6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prosím o radu.
Přešla jsem teď pouze na kosmetiku Manna, jsem naprosto nadšená...Ale jejich arganový olej je pro mě příliš drahý. Prosím, jaký jiný arganový olej je opravdu kvalitní? Který má účinky jaké sllibuje?
Není tady
Vyzkoušej bioarganový olej od přírodní marocké kosmetiky zahir. Je velmi kvalitní, čistý, bez přidané chemie a cena je přijatelná. Více info na www.zahir.cz.
Není tady
Ahoj, koukám na ten zahir, vypadá to dobře. Asi do toho arganáče taky půjdu. Dívala jsem se, že mají i oleje do vlasů. Máš s tím nějakou zkušenost? Díky.
Není tady
Souhlasím s vámi. Zahir je jedna z nej kosmetik, kterou používám. Je naprosto přírodní ani kapka chemie. Pokud olejíčky, tak jedině zahir. A do vlasů taky. Pro Raduzu - vyzkoušej serum na vlasy. Stačí dvě aplikace a hned poznáš zlepšení.
Není tady
mně vyhovuje arganový olej angelic, dávám ho do konečků a vlasy jsou pružnější, lesklejší ...navíc se mi líbí i ta lahvička
Není tady