Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 6. 2017 2:27

pepe22
♥♥-----

Kamarádka mluví jen o sobě..

ahoj,
chci se zeptat zkušenějších, poradte prosím...
Mám kamarádku, se kterou když se sejdu mluví pořád o sobě, jednou dvakrát se to dá pochopit, ale když se sejdeme tak mluví o sobě cca 5 hod a nedá mi možnost něco říct...Nebudu říkat, že jsem všechno slyšela x krát...Když najdu mezírku a začnu něco říkat, přeruší mě a mluví zase o sobě...úplnej monolog, ji to baví, ale mne tak 20 minut a pak tedy už ne.. Nechci s ní ukončovat hned kamarádství, ale přemýšlím zda se to dá změnit?...Ted se jí vyhíbám, protože tohle nechci moc často, jen poslouchat x hod vše znovu... A to je dotaz pro Vás smile, co byste udělali, aby kamarádka nemluvila jen o sobě....

Není tady

#2 19. 6. 2017 7:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kamarádka mluví jen o sobě..

Sešla bych se s ní na hodinový kafe a ne pětihodinový divadýlko.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 19. 6. 2017 14:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vymyslela nie stretnutie pri káve, ale nejakú činnosť (kino, divadlo, šport), kde sa treba sústrediť na iné nedá sa (alebo nestíha sa) rozprávať. Ak bude kecať aj tam, tak jedine hľadať inú kamošku....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 19. 6. 2017 15:51

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Někdy se sejdou dva na společný pokec, ale vzduchem se linou jen dva monology...  sad

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5 29. 6. 2017 8:08

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

Proč jí to neřekneš,že Ti to vadí?

Není tady

#6 29. 6. 2017 10:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja mela zase kamaradky ktere se zase nade mnou povysovali.Co si koupili,kam pojedou,co jim kdo dal.....vsechno uzasne bezkonfliktni.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 29. 6. 2017 20:42

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Byly to kamarádky? va

Seneca

Není tady

#8 30. 6. 2017 7:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mám kamarádku, se kterou když se sejdu mluví pořád o sobě... Ja mela zase kamaradky ktere se zase nade mnou povysovali.
Někdo kamarádky, jiný chlapy - nelíbí se jim, co ne/dělají... ale pořád si je nechávají...
Proč? Protože doufají, že se změní? Protože i blbá kamarádka nebo ubližující mužskej je lepší než nic? Z hrůzy před samotou? Z potřeby bejt chudinka?
Víte, jakej je to báječnej pocit, moci se (s výjimkou práce a pod.) stýkat jen s tím, koho máme pro radost...

Není tady

#9 30. 6. 2017 7:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Někdo kamarádky, jiný chlapy - nelíbí se jim, co ne/dělají... ale pořád si je nechávají...
Proč? Protože doufají, že se změní? Protože i blbá kamarádka nebo ubližující mužskej je lepší než nic? Z hrůzy před samotou? Z potřeby bejt chudinka?
Víte, jakej je to báječnej pocit, moci se (s výjimkou práce a pod.) stýkat jen s tím, koho máme pro radost...

Že to píšeš zrovna ty, heleno...
Třísku v oku svého bratra...

Upravil(a) Eva. (30. 6. 2017 7:45)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#10 30. 6. 2017 8:14

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jo, to znám, také mám takovou kamarádku. A navíc mi ráda vypráví kolik jí co stálo a kolik váží kg a jak je štíhlá. Rozebrala jsem si to tak, že se potřebuje ujišťovat v tom, co mi vypráví, že to tak je. Buď ji budeš brát jak je nebo máš na výběr - a) najít si jinou kamarádku, b) říct jí to - a čekat, kam to povede.

Není tady

#11 30. 6. 2017 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

Taky ti přeju hezkej den Evo. big_smile

https://img.obrazky.cz/?url=5716dcfaf68bbc66&size=3

Není tady

#12 30. 6. 2017 8:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já tobě ne, heleno. Je mi ukradeno, jaké máš dny.
A taky nejsem pokrytec...

Ten tvůj předchozí příspěvek č. 11 - celá ty. Příznačné.

Upravil(a) Eva. (30. 6. 2017 8:54)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#13 30. 6. 2017 11:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

lepista napsal(a):

Jo, to znám, také mám takovou kamarádku. A navíc mi ráda vypráví kolik jí co stálo a kolik váží kg a jak je štíhlá. Rozebrala jsem si to tak, že se potřebuje ujišťovat v tom, co mi vypráví, že to tak je. Buď ji budeš brát jak je nebo máš na výběr - a) najít si jinou kamarádku, b) říct jí to - a čekat, kam to povede.

