8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Probůh, pán je vdovcem u pět let...tady u se o ádném hlubokém smutku přece mluvit nedá a pán by měl mít v hlavě srovnáno, jak tedy pokračovat dál. Pokud si chci po ovdovění vytvořit vztah, tak se vím vudy a novým parterkám musím nabídnout víc, ne pokoutní schůzky pouze u ní doma a celkový vztah v poloilegalitě
Není tady
vrabčák napsal(a):
Stelo, to, co chce, je oprávněný. Dospělý dcery by se měly chovat dospěle, tchyně moudře, tedy přestat dirigovat. A on by si měl umět prosadit svou, a ne sebou nechat cloumat.
Kdo ví, jaká jeho je..........
Není tady
Kdo ví, jaká jeho je..........
V kadým případě bejvalá...
Čím neříkám, e by ji měli vyřadit z okruhu rodiny... ale najít si partnerku po pěti letech je dost jiný, ne po pěti měsících.
Není tady
Gazi napsal(a):
myslím si e Tvoje pocity jsou oprávněné a nejsi pro něj důleitá,dcery Tě nepřijaly.Důleitějí je pro něj jeho původní rodina.Buď to vem jak to je nebo to ukonči.
Vidím to podobně. Můj osobní názor - vzhledem k tomu, e pro něj nejsi důleitá, co podle veho nejsi, ani on by neměl být důleitý pro Tebe. A pokud mu jde jen o noční návtěvy, na to opravdu nepotřebuje vztah a zvaní své hračky do rodiny.
Ty to má evidentně jinak.
Není tady
Já bych do svého vztahu rozhodně příbuzné netahala . Mám svůj věk a nemám to zapotřebí . Jeho výročí bych oslavila ve dvou . Přesto ale v tomto vztahu určitě něco v pořádku není .
Není tady
ozon napsal(a):
Já bych do svého vztahu rozhodně příbuzné netahala . Mám svůj věk a nemám to zapotřebí . Jeho výročí bych oslavila ve dvou . Přesto ale v tomto vztahu určitě něco v pořádku není .
To pak ale podle mě není normální vztah se vím vudy. A není to věkem.
Pokud chci mít normální=běný vztah, tak k němu příbuzní patří. Neijeme ve vzduchoprázdnu.
Upravil(a) Eva. (21. 6. 2017 11:30)
Není tady
Mi vůbec nejde o fyzické setkání s těmi příbuznými, co si budeme povídat, i v rodině si vichni nesednou, ne tak, kdy tam přijde nový člověk. Uráí mě, e partner nepovaoval mou účast za samozřejmost, e mě nechce mít v tak významný den po boku. Vyuít této příleitosti, kdy jde o JEHO oslavu a pozvat si tam třeba "ČERTA", pokud ho tam bude chtít. A říct, e ČERT tam bude a kdo se čerta bojí nebo se mu to nelíbí, tak je to jeho boj nebo volba.
Teď na mě pořád tlačí, a se sejdeme, někam jdeme, e je venku hezky a je to koda. Jak někdo napsal, chce mě jako hračku, jako výplněk volného času. Moje pocity a city, které odcházejí, nechápe. V jeho očích jsem to já, kdo vechno pokazil a nemá ho dostatečně rád a proto se tak rozhodl. A proč si to myslí? Protoe se mu z mé strany dostalo omezení ochoty poskytovat ve já.
Upravil(a) Stelička (21. 6. 2017 15:44)
Není tady
Kiara napsal(a):
Probůh, pán je vdovcem u pět let...tady u se o ádném hlubokém smutku přece mluvit nedá a pán by měl mít v hlavě srovnáno, jak tedy pokračovat dál. Pokud si chci po ovdovění vytvořit vztah, tak se vím vudy a novým parterkám musím nabídnout víc, ne pokoutní schůzky pouze u ní doma a celkový vztah v poloilegalitě
Nemyslím, e by existovala nejaká povolená dĺka smútku - hlbokého alebo plytkého - a moja stará mama sa po ovdovení (v cca 40tke) u nikdy nevydala. Ale keď niekto vyhžadáva vzah, zrejme u JE vyrovnaný...
