19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Btw jestli to trvá u nejméně půl roku, kdy píe, e na konci roku (minulého?) ti to sama řekla..., tak jsem silně skeptická. A smekám před tím, e ty to vydrí.
Není tady
Eva. napsal(a):
A i přesto o ni stojí?
Osobně nestojím o partnera, co mě nemiluje, co potřebuje zpestření, co si hraje s city.
Ale chápu, e ne kadý to má stejně. A taky chápu, e vy máte jetě malé děti.
I kdy - upřímně, se divím tobě, e po jednom nezdařeném manelství s fin. problémy jsi el do dalího manelství a pořídil si dalí děti...
Ano, stojím. Vím, e to zní divně.
Ano, el jsem do nového manelství, jeliko jsem nechtěl být sám a nael tu pravou partnerku. Jak jsi přila na ty fin. problémy?
Není tady
Eva. napsal(a):
Btw jestli to trvá u nejméně půl roku, kdy píe, e na konci roku (minulého?) ti to sama řekla..., tak jsem silně skeptická. A smekám před tím, e ty to vydrí.
Na konci kolního roku, take cca 3 týdny ale nejintenzivněji asi tak 2.
Není tady
alfa256 napsal(a):
Ano, stojím. Vím, e to zní divně.
Ano, el jsem do nového manelství, jeliko jsem nechtěl být sám a nael tu pravou partnerku. Jak jsi přila na ty fin. problémy?
Přečetla jsem si tvé staré příspěvky.
No, partnerka asi není ta pravá, kdy se chová takhle. Ostatně, jestli jsme se potkali s těmi pravými partnery, lze říct a na smrtelné posteli, pokud jsme stále spolu a vztah byl hezký...
Upravil(a) Eva. (11. 7. 2017 14:53)
Není tady
alfa256 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Na konci kolního roku, take cca 3 týdny
ale nejintenzivněji asi tak 2.
Aha, to mě nenapadlo, e kolního. Dík za vysvětlení.
Není tady
Eva. napsal(a):
Přečetla jsem si tvé staré příspěvky.
No, partnerka asi není ta pravá, kdy se chová takhle. Ostatně, jestli jsme se potkali s těmi pravými partnery, lze říct a na smrtelné posteli, pokud jsme stále spolu a vztah byl hezký...
Aha, to mi nedolo. Ano, byla to určitá etapa, ale do dalího vztahu jsem el v době, kdy ji toto bylo zcela vyřeeno.
Ano, nechová se ideálně, ale kadý mue ulítnout a měl by dostat anci. Jak u psali jiní, pokud by se to mělo opakovat, tak u je to něco jiného.
Není tady
Selima napsal(a):
alfa256 napsal(a):
Dorka napsal(a):
Po hubě by zaslouil, pan učitel!
Od tebe!
To by "charizma" rychlé zmizelo!Dorko, pan učitel by určitě zaslouil, ale rozpoutala to ona, ona zapálila tu jiskru. On díky tomu, jaký ivot ije vzplál jako věchet a samozřejmě se maximálně snaí. Bohuel jako chlap ho i tak nějak chápu
Sel, to si dala palec jemu, alebo mne?
Alfo, take kdy ho, coby mmu chapes, tak ho kklidněnnechá aby ti ji vojíděl???
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Pokud paní nebude chtít, je to prosté. Pak bych já uvaovala o setrvání v takovém svazku na místě autora vlákna. Kdy je manelka ... píp... a nemyslí na jejich dvě malé děti a chce mít vechno, manela i milence, tak proč by to manel měl trpět, pokud jemu to tak nevyhovuje? Nemusí, můe to ukončit on.
alfo, ty sice můe být ochoten jí úlet odpustit, ale otázka je, jestli ona o to stojí, aby to ukončila a tys jí odpustil.Evo, ono to není vdy tak jednoznačné, jak by to mohlo vypadat. Netvrdím, e vím, co je správné. Ale upřímně zamilovat se můe kadý. I kdy má manelku/manela. A není to lehké ani pro toho, kdo se zamiloval. Pravděpodobně to neplánoval, prostě se to stalo, třeba vůbec nechce být zamilovaný, ale je to tak silné, e si prostě nemůe pomoct. Přitom ale nechce opustit manelku/manela. Třeba ten, co se zamiloval, potřebuje čas, aby si ujasnil, co vlastně chce. Pokud o toho, kdo se zamiloval jinde, skutečně stojíme, a vztah je v pořádku, moná stojí za to nějaký čas vydret a dát partnerovi prostor, a se rozhodne. ádat hned o rozvod můe být předčasné. Samozřejmě to neplatí v případě, kdy se partner zamilovává opakovaně. Ze své vlastní zkuenosti....
Tulipánko, kdy se jeden z partnerů zamiluje jinde, byl, je, můe být vztah partnerů v pořádku?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Tulipánko, kdy se jeden z partnerů zamiluje jinde, byl, je, můe být vztah partnerů v pořádku?
