29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak se udržujete fit? Chodíte někam do fitka nebo radši cvičíte doma? A jaké cvičení je vám nejbližší? Řekla jsem si, že se sebou začnu něco dělat, protože už ten pohyb potřebuju jako sůl, tak jsem se zapojila do tohoto programu **************, nechcete se taky zapojit? Všechny informace najdete na jejich stránkách, nicméně zároveň tam běží soutěž o zajímavé ceny jako například dovolenou u moře. Vstup je zdarma a přihlásit se můžete už jen pár dnů, tak co vy na to, přidáte se?
Upravil(a) AndreaP. (1. 5. 2017 19:40)
Není tady
A jaké cvičení je vám nejbližší?
Gaučink...
nechcete se taky zapojit?
Proboha PROČ???
Upravil(a) helena (1. 5. 2017 13:53)
Není tady
Hel, bavi te to reagovat vic, nez "nahlasit SPAM"? Me ne. Nahlasuju je, kreteny, kdyz na ne ze sve naivni viry, ze to snad nebude JEN reklama, narazim...
Upravil(a) Dorka (1. 5. 2017 17:31)
Není tady
Ano cvičím. A nepotřebuji k tomu nablbé reklamy. Nikdo je nepotřebuje. Protože pokud si chce někdo něco najít, sám si najde.
A to, že se sebou osmnáctka chce něco dělat, mě už vůbec nezajímá
Není tady