6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem... Dotaz... Malá má teď trochu zvýenou teplu. Zatím to není nic hrozného, ale mám strach, e kdyby se to nezlepilo, e mi nebude chtít usnout. V lékárně mi poprvé doporučili Brufen Sirup 100 ml. Nemám s tím zuenosti, ale paní magistra říkala, e je to na sníení teloty vhodné. Máte zkuenosti? Děkuji
Není tady
Pokud je teplota nií ne 38 stupňů, nedoporučuje se sráet ničím, neb je to obranná reakce těla na nějaký vir. A při vyí bych podala sirup.
Není tady
Pokud "paní magistra říkala", předpokládám, e znala podrobnosti. Např. věk dítěte, teplotu, případně dalí okolnosti,
a podle toho byla schopna fundovaně poradit. Potom mi ovem uniká smysl kladení podobné otázky na laickém fóru.
Ono vůbec řeení jakýchkoliv zdravotních problémů na internetu, je na ránu klackem. U dětí obzvlá.
Jestli ovem nejde jen o dalí reklamní vlákno, jak je u raloka zvykem.
Není tady
ale paní magistra říkala
No ano... pan lékárník, pan farář a pan učitel...
U kadý krabičky s lékem je "papír" a na něm je jako první napsáno "Přečtěte si pozorně celý příbalový leták dříve, ne začnete tento přípravek uívat."
Ale kdovíjaký informace by se v něm jeden dozvěděl, e...
Není tady
helena napsal(a):
ale paní magistra říkala
No ano... pan lékárník, pan farář a pan učitel... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
U kadý krabičky s lékem je "papír" a na něm je jako první napsáno "Přečtěte si pozorně celý příbalový leták dříve, ne začnete tento přípravek uívat."
Ale kdovíjaký informace by se v něm jeden dozvěděl, e...
Tak na to by byla opatrná. Jeden můj pan doktor mi na moje (řekla bych, e oprávněné) obavy z uívání jím předepsaného léku sdělil, e číst příbalové letáky, je největí hovadina. Prý mám prostě uívat, a nezatěovat si hlavu čtením.
Ovem dluno dodat, e jsem ho nedlouho po tomto památném výroku vyměnila.
Není tady