Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 25. 6. 2017 17:11

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Partner mě nepozval na svou padesátku

Jaňule, Tvoje příspěvky by Steličce mohly dost pomoct.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#77 25. 6. 2017 17:12

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Tak tyhle "opravy a upravy" se daji poridit sluzbama, hodinovym manzelem a pod. Je to o penezach, samozrejme...
Mne bez partnera nejvic chybi ten muzsky prvek: zpusob mysleni a konani,  (Mars) - to mozna tolik neprozivaj zeny, ktere maji syna. Ale chybejici sex nenahradi nic, ani abstinence, ani robertek... wink

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#78 25. 6. 2017 18:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Tak tyhle "opravy a upravy" se daji poridit sluzbama, hodinovym manzelem a pod. Je to o penezach, samozrejme...
Mne bez partnera nejvic chybi ten muzsky prvek: zpusob mysleni a konani,  (Mars) - to mozna tolik neprozivaj zeny, ktere maji syna. Ale chybejici sex nenahradi nic, ani abstinence, ani robertek... wink

jo,jo je to o penezich,kdyz ty penize ale nejsou a ses na vse sama nestoji to opravdu za nic.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#79 25. 6. 2017 19:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kde je treba vymalovani,prestaveni nabytku.
Kolikrát do roka maluješ a stěhuješ mébl?

Ale chybejici sex nenahradi nic
Nojo... ale kupovat kvůli ocásku celý prase? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#80 25. 6. 2017 19:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Judyna napsal(a):

Eva. napsal(a):

aprill napsal(a):

blahopřeji k rozhodnutí

aprill, není k čemu blahopřát. Já jsem nepsala, že jsem se rozhodla.
Rozhodnout se můžu, že si najdu jinou práci, že jdu nakoupit, kam půjdu na výlet...
Láska není otázkou rozhodnutí.

Ale je to rozhodnutí. Samozřejmě láska buďto je nebo není, ale jen ty se rozhodneš, jak se zachováš. Srovnala sis to v hlavě - rozhodla se, že než být se špatným partnerem, raděj budeš sama.

Já žiju sama dlouhodobě, problém o případné partnery jsem nikdy neměla (vlastně by se dalo říct že i teď by se někdo našel), ale já se velice špatně dostávala ze "zážitků" v mém manželství, dalších vztahů jsem se bála, až to došlo do stadia, že jsem si uvědomila, že se do nich vlastně nutím a osvobodila jsem se od myšlenky, že bych neměla být sama. Přesto asi moje rozhodnutí nebylo až tak svobodné, jelikož vyšlo z toho, co jsem psala. Možná, kdybych tenkrát navštívila nějakého odborníka, pomohl by mi natolik, že by se můj život odvíjel jinak. Kdo ví.
Každopádně ničeho nelituju. Daleko horší to mají lidé, kteří sami být nechtějí, pořád někoho shánějí a nemohou sehnat nikoho pořádného. To musí být nešastný život.

A to ja mám radšej také "žahšie" vzahy.... diétnejšie.... Kde si dáme to pekné a nemáme priestor na to nepekné. Niekedy sa mi zdá, že by som toho pekného zniesla aj viac, ale uvedomujem si, že by pribudlo aj toho nepekného (resp. možno nie nepekného, ale "ažkého" - vyplývajúceho z našich odlišností), a tak to nechávam tak, ako to je. Keby sa objavil Pán nie Dokonalý, ale Pasujúci (ku mne), možno by som spievala inak, ale takto je to fajn, ako to je. Preto mám pochopenie aj pre vzah bez predstavovania rodinám a bez početných spoločných aktivít - ale to musí by obojstranná zhoda, inak je to na... prd.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 25. 6. 2017 19:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Bez neřáda líp. stolt

stolt To Aprílové platilo tak v drevných časoch patriarchátu, myslím... Dnes už to ide celkom dobre aj bez neřáda.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 25. 6. 2017 19:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Dorka napsal(a):

jo,jo je to o penezich,kdyz ty penize ale nejsou a ses na vse sama nestoji to opravdu za nic.

