6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zvauji zakoupení elektrického grilu, přivedl mě k tomu jeden článek na netu, a protoe v létě běně dgilujeme na zahradě na uhlí, napadlo mě, e by se u nás uil. Bude to alespoň bez karcinogenů, ale asi ne tak chutné. Kolegyně si ho hrozně chválí. Kdo máte doma právě elektrický gril? Jakou značku? A co ta chu masa?
Není tady
Jaksi nechápu smysl elektrického grilu, kdy chu masa u vůbec není jako u grilovaného. Kdy se chci vyhnout karcinogenům, tak přece můu pouít normální sporák v kuchyni a nemusím kupovat elektrický gril.
Není tady
Mám od tefalu a jsme spokojení. Maso je avnatý, zelenina, vechno se na tom v pohodě ugriluje.
Není tady
Je to dobré to grilování na elektrice? Mě přijde mi, e tam chybí taková ta chu toho uhlí. Co si myslíte? Ale bez pochyb je to zdravějí verze.
Není tady
My máme Tefal Optigrill a super. Maso i klobásy jsou na něm rozhodně lepí ne v troubě. V troubě je maso i ta klobása více vysuená. Grill zvládne i tousty take nepotřebují toustovač. Na grilu je to rychlejí. Za mě samé plus.
A my bohuel v paneláku grilovat nemůeme a zahradu nemáme.
Není tady
Děkuji za reakce. jetě jsme stále stejně nepořídili. Budeme zvaovat zase v zimě, teď jedeme na uhlí.
Není tady
Taky přemýlím nad koupí toho elektrického grilu. Co se v něm dá vechno připravovat a opravdu se v něm maso udělá rychleji jak na pánvi ?
Není tady
Osobně bych volill buď klasický gril na dřevěné uhlí- nemusí to být nic extra drahého, ale stačí relativně běné provedení, které má regulovatelné průduchy vzduchu- třeba v tomto stylu http://i-market.cz/2460-grily-na-drevene-uhli. Pokud klasický gril nechcete, nebo by byl pro Vás problémový (např. v bytě), tak bych radi vyuil klasickou pánvičku
Upravil(a) Manak (22. 7. 2020 11:28)
Není tady