Vím, e mě ses neptala - ale podle mě tyhle dvě věci spolu nemusí vůbec souviset. Zamilovat se můu, a je můj současný vztah sebelepí. Kvalita vztahu ovlivní a to, jak s tím zamilováním naloím.
Není tady
No, asi můe...
Má krátkodobá pamě pokulhává, ale ta dlouhodobá mi připomněla hned několik pisatelek, kt.se různým způsobem sem snaily protlačit vícečetné partnerské vztahy... ... Chjo, to byly fakt "výivné" debaty... )
Má dlouhodobá pamě mi vak nechce připomenout jediný případ, kdy by ony misionářky potvrdily, e vydrel déle, ne jejich vlákénko...
Není tady
alfa256 napsal(a):
helena napsal(a):
Já bych určitě trvala na ukončení vekerého kontaktu s tímto pánem.
Hm... a jak bys toho chtěla dosáhnout, pokud paní nebude chtít?Paní zatím předstírá, e to chce ukončit, ale nejde to ze dne na den a bude chtít na to čas. Nemám představu kolik času jí dát na rozmylení a finální rozhodnutí, odchod od něj...
Na druhou stranu se ale obávám, e kadým dnem kdy budou dál v kontaktu se to bude prohlubovat a on pod tíhou případného rozchodu bude jetě aktivnějí, pozornějí, sladí atd.
e to nejde ze dne na den jsou jen výmluvy a absolutní neúcta k tobě, chce s tvým svolením delí čas pro své zálety .
A ano, dokud budou v kontaktu, tak je téměř jisté, e to neskončí, ba moná naopak. A s tvým svolením.
Není tady
Eva. napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Evo, ono to není vdy tak jednoznačné, jak by to mohlo vypadat. Netvrdím, e vím, co je správné. Ale upřímně zamilovat se můe kadý. I kdy má manelku/manela. A není to lehké ani pro toho, kdo se zamiloval. Pravděpodobně to neplánoval, prostě se to stalo, třeba vůbec nechce být zamilovaný, ale je to tak silné, e si prostě nemůe pomoct. Přitom ale nechce opustit manelku/manela. Třeba ten, co se zamiloval, potřebuje čas, aby si ujasnil, co vlastně chce. Pokud o toho, kdo se zamiloval jinde, skutečně stojíme, a vztah je v pořádku, moná stojí za to nějaký čas vydret a dát partnerovi prostor, a se rozhodne. ádat hned o rozvod můe být předčasné. Samozřejmě to neplatí v případě, kdy se partner zamilovává opakovaně. Ze své vlastní zkuenosti....
Tulipánko, zamilovat se můe, to se můe stát. Ale můe svou zamilovanost nechat v sobě navdy a nikdy ji nedat najevo a neničit kvůli ní své manelství. Protoe to u je jenom krok k tomu, mít dalí vztah a znovu se zamilovat atd atd atd., jak jsi napsala i ty. Ale my přece nejsme zvířátka.
Ze to kritizujes zrovna ty,ktera mela nebo ma zadaneho muze.Nejsme prece zviratka ne??Tak proc u tebe ten nerozum?
Není tady
erem, nejsem vdaná ena, která se zamilovala a oře se svým muem.
Není tady
LENNNA napsal(a):
e to nejde ze dne na den jsou jen výmluvy a absolutní neúcta k tobě, chce s tvým svolením delí čas pro své zálety
.
A ano, dokud budou v kontaktu, tak je téměř jisté, e to neskončí, ba moná naopak. A s tvým svolením.
Tos vystihla přesně.
Není tady
modrovous napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Vím, e mě ses neptala - ale podle mě tyhle dvě věci spolu nemusí vůbec souviset. Zamilovat se můu, a je můj současný vztah sebelepí. Kvalita vztahu ovlivní a to, jak s tím zamilováním naloím.
Přesně to jsem psala ve svém příspěvku 23, ale tys to vyjádřila srozumitelněji.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Pokud paní nebude chtít, je to prosté. Pak bych já uvaovala o setrvání v takovém svazku na místě autora vlákna. Kdy je manelka ... píp... a nemyslí na jejich dvě malé děti a chce mít vechno, manela i milence, tak proč by to manel měl trpět, pokud jemu to tak nevyhovuje? Nemusí, můe to ukončit on.
alfo, ty sice můe být ochoten jí úlet odpustit, ale otázka je, jestli ona o to stojí, aby to ukončila a tys jí odpustil.Evo, ono to není vdy tak jednoznačné, jak by to mohlo vypadat. Netvrdím, e vím, co je správné. Ale upřímně zamilovat se můe kadý. I kdy má manelku/manela. A není to lehké ani pro toho, kdo se zamiloval. Pravděpodobně to neplánoval, prostě se to stalo, třeba vůbec nechce být zamilovaný, ale je to tak silné, e si prostě nemůe pomoct. Přitom ale nechce opustit manelku/manela. Třeba ten, co se zamiloval, potřebuje čas, aby si ujasnil, co vlastně chce. Pokud o toho, kdo se zamiloval jinde, skutečně stojíme, a vztah je v pořádku, moná stojí za to nějaký čas vydret a dát partnerovi prostor, a se rozhodne. ádat hned o rozvod můe být předčasné. Samozřejmě to neplatí v případě, kdy se partner zamilovává opakovaně. Ze své vlastní zkuenosti....
