, e i mui to mají někdy v palici poramocené...
Není tady
Petr100 napsal(a):
a k čemu ti pomohla, -- u to má v palici srovnané ?
Není tady
gemi napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Zvedla mu ......... ego
Upravil(a) Eva. (14. 7. 2017 13:20)
Není tady
Přestoe nemám ve svém věku tuto zkuenost proitou, ani z jedné strany ( co mě nikterak nemrzí
z toho, co píe Alfa , mi také přijde, e je a moc "hodný" - tím ale nemyslím aby přitvrdil v "zákazech" atd. - ty nic platné pro zlepení nejsou - naopak ....
spí mi to připomělo
písničku Jakuba Smolíka ".... v lásce toti vyhrává, ten, kdo má rád míň .." a tuhle pravdu u potvrdit můu i z vlastního ivota ... vím, jak toto poznání bolí..
hochu, přeju ti aby se vám tohle období podařilo ustát... ale ty k tomu potřebuje nutně "odstup" tj. snad ted ne a tak moc dávat své eně najevo, jak velice o ni stojí - je to paradox, ale funguje
prostě troku "ubrat" , protoe TEĎ jsi ty ten závislejí z vás dvou ....
Není tady
Dovolím si to poopravit. To není o lásce, ale o závislosti. Ve vztahu je lépe tomu, kdo je míň závislý.
Není tady
gemi napsal(a):
Přestoe nemám ve svém věku tuto zkuenost proitou, ani z jedné strany ( co mě nikterak nemrzí
z toho, co píe Alfa , mi také přijde, e je a moc "hodný" - tím ale nemyslím aby přitvrdil v "zákazech" atd. - ty nic platné pro zlepení nejsou - naopak ....
spí mi to připomělo
písničku Jakuba Smolíka ".... v lásce toti vyhrává, ten, kdo má rád míň .." a tuhle pravdu u potvrdit můu i z vlastního ivota ... vím, jak toto poznání bolí..
hochu, přeju ti aby se vám tohle období podařilo ustát... ale ty k tomu potřebuje nutně "odstup" tj. snad ted ne a tak moc dávat své eně najevo, jak velice o ni stojí - je to paradox, ale funguje
prostě troku "ubrat" , protoe TEĎ jsi ty ten závislejí z vás dvou ....
Díky za radu, taky si to tak myslím...
Není tady
Eva. napsal(a):
gemi napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Zvedla mu ......... ego
To ví e jo. ZvedlY mně a k nebeským výinám.
Není tady
Petře,
bacha na ty "výiny" ... odtamtud se hodně dobře i rychle padá .. . jene ty asi myslí jiné výiny ne já , ejo ( nebudem to radi dál rozebírat
Není tady
Gemi bejvávalo.
Není tady
Zítra odlétáme na 14 dní k moři. Uvidím, jak to bude probíhat... snad se vrátíme jako rodina v lepí kondici.
Není tady
Alfo, já bych si pro jistotu od té dovolené moc neslibovala. Dovolená se větinou spí zkouka vztahu a pokud tam něco není v pořádku, tak se to znásobí. Stejně, jako to hezké....
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Alfo, já bych si pro jistotu od té dovolené moc neslibovala. Dovolená se větinou spí zkouka vztahu a pokud tam něco není v pořádku, tak se to znásobí. Stejně, jako to hezké....
Já si od toho nic moc neslibuji. Moná tam bude trochu víc času a soukromí si o některých věcech znovu promluvit. Je to 14 dní, kdy se nemohou stýkat, co samozřejmě můe vyvolat o to větí touhu po schůzkách po návratu Bude to tedy jen o telefonické komunikaci a to tam moc příleitostí taky není. Uvidíme.
Není tady
Moná tam bude trochu víc času a soukromí si o některých věcech znovu promluvit.
Zapomeň na to... ádný vyříkávání si, řeení bez výsledku a podobně... to pak není dovolená, ale trestnej tábor.
A pamatuj si jednu důleitou věc - NENÍ KAM ZDRHNOUT!
Není tady
Tak jsme zpět z dovolené. Ve myslím proběhlo v relativní pohodě, i kdy se tam pár zamračených chvil nalo... Potřebuji srovnat trochu mylenky a napíu brzy více.
Není tady
Tak současná situace se má tak, e ona chce jetě čas. Sice moc nevím na co, protoe malování se vzdát nechce a tz. e se nechce vzdát kontaktu s ním. Snaí se stále tvrdit, e v tom není sex, ale jen "pouto" společného zájmu. Nicméně dále si aktivně píí, schází se, z dovolený mu přivezla dárek... Čas chce na to , e ji to omrzí, odláskuje se nebo se jejich vztah jetě prohloubí??! Já nevím.
Já za sebe musím přiznat, e nějak moc nezvládám stále myslet na to, e kdy je někde mimo domov, jestli je s ním nebo ne a pokud ano, co se tam vlastně děje Vechno hned vidím černě a mám dojem, e mám zbytečně někdy na některé věci jízlivé poznámky Později toho lituji, ale to u je jedno.
Z druhé strany stále opakuje, e odejít od rodiny nechce, rozvést se nechce. Snaíme se normálně spolu komunikovat jako dříve, probíhají i nějaké vzájemné doteky, líbání i dalí intimnosti. Cítím z ní ale v některých chvílích trochu odtaitost.
