29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, vim, ze je to na facku, ale stane se neco kdyz neprijdu na brigadu? Nemam ani vylozene podepsane dpp. Jen na konci mesice podepisuju dpp s vyplatou. Muze mi neco zamestnavatel pokud uz nedorazim a neoznamim to?
Diky moc
Není tady
Nestane se vůbec nic. Ale ukáži ti zase pohled z druhé strany: mám brigádníky na pohádkové lesy. Dělají mi postavičky. Domluvím si vždycky děti ze školek. Brigádníci přijdou, stane se z nich třeba čert, vodník a děti ze školek jsou nadšené, že u pohádkových bytostí plní úkoly. A pak se mi občas stane, že brigádníci, ač jsou večer předem domluveni, prostě nepřijdou. Není to moc příjemné, když přicházejí první školky a já zjišťuju, že místo 12 brigádníků (vždy mám min. 2 navíc) jich dorazilo jen 8. Nemůžu přeci poslat děti ze školek zpátky, že pohádkový les, na který se tak těšily, není, protože mi nedorazili brigádníci, kterým se nechtělo vstávat? Ber to prosím vždy i z té druhé strany. Raději se omluv včas, kdybys byl/a podnikatel, tak bys chtěl/a, aby ti podnikání šlapalo a vše fungovalo, než mít nervy, zda brigádníci přijdou nebo ne...
Upravil(a) Tulipánka (10. 7. 2017 18:18)
Není tady
vuhvuh napsal(a):
Ahoj, vim, ze je to na facku, ale stane se neco kdyz neprijdu na brigadu? Nemam ani vylozene podepsane dpp. Jen na konci mesice podepisuju dpp s vyplatou. Muze mi neco zamestnavatel pokud uz nedorazim a neoznamim to?
Diky moc
Jestli víš, že je to na facku, tak se chovej slušně a dej zaměstnavateli vědět, že nepřijdeš. Tak to slušný člověk dělá.
Není tady
Vuhvuh(u), proč nemáš předem podepsanou DPP? Nezdají se ti podmínky, jen se ti už nechce, z nějakýho důvodu se ti to už nehodí? Ale i tak souhlasím s Tulipánkou a Evou-chovat se zodpovědně.
Upravil(a) vrabčák (11. 7. 2017 21:04)
Není tady
nemusi te zaplatit mzdu,take se zamestnavatel muze chovat nefer.
Není tady