29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele, tak prý v tomto roce bude vládnout zelená barva:) Věděli jste to? Píšou tady, že to určuje institut, slyšeli jste někdy o tom?
http://blog.mirjan24.cz/jake-barevne-tr … 17-cast-i/
Není tady
tak prý v tomto roce bude vládnout zelená barva
Tahle?
Nebo spíš tahleta?
Není tady
A já mám svěžejší!
Tato zeleň není až tak svěží, je spíš trošku bez věže - nicméně, může se zdržovati na okraji módního zorného pole:
Není tady
Kde jsem přišla na to, že to má být svěží zeleň?
Nejspíš se to někde mihlo okrajem mýho vlastního zornýho pole
Není tady
Ten zelenej mejkap je úžasnej! To bych chtěláá! Mamíííí!
Není tady
Ten zelenej mejkap je úžasnej! To bych chtěláá! Mamíííí!
Viď? Na hlídání kňoučat jak vyšitej... "A budete poslouchat, neřádi!"
PS - "svěží" je v titulku - ještě to s tebou není tak zlý...
Není tady
Lupi, sice bez věže, zato s lačně zubatou tlamou chystající se na protichodce, který mají u tebe nějakej vrub.
Moc pěkný trika jste oba vyšťourali.
Není tady
Tak jo, já jdu asi do skupiny přes nábytek:D
Není tady
Já nikdy moc zelenou barvu nemusela, ani na oblečení, ani do interiéru. Ale je pravda, že zelená je prostě na oči příjemná a v poslední době je to velký trend, hlavně na jaře a na podzim. V aktuálních podzimních kolekcí je momentálně opravdu hodně zelené. Už jsem i koukala na nové kousky, kterými bych si oživila šatník a má oblíbená značka Cellbes zelenou jen hýří, tak mám z čeho vybírat:)
Není tady
Tak vybirej a lez radsi do skrine nez do BB!!!
Není tady
Dorko, jak to , že tě zelená neuklidnila, když je tak "příjemná na oči"?
Není tady
Ja kdyz vidim KORALINU, KRISTIANU, MAFIANU a jejich klony, tak vidim siiilne R U D Ě!!!
Rudá je dobrá!
Hurrrey!
Ta nána má krátkou pamet, kdyz zapomela, ze vloni toto vlakno zalozila se stejnou ZELENOU NOVINKOU!
No, ja bych jim dala takovy trvaly bany, az by z toho zčernaly, kravky!!!
Není tady
Není tady