6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BTW, ANO je vlastně hnutí, take v souladu s výe uvedeným fenoménem volby na truc jde o truchnutí. Čím se stává jediným českým slovem, které obsahuje kombinaci liter "c" a "h", ale při tom se lexikograficky neřadí jako písmeno "ch" ale postupně podle "c" a "h" :-)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Co mají volební průzkumy společného s krádeí 450 melounů?
Babi nebyl českým politikům neznámou osobou. Fungoval tady na tom naem malém písečku a vechno bylo v pořádku. ádal o dotace, které následně dostával. Najednou je ukradl. Hmm, ok, neberu vám to. Ale stále si nemyslím, e někomu stál u hlavy s pistolí a dotace musel dostat. Jestlie je tak jednoduché ovlivnit někoho, aby odsouhlasil "kráde", asi bychom se měli zamyslet nad kontrolními mechanismy při přidělování dotací. Nyní celá ČR doplatí na tu typickou českou závist. Jasně, e čerpal vysoké sumy na dotacích, vak jsou to taky kolosy, o kterých se tu bavíme. Kolik asi zůstalo někomu za nehty? Větina si je schová doma do krabice od vína, ne by se aspoň snaila nějak roztočit ekonomiku. V ádném případě se ho nezastávám, ale kdy byl v pozadí a dával ostatním do kapsy, tak bylo ve v naprostém pořádku. Najednou u do těch kapes dávat nemusel a TO byl ten kámen úrazu. Boe, neříkejte mi, e česká politika má v sobě tolik ulechtilosti, e jim jde jen a pouze o dobro ČR. To bych se fakt zasmála.
Kdyby se ho snaili vytípat, kompromitovat a kontrolovat ne vstoupil do politiky, pak bych si řekla, jo, to jsou kabrňáci. Takhle je to jen banda klaunů, kdy zloděj křičí chyte zloděje.
Poprvé, za celou dobu, co můu volit, mám chu se na volby vykalat. Jeden horí ne druhý.
V politice má máslo na hlavě kadý, dříve či později a kdo ho nemá, nerozhoduje. Take byste mohl ukázat charakter a občas hodit link i na ostatní politiky.. ledae byste byl placený za házení píny na Zemana a Babie. Inu, někdo tu práci dělat musí. Osobně bych uvítala větí pestrost, takhle je to děsně monotónní
Není tady
normální chlap napsal(a):
rina napsal(a):
Co je to "volba strany třetího typu"?
Jinak má pravdu, a na to e ne kráde versus střet zájmů, ale kráde versus chybně pouité tehdy platné zákony.
=
zloděj versus chybující instituce a úředníci.
e je zloděj mu neprokázali. Tak...Mně nejvíc vadí ten střet zájmů. Ale nemůu proti tomu příli protestovat, protoe lidi u při první volbě věděli, e tam střet zájmů bude. Jestli se potom projevoval někde na kále "chytré vyuití platných zákonů <---> trestný čin" je u sekundární věc, pro mě to bylo hlavně nemorální.
Strana třetího typu je strana (nebo politik) volená na truc, proti někomu, aby někoho natvala nebo pokodila. Proto jsou Babiovi příznivci tak nezlomní, protoe neprosazují čestného člověka, ale člověka který se "vypořádá" s někým/něčím.
Babie jsem nevolila. Ale děsně mě natvalo, co se tu semlelo po jeho vítězství. Místo, aby se strany dohodly a vládly ve prospěch ČR, řeily, kdo bude mít větí díl z koryta a hlavně házet klacky Babiovi. To se mě fakt dotklo. A jestli se tam nenajde někdo "normální", komu půjde předevím o stát a nikoli o vlastní kapsu a Babie, tak ho snad dám taky na truc.. pokud vůbec k volbám půjdu. Téhle hysterii se věnuje příli mnoho pozornosti a úplně zbytečně. Ve by se dalo vyřeit v tichu a klidu, ale to by se nehodilo do krámu těm, kteří z toho chtějí a potřebují udělat mediální skandál.
Není tady
Tak zde je pestrost. Pobav se.
Magor z Řeporyjí Pavel Novotný (ODS): Jeho jmenovec Stanislav Novotný vysvětluje 100 milionům diváků TV Rusko 1, e ne vichni Čei podporují nacisty. Starosta Řeporyjí má podporu Praské kavárny, která je marginální, a médií, kterým u nikdo nevěří. ...
http://www.novarepublika.cz/2019/12/mag … -jeho.html
Není tady
Palomito tobě nevadí e nám vládne agent STB a člen zločinecké KSČ??? A v parlamentu poslanci z ANOfertu?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Co mají volební průzkumy společného s krádeí 450 melounů?
e se ho asi nezbaví
Není tady
Palomito, výborně řečeno. Ve do puntíku!
Není tady
Pokračování v chatu s pořadovým číslem 14. Tento tímto uzavírám.
Není tady