No, zasa je sloboda v rozhodovaní, netreba sa furt prispôsobova, dá sa vožne a spontánne meni program, rozhodova aj o výdajoch, apod... Keď je ten vzah s príma chlapom a je tam zamilovanos, tak sa to všetko poddá, ale pri vzahu "len aby sa nepovedalo", alebo "vzahu, ktorý je kompromisom" z toho nemám dobrý pocit. A ešte ide o to, či je to prispôsobovanie sa obojstranné, s láskou a vyrovnané - potom je to značka ideál a je to lepšie ako singl život. (Inak podža mňa nie...)

Brita

Není tady

#83 25. 6. 2017 19:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nojo... ale kupovat kvůli ocásku celý prase? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

tummenupp wink

Brita

Není tady

#84 25. 6. 2017 19:52

Dorka
Zablokovaný

Nekupuju.
Cekam na nej, ve vire, ze se v pravy cas  n a s k y t n e ... wink

Není tady

#85 25. 6. 2017 19:52

Dorka
Zablokovaný

Vyskytne jsem mela napsat!

Není tady

#86 25. 6. 2017 22:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

Kiara napsal(a):

S chlapem špatně, bez chlapa ještě hůř big_smile I když já si nemyslím, že se mám bez partnera zase nějak extra špatně big_smile

Me treba bylo,kdyz jsem s detma byla sama.Nemel kdo opravit kapajici kohoutek nebo protykajici zachod.Ja to neumela takze jsem porad musela otravovat znameho a tohle jsou jen drobnosti.Kde je treba vymalovani,prestaveni nabytku.Ted spoleham,ze vsechno opravi,zaridi partner.

erem, když jsem byla vdaná, dalo by se spočítat na prstech jedné ruky, kolikrát manžel doma přiložil ruku k dílu hmm všechny řemeslníky jsem musela objednávat a zařizovat já. Fakt nepociuji žádný rozdíl, protože po rozvodu jsem na tom v tomto směru úplně stejně, jako když jsem byla vdaná smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#87 26. 6. 2017 6:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Za ty leta samoty asi 2x,malire jsem si pozvala a zaplatila,ale byl problem s vystehovanim nabytku,nebyl kdo.....malir to delat nechtel.No nerada na ten trapas vzpominam

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#88 26. 6. 2017 7:47

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Za ty leta samoty asi 2x,malire jsem si pozvala a zaplatila,ale byl problem s vystehovanim nabytku,nebyl kdo.....malir to delat nechtel.No nerada na ten trapas vzpominam

Lze to vystěhovat i sama s dětmi. Stačí přemýšlet nad tím, jak to udělat, než že to nejde. Nábytek není třeba stěhovat, skříně stačí dát pryč od zdí, aby se tam malíř dostal, a přikrýt je...
A mᚠtátu a bráchu, ti by jistě taky pomohli, kdybys je poprosila...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#89 26. 6. 2017 7:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

byl problem s vystehovanim nabytku,nebyl kdo
Mít doma chlapa jen proto, aby měl "kdo opravit kapajici kohoutek nebo protykajici zachod", vyřešit "problem s vystehovanim nabytku"... to bych ten kohoutek radši nechala kapat.

Není tady

#90 26. 6. 2017 11:26

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Můj první manžel sice byl manuálně zručný, ale když náhodou něco opravil, tak jsem musela asistovat od první do poslední vteřiny, abych si vážila jeho práce. A než poslouchat jeho kecy, abych byla vděčná, tak to je lepší kapající kohoutek. Moje práce byla ale samozřejmost a moje povinnost.