Moc asi nevím, na čem jsem. Nemám si jak ověřit, e skutečně je to jen láska ve smyslu pochopení někoho z oboru vech těch věcí kolem, i kdy s tím nádechem chození, polibků, drení za ruku, v náručí atd. Psaní básniček, poslouchání společného oblíbeného autora...
Není tady
Tvým mylenkám, kdy je ena mimo domov, si nelze divit. Bylo by od ní ohleduplnějí, kdyby ti o tom vůbec neřekla a řeila si svůj rozpor sama. Takhle Tě postavila do opravdu těké situace.
Jen pouto společného zájmu? Tak proč Ti o tom říkala? Vdy i ty moná potkává zajímavé eny, s kterými tě pojí třeba společná práce či zájem. Také jsi jim přivezl dárek, píe si s nimi a mluví o nich s manelkou?
Není tady
Jasně! Kdy se vzpamatuje, frajera odkopnes a najdes si "jiný pás", budu tě milovat dál, ptz. bohémové jsou prostě ůasní!
Ó, ké bych takového mue nala!...
Jene...
Není tady
alfa256 napsal(a):
Čas chce na to , e ji to omrzí, odláskuje se nebo se jejich vztah jetě prohloubí??! Já nevím.
...
Čas chce na to, aby si to mohla uívat. Teď vůbec neřeí, jestli a kdy ji to omrzí nebo se odláskuje. Ale počítá s tím.
Nejlépe by bylo, kdyby měla malování kadý den, celý proces by se urychlil
Uírá se úplně zbytečně. Mohu-li poradit, zaka si vyptávat se jí na její city. K němu, k tobě..., a na to, jak to vlastně myslí, protoe ona nemyslí. Dělej si svý, taky má asi nějaké koníčky a o ni se nestarej. Kdy z tebe bude mít dojem, e začíná být netečný a jaksi trvale na odchodu, má ji zpátky raz dva. Opustit rodinu nechce, řekla bych.
Není tady
Taky si myslím, e opustit rodinu nemá v úmyslu. Kde by nala druhého takového unu, který by poslouchal její óchání a áchání na téma milence, a skákal kolem ní jako mopslík, čekající na zbytek od oběda.
Ach jo...
Být chlapem, polu takovou enuku s kufírkem k milenci, a si spolu uívají bohémského ivota, a ani se za ní neohlédnu.
Na druhou stranu - jako enská, takového mopslíkovské manýry by ve mě moc váně nevyvolaly. Spí potřebu, najít si někde pořádného chlapa.
Take ve finále - jaký el, takovou potkal.
Upravil(a) modrovous (3. 8. 2017 12:42)
Není tady
modrovous: mohu tě ubezpečit, e se rozhodně nechovám "jako mopslík, čekající na zbytek od oběda" a pratit do stolu taky umím. Ono to ale ne vdy pomáhá. Moná "letní romance" nemusí být důvodem rozpadu manelství a předevím rodiny.
haiel: to se snadno řekne "zaka si vyptávat se jí na její city. K němu, k tobě...". Já si to zakazuji, drím se jak to jde, ale pak stejně člověk začne vnímat okolí a je to zase v pr.eli. Má pravdu, e v tuhle chvíli "nemyslí" a nějaké přesvědčování nemá moc smysl.
judyna: díky
Není tady
Pratit do stolu je opravdu k ničemu.
Sbalit kufry, postavit před dveře a vyměnit zámek, to je čin chlapa, který o enu skutečně stojí a nenechá se sebou zametat.
Já osobně bych si tě u neváila za tvé slaboské chování a mávala bych s tebou, co by to lo, ostatně jako to dělá i ta paní, se kterou má společnou domácnost. A pak bych odela.
Upravil(a) Eva. (3. 8. 2017 13:10)
Není tady
Zkus alfo mrknout na vedlejí vlákno - statistika nevěr. Tam to má z druhé strany.
Není tady
situace se má tak, e ona chce jetě čas. Sice moc nevím na co
To je jednoduchý - na to, aby si mohla jet dál po svý lajně s tím, e doma má manílka ukolíbanýho nějakým pofidérním "a".
pratit do stolu taky umím. Ono to ale ne vdy pomáhá.
Zřejmě bude něco patně v tom tvém bouchání. Zkus překvapit...
Moná "letní romance" nemusí být důvodem rozpadu manelství a předevím rodiny.
Co to, prosím? "Letní romance"? Jak e se to s ním paní dlouho tahá - pardon, "umělecky vyívá"?
Skoro třičtvrtě roku - teda podle toho, co přiznala.
Není tady
Drahý alfo, myslí si fakt, e CHLAP se pozná podle toho, e bouchá do stolu??
Já bych ti velice doporučovala si najít odborníka na vztahy manelské, a vzít k němu rovnou i tu svou lilii bělostnou.
Popřípadě začít tím, e si přečte od Frýbové výbornou kníku Falení hráči. Mohlo by ti to být hodně povědomé, jen doufám, e nedopadne jako jeden z hlavních hrdinů, kterému se poměrně výrazně podobá.
Není tady