18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, neví někdo jak často a ve které dny probíhá kombinované studium na VO Trivis?Děkuji za pomoc
Není tady
Paneboe... a to chce tudovat, jo?
Informaci lze najít během cca 5 vteřin...
Není tady
helena napsal(a):
Paneboe... a to chce tudovat, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Informaci lze najít během cca 5 vteřin...
No právě proto bude tudovat, ty nedovtipo jedna. Na tak vynikající kole ji jistě naučí i pouívat třebas google. Nebo mozek...
Osobně jsem teda na tohle vlákno vlezla jen proto, e mě zajímalo, co to na slovensku mají za nového cizopasníka.
Jsem zklamaná.
Není tady
...nový slovenský cizopasník....
Není tady
co to na slovensku mají za nového cizopasníka
Ale nic moc... jen takovýho triviálního...
Není tady
Modrovousi, já se tam taky chci přihlásit, abych se dovzdělala. Vůbec toti netuím, jak jsi vykoumala, e ta úasná kola je na Slovensku. Vím jen, e stánky vzdělání s tímhle názvem jsou rozesety po celých Čechách.
Upravil(a) vrabčák (7. 2. 2017 18:30)
Není tady
kola je kdovíkde, Vrabčáku; vo je ovem slovensky nae obyčejná vlasová veka
Taky mě to první napadlo, kdy jsem uviděla tu titulku
Není tady
Lupino, vdy jsem přiznala, e je mi třeba dalího vzdělání.
Není tady
Taky mě to první napadlo
Nedávno jsem měla podobnej problém... akorát v tý divný souvislosti byla "kocka". Nikoli Minda bez háčku, ale krychle.
A to jsme od mládí v podstatě bilingvní... - holt scházejí ty slovenský pondělky.
Není tady
Jo, dokonce od dětství bilingvní. Jen vo mě nějak minula...
Slovenský pondělní inscenace bývaly na úrovni. koda jich...
Není tady