15. října : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 15. října : Různé životní příběhy, trápení i radosti a starosti žen si s námi můžete pročítat v našem magazínu. 29. září : Uvařme si spolu dietní květákové kari. |
|
|
Zdravím všechny
od doktora mi bylo doporučeno jít na zmenšení prsou ale mám z toho strašný strach. Je pravda že mi od prsou jde i bolest v zádech a další problémy ale já mám strach ze skalpelu!
A tak se ptám uživatelek tady na fóru - byla jste některé na zmenšení prsou? Napsali by jste mi jak to probíhalo ať se tak moc nebojím zajít si na konzultaci?
Díky
Není tady
Ahoj všechni
jsem si zašla na konzultaci do jedné kliniky a celá jsem se třepala strachy! Doktor byl ale strašně milej nakonec to nebylo tak hrozne. s moji výškou a velikostí prsou F byl rád že sem přišla. ted se ale rozmýšlím jestli jit do té kliniky protože ty operace jou všude tak drahé! Prosím byl tu někdo z vás u Medicom clinic? Tady na té strance je dole i cena https://www.medicomclinic.cz/zmenseni-prsou Já jsem na té spodní hranici teda ale i tak... chtěla bych vědět jak velcí odbornici tam jsou! Díky moc všem co mě podpoří na mojí cestě!
Není tady