21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Hele, tak prý v tomto roce bude vládnout zelená barva:) Věděli jste to? Píou tady, e to určuje institut, slyeli jste někdy o tom?
http://blog.mirjan24.cz/jake-barevne-tr … 17-cast-i/
Není tady
tak prý v tomto roce bude vládnout zelená barva
Tahle?
Nebo spí tahleta?
Není tady
A já mám svěejí!
Tato zeleň není a tak svěí, je spí troku bez věe - nicméně, můe se zdrovati na okraji módního zorného pole:
Není tady
Kde jsem přila na to, e to má být svěí zeleň?
Nejspí se to někde mihlo okrajem mýho vlastního zornýho pole
Není tady
Ten zelenej mejkap je úasnej! To bych chtěláá! Mamíííí!
Není tady
Ten zelenej mejkap je úasnej! To bych chtěláá! Mamíííí!
Viď? Na hlídání kňoučat jak vyitej... "A budete poslouchat, neřádi!"
PS - "svěí" je v titulku - jetě to s tebou není tak zlý...
Není tady
Lupi, sice bez věe, zato s lačně zubatou tlamou chystající se na protichodce, který mají u tebe nějakej vrub.
Moc pěkný trika jste oba vyourali.
Není tady
Tak jo, já jdu asi do skupiny přes nábytek:D
Není tady
Já nikdy moc zelenou barvu nemusela, ani na oblečení, ani do interiéru. Ale je pravda, e zelená je prostě na oči příjemná a v poslední době je to velký trend, hlavně na jaře a na podzim. V aktuálních podzimních kolekcí je momentálně opravdu hodně zelené. U jsem i koukala na nové kousky, kterými bych si oivila atník a má oblíbená značka Cellbes zelenou jen hýří, tak mám z čeho vybírat:)
Není tady
Tak vybirej a lez radsi do skrine nez do BB!!!
Není tady
Dorko, jak to , e tě zelená neuklidnila, kdy je tak "příjemná na oči"?
Není tady
Ja kdyz vidim KORALINU, KRISTIANU, MAFIANU a jejich klony, tak vidim siiilne R U D Ě!!!
Rudá je dobrá!
Hurrrey!
Ta nána má krátkou pamet, kdyz zapomela, ze vloni toto vlakno zalozila se stejnou ZELENOU NOVINKOU!
No, ja bych jim dala takovy trvaly bany, az by z toho zčernaly, kravky!!!
Není tady
Není tady