19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Zdravím vechny
od doktora mi bylo doporučeno jít na zmenení prsou ale mám z toho straný strach. Je pravda e mi od prsou jde i bolest v zádech a dalí problémy ale já mám strach ze skalpelu!
A tak se ptám uivatelek tady na fóru - byla jste některé na zmenení prsou? Napsali by jste mi jak to probíhalo a se tak moc nebojím zajít si na konzultaci?
Díky
Není tady
Ahoj vechni
jsem si zala na konzultaci do jedné kliniky a celá jsem se třepala strachy! Doktor byl ale straně milej nakonec to nebylo tak hrozne. s moji výkou a velikostí prsou F byl rád e sem přila. ted se ale rozmýlím jestli jit do té kliniky protoe ty operace jou vude tak drahé! Prosím byl tu někdo z vás u Medicom clinic? Tady na té strance je dole i cena https://www.medicomclinic.cz/zmenseni-prsou Já jsem na té spodní hranici teda ale i tak... chtěla bych vědět jak velcí odbornici tam jsou! Díky moc vem co mě podpoří na mojí cestě!
Není tady