Presne,zrovna dnes jsem se se svou dnes jiz byvalou kamaradkou sesla ve meste,tak jsme sly cestou spolu domu.Mlela a mlela,jen se chlubila.Tak jsem se take pochlubila,kam ,ze jedeme na dovolenou,protoze ona se svym manzelem za celych 25 let byla jen jednou na dovolene.Na to ona hned reagovala,ze za dovolenou je ji lito vyhodit penize,ze je radci vrazi do vnoucat (ktere ja nemam) a do bytu.A uz planovala kdy se sejdem.Nastesti mame obe pracovni vikendy kazda jinak,tak jsme se rozlocili a ja sla domu,s pocitem,ze se za ta leta vubec nezmenila a ze jsem rada,ze uz s ni nic spolecneho nemam.I kdyz v zivote me take dost pomohla co se tyce obleceni pro dceru.

Upravil(a) eremuruss (30. 6. 2017 11:20)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#14 30. 6. 2017 12:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Keby to bola pravda, tak riešiš skôr seba ako ju... wink a nemusíš skákať na každé jej slovo ako kura na flus. tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 30. 6. 2017 13:22

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Asi takhle:
Pokud chci naslouchat, naslouchám, pokud tu potřebu nemám, nedělám to. Jestli mi kamarádka vypráví o tom, co si koupila, nebo kam pojedou, přeju jí to.Když se mi to, co si koupila, líbí, pochválím. U kamarádek povídání o tomhle nikdy neberu jako povyšování (možná je to tím , že fakt nezávidím), ale jako projevenou radost. Má z toho radost a já mám radost, že ji má. Pokud má kamarádka tendenci mluvit dlouho o sobě, řeším tak, jak to řeklaHela. Mám pro ni vymezený čas. smile Člověk pak nemusí mít hlavu jako pátrací balon, že jo? big_smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#16 30. 6. 2017 13:23

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Keby to bola pravda, tak riešiš skôr seba ako ju... wink a nemusíš skákať na každé jej slovo ako kura na flus. tongue

Marná snaha, marné volání. smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#17 30. 6. 2017 20:00

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

carpediem napsal(a):

Asi takhle:
Pokud chci naslouchat, naslouchám, pokud tu potřebu nemám, nedělám to. Jestli mi kamarádka vypráví o tom, co si koupila, nebo kam pojedou, přeju jí to.Když se mi to, co si koupila, líbí, pochválím. U kamarádek povídání o tomhle nikdy neberu jako povyšování (možná je to tím , že fakt nezávidím), ale jako projevenou radost. Má z toho radost a já mám radost, že ji má. Pokud má kamarádka tendenci mluvit dlouho o sobě, řeším tak, jak to řeklaHela. Mám pro ni vymezený čas. smile Člověk pak nemusí mít hlavu jako pátrací balon, že jo? big_smile

stolt  smile

Seneca

Není tady

#18 30. 6. 2017 20:02

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Všem kamarádkám i kamarádům přeju krásný léto.  big_smile

Seneca

Není tady

#19 30. 6. 2017 20:19

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Mám kamarádku, se kterou když se sejdu mluví pořád o sobě... Ja mela zase kamaradky ktere se zase nade mnou povysovali.

Heleno, pokud to takhle máš, můžeš se radovat smile big_smile od rána do večera a ve snech sova od večera do rána. big_smile smile
Moc ti to přeju. storstark

Seneca

Není tady

#20 30. 6. 2017 21:37

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Jo?
Já ji taky!!!
Ale slova... O:-)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#21 30. 6. 2017 21:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

helena napsal(a):

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

Taky ti přeju hezkej den Evo. big_smile

https://img.obrazky.cz/?url=5716dcfaf68bbc66&size=3

loltummenupplol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#22 1. 7. 2017 1:29

pepe22
♥♥-----

Tak se tu dámy prosím nepopichujte... Zajimave si tu přečíst vaše názory .. je to k zamyšlení a dekuji všem za vyjadreni...

Není tady

#23 1. 7. 2017 1:34

pepe22
♥♥-----

Tak si rikam ze když kamaradka mluví porad o sobe a o me ji nezajima nic tudíž ji asi moc nezajimam..říct ji to by bylo dobre, prijde mi to ale jako vynucovani něčeho co nechce.. co ji nezajima..priste zkusím nějakou akci s ni, nebo aby nas slo vice, to snad i chvilku zmlkne 😀

Není tady

#24 1. 7. 2017 19:44

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Pepe, dobrý nápad. Aspoň líp poznáš, co v ní (nich) vězí, co je (jsou) zač, totéž ona (oni). smile

Seneca

Není tady

#25 1. 7. 2017 19:53

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Chjo: baby, co jí to radite, hledat způsoby a důvody?!!?
Kdyz tlacha a tlacha, a neslysi nic, než sebe... Tak jo, hezky jsme si "popovidaly", a ja se zas ozvu, nazdar!
A neozvu se, no ni?
dumbom

Upravil(a) Dorka (1. 7. 2017 19:57)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí