29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kouzelným čtením od Albi. Mám 4 letého syna a chtěla bych vědět, jestli to ve svém věku zvládne, popř. jestli to opravdu stojí za to kupovat. děkuji
Není tady
Ahoj, určitě to za to stojí. Pokud si nejste jistá, že to váš syn bude zvládat, zvolila bych pro začátek kouzelné čtení-Atlas, ale jinak Angličtina od Albi je také skvělá a dokonce si můžete tu angličtinu procvičovat s dítětem i vy.
Není tady
Dobrý den, taky by mě zajímalo, jakou má ta tužka paměť? Zkoušela jste ji rozšířit o nějakou tu paměťovou kartu? Děkuji za odpověď
Není tady
Tužka má paměť 16 gb, ale určitě se dá ještě více rozšířit, to však bohužel nevím o kolik.
Není tady
Tak nakonec jsem šla s tímto dotazem na podporu Albi a řekli mi, že nejvyšší paměť tužky je těch 16 gb. Myslím si stejně, že to ale stačí.
Není tady
To určitě stačí. Děkuji za informaci.
Není tady
Děkuji vám za odpovědi, ještě si o tom chci nastudovat nějaké návody a přečíst víc recenzí, než to koupím, ale děkuji. Moc jste mi pomohly.
Není tady
My jsme to koupili dětem na Vánoce a je to super, určitě můžu doporučit.
Není tady
Pokod hledáte zajímavé čtení pro synka které ho bude bavit zkuste osobní knihu :-) Jde o to, že je Vaše dítě hlavním hrdinem příběhu. Můžete si příběh vybrat. Naše děti je mají v rukou každý den :-) Navíc tady http://modryslon.cz/cz/osobniknihy#OSOB … PODLE_VEKU je mají za dobrou cenu :-)
Není tady