Není tady
Eva. napsal(a):
ozon napsal(a):
To pak ale podle mě není normální vztah se vím vudy. A není to věkem.
Pokud chci mít normální=běný vztah, tak k němu příbuzní patří. Neijeme ve vzduchoprázdnu.
Neviem, čo je "normálny" vzah a čo je nenormálny, ale ja som vdy dos dlho čakala, ne som niekoho "ofiko" predstavila v rodine. Na druhej strane moji partneri tým nijako netrpeli a keď prejavili záujem (a niečo "vydralI"), k predstaveniu dolo...
Není tady
V jeho očích jsem to já, kdo vechno pokazil a nemá ho dostatečně rád a proto se tak rozhodl. A proč si to myslí? Protoe se mu z mé strany dostalo omezení ochoty poskytovat ve já.
Jsem se koukám trefila, s vydíráním...
Upřímně - líbí se ti představa, e to takhle bude dalích X let? (A mně odpovídat nemusí...)
Není tady
On chce prostě asi jen pár hezkých chvilek a Ty mu to Steličko teď kazí. e se nestydí....
(Hela má pravdu. Je Ti to zapotřebí? Pokud to nechce brát tak jak on, jen by Tě to trápilo. Tady dolo k nepochopení. Kadý chcete od vztahu něco jiného. Je třeba si to pořádně vysvětlit a pak se rozmyslet, co dál)
Není tady
Neřekla bych, e chtějí kadý něco jiného od vztahu. Vztah není někdo ani něco, co nám můe cokoliv dát. Vztah si vytváříme my sami.
Stelička chce mít prostě jiný vztah, ne její přítel.
Buď budou dělat kompromisy, anebo bude kadý hledat pro vztah jiného partnera.
Není tady
Stelička napsal(a):
Mi vůbec nejde o fyzické setkání s těmi příbuznými, co si budeme povídat, i v rodině si vichni nesednou, ne tak, kdy tam přijde nový člověk. Uráí mě, e partner nepovaoval mou účast za samozřejmost, e mě nechce mít v tak významný den po boku. Vyuít této příleitosti, kdy jde o JEHO oslavu a pozvat si tam třeba "ČERTA", pokud ho tam bude chtít. A říct, e ČERT tam bude a kdo se čerta bojí nebo se mu to nelíbí, tak je to jeho boj nebo volba.
Teď na mě pořád tlačí, a se sejdeme, někam jdeme, e je venku hezky a je to koda. Jak někdo napsal, chce mě jako hračku, jako výplněk volného času. Moje pocity a city, které odcházejí, nechápe. V jeho očích jsem to já, kdo vechno pokazil a nemá ho dostatečně rád a proto se tak rozhodl. A proč si to myslí? Protoe se mu z mé strany dostalo omezení ochoty poskytovat ve já.
Promiň, Steličko, nerozumím tvé větě "V jeho očích ......", kdo se jak rozhodl?
Není tady
Stelička napsal(a):
Steličko, mě by takovéto pokračování od pána u definitivně odpudilo a znovu se ptám: Má zapotřebí v této parodii na vztah pokračovat, kdy u teď - po devíti měsících - je jasné, e to evidentně nebude mít ádnou budoucnost ?!?
Není tady
Eva. napsal(a):
Neřekla bych, e chtějí kadý něco jiného od vztahu. Vztah není někdo ani něco, co nám můe cokoliv dát. Vztah si vytváříme my sami.
Stelička chce mít prostě jiný vztah, ne její přítel.
Buď budou dělat kompromisy, anebo bude kadý hledat pro vztah jiného partnera.
Jenom malá technická poznámka - říká Evo úplně to samé jako já, jen jinými slovy.