Upravil(a) lea64 (26. 6. 2017 12:30)

Není tady

#91 26. 6. 2017 13:25

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Jaňule, díky za vypsání obdobného příběhu. Ano, i u svého partnera pozoruji znaky manipulátorství. Navíc, on na okolí působí, že je "tak hodný", že tomu sám věří a všechny problémy vlastně způsobují jiní.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#92 26. 6. 2017 13:34

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

S chlapem špatně, bez chlapa ještě hůř... Jsem rozvedená od roku 1999 a vlastně od té doby jsem byla jen v jednom šestiletém vztahu a to jsme spolu ani nebydleli. Vztah skončil proto, že byl přechozený. Tím pádem jsem velmi samostatná a proto si už skoro ani nedovedu představit společné soužití. Současný partner o něm mluvil od samého začátku a já to tak trochu začala přehodnocovat (že je možná čas to zkusit, když už děti jsou dospělé). No a teď toto. Pro vysvětlení, už jsem byla 5 let bez dětí, dcera se vrátila po rozchodu s přítelem v prosinci. To jsme byli s partnerem v začátcích, pracovala chemie a zamilovanost a měla jsem "volný kvartýr". Když se pak naše situace srovnaly, začala jsem si uvědomovat, jak jsem využívána.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#93 26. 6. 2017 13:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

Mne pomáhal brat, bratranec... veď ani ty nie si jedináčik a sirota bez príbuzných, nie?

Brita

Není tady

#94 26. 6. 2017 14:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Můj první manžel sice byl manuálně zručný, ale když náhodou něco opravil, tak jsem musela asistovat od první do poslední vteřiny, abych si vážila jeho práce. A než poslouchat jeho kecy, abych byla vděčná, tak to je lepší kapající kohoutek. Moje práce byla ale samozřejmost a moje povinnost.

Nápodobne... môj vežmi šikovný bývalý mal nechal pol roka (možno ja viac) pra v rukách a prosíka, aby opravil práčku a až keď som sa mu vážne vyhrážala, že zavolám jeho bývalých kolegov - alebo najlepšieho kamoša (a neručím za to, že si nevyberie platbu v naturáliách - tak sa pobral k dielu. Alebo zavelil, že sa bude mažova (nie že by už nebolo treba, ale nehodil osa mi to časovo) a potom si našiel zákazu mimo mesto a hodil mi to asi v polovici na krk. dumbom

Brita

Není tady

#95 26. 6. 2017 17:52

janablizkova
♥------

Můj manžel dělal doma vše co se dalo dnes je mu 65 a je tak líný že nedělá nic no kromě toho že uvaří,ale co se týče domácích oprav tak to už nehrozí.

Není tady

#96 26. 6. 2017 21:07

Jaňule77
♥------

Cituji Leu 64:

Za sebe: To ještě jde. Můj bývalý byl zručný málo a navíc byl zvyklý mít za zadkem svého skutečně šikovného otce, bez něj u nás neproběhla žádná oprava či vylepšení. Pokud se bývalý do něčeho už ojediněle pustil sám, byla to katastrofa, k ruce měl totiž pouze mě a v 99% se věc nezdařila, tudíž jsem poslouchala, že za to všechno můžu já. Tj. že se to rozbilo a že se to nepovedlo. Na mé argumenty, že jiný chlap to udělá s kamarády a bez manželky, měl tisíc vzteklých slovních útoků. Když jsem od něj odešla, malovala jsem garsonku v pronájmu celý víkend, byla jsem zmachaná, ale neskutečně šastná a pyšná sama na sebe.

Současný minulý přítel si vše u sebe raději  zaplatil a nechal si udělat. Čiliže taky terno. Kdybych tedy náhodou chtěla například  malovat, zase by to bylo na mě. No a takové ty věci kolem vody a elektriky - jsou tady firmy, stačí tam zajít a domluvit se. Co ženských žije samo! Žádná ostuda, ne? My si aspoň jsme schopné uvařit, upéct a uklidit. Na rozdíl od někoho.

Není tady

#97 27. 6. 2017 19:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tudíž jsem poslouchala, že za to všechno můžu já
Jak já to znám... a nejlepší byly ty rádobyvtipný hlášky: "maminko, tys v tý pračce prala... s vysavačem luxovala..." - každej senát by mě musel osvobodit! http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jak jsem klidná ženská, dohnal mě jednou (jednou!) jeho přístup k hysterickému jekotu ve vysokejch tónech kousnutý cirkule... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Do hodiny bylo opraveno http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#98 27. 6. 2017 20:53

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí