18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Babinetky , musím se pochlubit: dnes jsem byla na gyndě a jsem těhotná ji 9+0. Ve je v pořádku, srdíčko ji bylo vidět, ale doktorka mi řekla, e děloha jetě není taková, jaká by měla být (je prý posunutá) a mám spát hodně na břie, aby se srovnala. Máte s tím některá zkuenost? Čím je to způsobeno?
Děkuji za Vae názory, Danča
Není tady
Ahoj, nevím, jestli se tu tyká nebo vyká. Já jsem porodní asistentka a termín posunutá asi není to pravé. Zřemě se bude jednat o dělohu zakloněnou dozadu- proto to leení na břie. Někdo to tak prostě má (a někomu to dělá potíe, někomu ne) a v průběhu těhotenství se děloha napřimuje a zvětuje. Hlavně po porodu leet na břie!!!
Není tady
Boros napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli se tu tyká nebo vyká. Já jsem porodní asistentka a termín posunutá asi není to pravé. Zřemě se bude jednat o dělohu zakloněnou dozadu- proto to leení na břie. Někdo to tak prostě má (a někomu to dělá potíe, někomu ne) a v průběhu těhotenství se děloha napřimuje a zvětuje. Hlavně po porodu leet na břie!!!
Moc děkuji za info
Není tady
Taky mi to na gyndě řekli a oba porody i těhotenství byly v pořádku.
Není tady
Děkuji za názor, snad to budu mít také tak :-)
Není tady