6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni,
možná už to tady bylo, ale nemáte zkušenosti s nákupem nábytku přes net? Konkrétně tedy s nákupem nábytku do jídelny? Mám v úmyslu si zařídit jídelnu ve venkovském stylu, možná to není zrovna moderní výstřelek, ale já na tomto stylu ulítávám. Původně mi jídelní stůl a židle měl zhotovit přímo truhlář na zakázku, to ovšem vybouchlo Když jsem však hledala inspiraci, tak jsem narazila na tento web: http://www.obyvaci-pokoj.eu/cs/63-jidel … y-z-masivu , některé kousky jsou tam opravdu krásné. Co na to říkáte?
Upravil(a) Majinka91 (31. 5. 2017 17:59)
Není tady
Majinka91 napsal(a):
Ahoj všichni,
možná už to tady bylo, ale nemáte zkušenosti s nákupem nábytku přes net? Konkrétně tedy s nákupem nábytku do jídelny? Mám v úmyslu si zařídit jídelnu ve venkovském stylu, možná to není zrovna moderní výstřelek, ale já na tomto stylu ulítávám. Původně mi jídelní stůl a židle měl zhotovit přímo truhlář na zakázku, to ovšem vybouchlo Když jsem však hledala inspiraci, tak jsem narazila na tento web: , některé kousky jsou tam opravdu krásné. Co na to říkáte?
Říkáme, že bys s tou reklamou měla jít do... jídelny
Upravil(a) modrovous (31. 5. 2017 18:29)
Není tady
Na tom odkazu je jasně čitelný "obývací pokoj" a dotaz zní na jídelnu, navíc lidovou.
Co mi prosím uniká?
Není tady
helena napsal(a):
Na tom odkazu je jasně čitelný "obývací pokoj" a dotaz zní na jídelnu, navíc lidovou.
Co mi prosím uniká? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Tento web prodává hlavně nábytek do obýváku, ale je tam i nábytek do jídelny Ten odkaz je přímo na jídelní stoly, které se mi líbí, proto ten dotaz na jídelnu
Není tady
Jak vidíš, tak sem dáváš odkaz zbytečně. Stejně na něj nikdo nekouká.
Není tady
Miluju bálbínky
Není tady
Ahoj, vůbec nevadí, že venkovský styl není moderní, ani by takový neměl být...naopak, má to úplně jinou atmosféru a je mnohem osobitější a útulnější. Nejsem si ale jistá, že nábytek by se měl hledat na internetu, inspirace určitě, ale nábytek by se asi měl vidět na vlastní oči. S nábytkem zkušenosti nemám, ale nedávno jsme s mamkou pořizovaly moc hezké doplňky na chalupu od Cellbes a musím říct, že se nám to povedlo, strašně nám to kuchyni na chalupě oživilo, tak se můžeš inspirovat třeba i tam:)
Není tady
Majinka91 napsal(a):
Ahoj všichni,
možná už to tady bylo, ale nemáte zkušenosti s nákupem nábytku přes net? Konkrétně tedy s nákupem nábytku do jídelny? Mám v úmyslu si zařídit jídelnu ve venkovském stylu, možná to není zrovna moderní výstřelek, ale já na tomto stylu ulítávám. Původně mi jídelní stůl a židle měl zhotovit přímo truhlář na zakázku, to ovšem vybouchlo Když jsem však hledala inspiraci, tak jsem narazila na tento web: http://www.obyvaci-pokoj.eu/cs/63-jidel … y-z-masivu password game, některé kousky jsou tam opravdu krásné. Co na to říkáte?
ach je to docela cool a užitečné, zkusil jsem to a výsledkem je krásný pokoj
Není tady