Není tady
Barča napsal(a):
On se údajně rozhodl mě nevzít na oslavu proto, e ho nemám dle něj dostatečně ráda (protoe u ho tak často nenechávám přespat, nesleduji přesně chaos v jeho vyměňovaných směnách a netrávím s ním kadou jeho volnou chvilku). A tím pádem nejsem dle něj váná známost, hodná představení po jeho boku na rodinné oslavě. Vůbec si neuvědomuje, e ve v závorce vyvolal dlouhodobým vyuíváním mého zázemí, mé osoby a mé rodiny a mi tak troku dola trpělivost.
Upravil(a) Stelička (21. 6. 2017 23:55)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Stelo, to, co chce, je oprávněný. Dospělý dcery by se měly chovat dospěle, tchyně moudře, tedy přestat dirigovat. A on by si měl umět prosadit svou, a ne sebou nechat cloumat.
Není tady
Jenom malá technická poznámka
Ne Judy - ty to nikdy neřekne tak dobře, výstině a vůbec
On se údajně rozhodl mě nevzít na oslavu proto, e...
A kdyby to nebylo to, co píe za "e", nael by si něco jinýho. Zlobivý* holčičky se přece musí trestat, ne brát na oslavy...
*) zlobivá = ta, která nedělá přesně to, co si pán představuje... a ani nemusí vědět, co to je
Vůbec si neuvědomuje
Uvědomuje - ale pro něj je to nepodstatný, jak se cejtí. Přesně do momentu, kdy se projeví jako samostatná bytost - tím mu toti sáhne na jeho pohodlí, začne "zlobit" a... viz výe.
Upravil(a) helena (22. 6. 2017 7:39)
Není tady
Stelička napsal(a):
Barča napsal(a):
On se údajně rozhodl mě nevzít na oslavu proto, e ho nemám dle něj dostatečně ráda (protoe u ho tak často nenechávám přespat, nesleduji přesně chaos v jeho vyměňovaných směnách a netrávím s ním kadou jeho volnou chvilku). A tím pádem nejsem dle něj váná známost, hodná představení po jeho boku na rodinné oslavě. Vůbec si neuvědomuje, e ve v závorce vyvolal dlouhodobým vyuíváním mého zázemí, mé osoby a mé rodiny a mi tak troku dola trpělivost.
Proč s ním za těchto okolností stále jetě jsi?
A druhá otázka - miluje ho?
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč s ním za těchto okolností stále jetě jsi?
A druhá otázka - miluje ho?
Správné otázky, kladu si je i sama a pro správné rozhodnutí chci znát i názory ostatních.
1. Jsem s ním, protoe jsem vyčkávala, jestli se něco změní, kdy změním přístup (ochotu) i já. A jestli tedy budu či nebudu pozvaná na tu jeho padesátku, kdy na jiné oslavy mě nebral. Měla jsem to tak postavené, e na tomhle se vlastně rozhodnu. Jene se to "provalilo" asi dřív, ne on s tím počítal - prostě jsem to nevydrela a přímo se zeptala. Jasně, jetě tý den, ve čtvrtek, mi nabídl, a s ním jedu v sobotu na oslavu narozenin k rodičům partnera jeho dcery, prý jsem zvaná Asi to neměl původně v plánu, ale tímhle to chtěl zalepit. S hrdostí jsem odmítla - jistě o pozvání i pro mě věděl dříve. Prý mi to nechtěl nabízet, protoe věděl, e budu uraená, kdy nejdu na jeho oslavu. Houby s mákem, chtěl to ututlat, protoe o nepozvaní k němu jsem dle jeho scénáře jetě neměla vědět.
Teď se snaí, protoe s ním hraju čestnou hru a řekla jsem mu, e zvauji rozchod, odmítám intimnosti, ale normálně se s ním bavím.
2. Těká odpověď. Mám ho ráda, chyběl by mi, chyběl by mi parák na léto ... Ale určitě ho nemiluji jako na začátku. Jsem realista a nenechám se vycucnout. Své manelství (nevěra - mnozí si budou pamatovat z dřívějích příspěvků) jsem ukončila dle citátu z knihy: "Vrcholem lásky není přivlastnit si člověka, ale umět se ho vzdát." Jen se nechci ukvapit a jetě tomu dávám malou anci.
