|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky. Kdo rád jezdí do Zoo, doporučíte, do jaké se vydat na výlet?
Kde to máte nejraději? 
Není tady
ZOO Lešná.
Není tady
Záleží v jakém koutu republiky
ale já mám jinak asi nejraději ZOO Olomouc 
Není tady
Super, děkuju za nápady
) V Olomouci ani v Lešné jmse nebyli ještě 
Není tady
Nevím, odkud přesně jsi, ale ZOO v Jihlavě je také moc pěkná. Je docela malá, přehledná a každý rok tam vybudují něco nového.
Není tady
Olomoucká ZOO je super. Fakticky je umístěná v lese na kopci nad Olomoucí, takže unikátní lokalita, mají tam plno zajímavých zvířat, hodně vysokou rozhlednu zdarma přímo v areálu, kousek je krásná barokní bazilika...
Není tady
Za mě určitě ZOO Olomouc, tam se nám moc líbilo. A rádi se tam budeme vracet.
Není tady
Jelikož jsme z Moravy tak rádi jezdíme do ZOO v Olomouci. Každý rok je k vidění spoustu nových mláďat.
Není tady
Prošla jsem si jejich stránky www.zoo-olomouc.cz, objevila jsem, že si do konce roku můžeme zpestřit prohlídku dobrodružnou hrou. To mě zaujalo. Určitě si tam uděláme výlet.
Není tady
Na tu hru si určitě zajděte. Děti si to moc užijí a rodiče budou také nadšení.
Není tady

ZOO Lešná je super! Také Safari Dvůr Králové, Brno je krásné, ale do kopce, No v Olomouci jsme byli také ale....No my už tam asi nikdy nepojedeme :-D Byli tam jen kozy :-D
Není tady
V olooucké zoo je toho k vidění hodně, každý si určitě najde své. Naše děti milují medvídky, takže jejich favoritem jsou medvíďata baribalů. Jsou nádherná.
Není tady
Letos jsme k prohlídce nových mláďat přidali i komentované krmení kočkovitých šelem.
Není tady
Mám nejraději Lešnou a to v rámci celé ČR
Ale Olomouc je teď prý taky moc hezká! Osobně si nestěžuju ani na Brno, ale jsem ve svém okolí jediná
- líbí se mi, že je to vlastně taková vycházka lesem, kde je občas nějaké zvíře, což na mě ve výsledku působí tak nějak přirozeně. Ale Lešná je prostě nej! 
Není tady