Vrabčáku,
podle mě vdycky je ten vztah nějakým způsobem naruený. Ale nemusí to znamenat, e kdy se zamiluju do někoho jiného, e s tím partnerem nechci být. Třeba je ve vztahu jen nějaký nevyřeený problém, který zapříčiňuje, e nejsem spokojená a pak kdy potkám někoho, s kým spokojená jsem, tak se zamiluju.....
Není tady
Eva. napsal(a):
Evo, ono to vdy není tak, jak píe. Ale před tím, ne jsem se v té situaci ocitla také, bych tvrdila to samé, co ty Ono je vdy dobré, kdy to vidí i z té druhé strany....
Není tady
Tulipánko, nerozumím ti. Má věta znamená, e ena autora vlákna je za něj vdaná, zamilovala se, dokonce to "laskavě" svému mui sdělila a s jeho svolením se můe stýkáním se se svým učitelem malování dokonce "odmilovávat". Take se svým muem pěkně oře.
Já jsem měla jiný vztah. Já jsem zadaná nebyla, proto reaguji na příspěvek erem, e to není totoné.
Ale zamilování v manelství znám. Byla jsem v manelství zamilovaná do jiného mue. Ale nijak jsem to nedávala najevo a nechala jsem si to v sobě, aby to odeznělo, protoe jsem svého mue milovala a nechtěla jsem mu ublíit a ničit ná vztah.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Evo, ono to vdy není tak, jak píe. Ale před tím, ne jsem se v té situaci ocitla také, bych tvrdila to samé, co ty
Ono je vdy dobré, kdy to vidí i z té druhé strany....
Ideálně kdy to z té druhé strany proije. Pak to teprve není jen takové "kdyby ... já bych".
Není tady
Dorka napsal(a):
Z toho co vím, tak zatím nevojídí. A ano, asi jsem trochu tolerantnějí a jsem ji ochoten některé věci odpustit, pokud se nebudou opakovat.
Není tady
modrovous napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Není tady
LENNNA napsal(a):
e to nejde ze dne na den jsou jen výmluvy a absolutní neúcta k tobě, chce s tvým svolením delí čas pro své zálety
.
Do konce měsíce se určitě neuvidí, odlétáme na dovolenou... a je tedy čas na něčem pracovat. Ano, taky si myslím, e to můe jít rychleji ne měsíce, ale na druhou stranu si myslím, e radikální zákaz můe také ukodit. On je v jejich citech moná teď na koni a takový zásah by mu pomohl nahoru. V srpnu máme výročí svatby, tak ho buď oslavíme spolu nebo jen sám zapiju smutek.
Není tady
alfa256 napsal(a):
Dorka napsal(a):
Z toho co vím, tak zatím nevojídí. A ano, asi jsem trochu tolerantnějí a jsem ji ochoten některé věci odpustit, pokud se nebudou opakovat.
Pochybuju,ze by te to rekla.Me take BM nejdrive tvrdil,ze s ni nic nemel.Pak vyslo po delsi dobe najevo,ze ona nebyla jedina jeho milenka.A je zajimave,ze az pred nedavnem,kdy jsem jen tak vzpominala,me doslo,ze v opilosti me na to upozornil i soused,ktery v hadce(byl opily) me rekl-mas takovehle parohy- a ja si na to vzpomnela,az ted
Není tady
Eva. napsal(a):
Tulipánko, nerozumím ti. Má věta znamená, e ena autora vlákna je za něj vdaná, zamilovala se, dokonce to "laskavě" svému mui sdělila a s jeho svolením se můe stýkáním se se svým učitelem malování dokonce "odmilovávat". Take se svým muem pěkně oře.
Já jsem měla jiný vztah. Já jsem zadaná nebyla, proto reaguji na příspěvek erem, e to není totoné.
Ale zamilování v manelství znám. Byla jsem v manelství zamilovaná do jiného mue. Ale nijak jsem to nedávala najevo a nechala jsem si to v sobě, aby to odeznělo, protoe jsem svého mue milovala a nechtěla jsem mu ublíit a ničit ná vztah.
Reagovala jsem na to, e ena oře se svým muem. Nemusí to tak být.
Není tady
Myslím si, e tato ena se svým muem opravdu oře, kdy mu sdělí, e se zamilovala do jiného a dál se s tím jiným setkává a je s ním i v osobním kontaktu, dokonce se "svolením" svého manela.
Není tady