Není tady
Stelička napsal(a):
Barča napsal(a):
Tu mi tak trochu vyvstáva otázka - povedala si mu vôbec o svojej nespokojnosti a o tom, čo Ti na vzahu vadí a ako by si si ho predstavovala Ty? Lebo on si určite sám od seba nedomyslí, čo je zle...
Není tady
Stelička napsal(a):
Správné otázky, kladu si je i sama a pro správné rozhodnutí chci znát i názory ostatních.
1. Jsem s ním, protoe jsem vyčkávala, jestli se něco změní, kdy změním přístup (ochotu) i já. A jestli tedy budu či nebudu pozvaná na tu jeho padesátku, kdy na jiné oslavy mě nebral. Měla jsem to tak postavené, e na tomhle se vlastně rozhodnu. Jene se to "provalilo" asi dřív, ne on s tím počítal - prostě jsem to nevydrela a přímo se zeptala. Jasně, jetě tý den, ve čtvrtek, mi nabídl, a s ním jedu v sobotu na oslavu narozenin k rodičům partnera jeho dcery, prý jsem zvaná Asi to neměl původně v plánu, ale tímhle to chtěl zalepit. S hrdostí jsem odmítla - jistě o pozvání i pro mě věděl dříve. Prý mi to nechtěl nabízet, protoe věděl, e budu uraená, kdy nejdu na jeho oslavu. Houby s mákem, chtěl to ututlat, protoe o nepozvaní k němu jsem dle jeho scénáře jetě neměla vědět.
Teď se snaí, protoe s ním hraju čestnou hru a řekla jsem mu, e zvauji rozchod, odmítám intimnosti, ale normálně se s ním bavím.
2. Těká odpověď. Mám ho ráda, chyběl by mi, chyběl by mi parák na léto ... Ale určitě ho nemiluji jako na začátku. Jsem realista a nenechám se vycucnout. Své manelství (nevěra - mnozí si budou pamatovat z dřívějích příspěvků) jsem ukončila dle citátu z knihy: "Vrcholem lásky není přivlastnit si člověka, ale umět se ho vzdát." Jen se nechci ukvapit a jetě tomu dávám malou anci.
Pak mě jetě napadá otázka - Chyběl by ti libovolný parák na léto, anebo konkrétně tento pán?
Já si tě pamatuji z dávných dob. Jsem tu od roku 2005, mám ale od nějaké doby jiný nick.
Osobně to u mám hozené tak, e ne patný parák na cokoliv, to raději ádný.
Upravil(a) Eva. (22. 6. 2017 13:47)
Není tady
Stelička napsal(a):
Barča napsal(a):
Steličko - a řeklas mu to?
Jnak to, e Tě trestá za to, e se mu málo věnuje, tak to je myslím daleko horí ne kdyby tě jen nechtěl představit rodině. To je zřejmě člověk, který jen bere a Tvým úkolem a zároveň odměnou je zavčas vyčíst přání z jeho očí a co nejrychleji je splnit. Odměnou Ti budi jeho spokojenost.
Není tady
povedala si mu vôbec o svojej nespokojnosti a o tom, čo Ti na vzahu vadí a ako by si si ho predstavovala Ty?...
a řeklas mu to?
Myslím, e řekla a ne jednou, kdy píe - "Často jsem mluvila o mých pocitech, e ná vztah je v tomhle ohledu nevyrovnaný".
Pán bude asi z rodu těch, pro který o čem se nemluví (ONI nemluví), to neexistuje. Doplněno selektivní hluchotou je toho dost na malou krvavoučkou sadistickou vradičku...
Není tady
Steličko, takový vztah přece nemá zapotřebí. Já vdycky říkám, e u nám není 15, abychom si nechali ve líbit
Není tady