|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, neví někdo jak často a ve které dny probíhá kombinované studium na VOŠ Trivis?Děkuji za pomoc 
Není tady
Panebože... a to chceš študovat, jo? 
Informaci lze najít během cca 5 vteřin...
Není tady
helena napsal(a):
Panebože... a to chceš študovat, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Informaci lze najít během cca 5 vteřin...
No právě proto bude študovat, ty nedovtipo jedna. Na tak vynikající škole ji jistě naučí i používat třebas google. Nebo mozek... 
Osobně jsem teda na tohle vlákno vlezla jen proto, že mě zajímalo, co to na slovensku mají za nového cizopasníka. 
Jsem zklamaná. 
Není tady
...nový slovenský cizopasník....

Není tady
co to na slovensku mají za nového cizopasníka
Ale nic moc... jen takovýho triviálního... 
Není tady
Modrovousi, já se tam taky chci přihlásit, abych se dovzdělala. Vůbec totiž netuším, jak jsi vykoumala, že ta úžasná škola je na Slovensku. Vím jen, že stánky vzdělání s tímhle názvem jsou rozesety po celých Čechách.
Upravil(a) vrabčák (7. 2. 2017 18:30)
Není tady
Škola je kdovíkde, Vrabčáku; voš je ovšem slovensky naše obyčejná vlasová veška 
Taky mě to první napadlo, když jsem uviděla tu titulku 
Není tady
Lupino, vždyť jsem přiznala, že je mi třeba dalšího vzdělání. 
Není tady
Taky mě to první napadlo
Nedávno jsem měla podobnej problém... akorát v tý divný souvislosti byla "kocka". Nikoli Minda bez háčku, ale krychle.
A to jsme od mládí v podstatě bilingvní...
- holt scházejí ty slovenský pondělky.
Není tady
Jo, dokonce od dětství bilingvní. Jen voš mě nějak minula... 
Slovenský pondělní inscenace bývaly na úrovni. Škoda jich... 
Není tady