19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj, prosím poraďte někdo osvědčený tip jak přestat kouřit? Vyzkouela jsem u náplasti, vákačky, ale prostě to nějak nemělo ádný efekt. Potřebuju někde uetřit peníze a seknout s kouřením mně přijde nejlepí :-)
Není tady
Ahoj, já jsem vyzkouela allegra comfort a teď úspěně u 2 měsíce nekouřím. Sem na sebe hrdá, e sem to konečně dokázala.
Není tady
Prosím tě, a to jsou taky nějaký náplasti, nebo jak to funguje? A jaká je cena? nestojí to zas majlant?
Není tady
Nene, jsou to tablety, seene je v lékárně a stojí asi 300 Kč. Ale jako jediné na mě zanechaly nějaký výsledek.
Není tady
Oznámení vlevo nahoře:
7.ledna : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a té osoby pod různými nicky. Díky za pochopení.
Kromě cpaní přitroublé reklamy kamkoliv, umí taky číst?
Není tady