21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, znáte někdo opravdoví důvod proč se Parfums změnilo na Notino? Ráda a dost často tam nakupuju, větinou za takovou změnou stojí nový majitel a tím i změna produktů, to by mi vadilo celkem:/
Není tady
Ahoj Ali, dlouho jsi tady nebyla :-) Myslím e ne, e se nezměnil majitel, jen se sjednotil název firmy aby se ve vech zemích jmenovala stejně. Já myslím e je to fajn, takhle kdy si zadala do prohlíeče Parfums tak ti vyjela i spousta anglických stránek co s kosmetikou ani neměli nic společnýho :-)´Myslím, e se to vije stejně dobře :-) Zboí mají pořát stejný :-)
Není tady
Jojo nebyla, ono ani moc času nebylo. Aha, no tak to jo, někde jsem četla e je to i kvůli patné pověsti, ádnou ,,pínu,, jsem zatím neslyela ale. Spí si tak říkám jestli si zvyknu, takhle podle názvu jeden aspoň hned věděl co kupuje :-D
Není tady
AllčaV napsal(a):
Jojo nebyla, ono ani moc času nebylo. Aha, no tak to jo, někde jsem četla e je to i kvůli patné pověsti, ádnou ,,pínu,, jsem zatím neslyela ale. Spí si tak říkám jestli si zvyknu, takhle podle názvu jeden aspoň hned věděl co kupuje :-D
Mě se Notino líbí víc. Mám ráda jejich reklamy, popravdě i ráno kdy vstanu a čučím do zrcadla tak si řeknu Today is yours Kamil mě posledně přistihl tak se mi smál
Ale mě to fakt pomáhá, hned mám lepí den :-D
Není tady
Ano značka má prodejny ve 14 zemích tak aby se vude jmenovala stejně :-) Slovo Notino ani nic neznamená ( myslím jako v jiných jazycích) , je to nové slovo :-) Ani mě to nevadí, Notino je fajn :-)
Není tady
Taky jsem viděla reklamy, e mění jméno. Podle mě je to proto, e se nějak roztahují do více zemí. A v jiných zemích asi nemají ochranou známku na slovo Parfums. Take by se v kadé zemi museli jmenovat jinak. Kdy se ale přejmenují na nějaké nové slovo, na které nemá ochrannou známku nikdo v ádné zemi, tak se můou jmenovat vude stejně. Aspoň jsem u jednou viděla, e to takto dělala taky nějaká firmy s nebankovními půjčkami. e nejdřve se nějak jmenovali v ČR a kdy potom ly do Polska, tak měnili název. U ale nevím která to byla.
Není tady
Ahoj, já jen potvrzuji to, co jste tu psaly u přede mnou. Název Notino se mi teda líbí mnohem víc, je to takové osobitějí ne Parfums, nemyslíte? A jaké tam máte zkuenosti s nákupy? Mně to celkem láká, ráda navíc vyuívám cashback přes Tipli, kde v tomto případě vracejí a 6 %, ale ty ceny se mi zdají troku podezřelé.. je zboí opravdu kvalitní? Děkuju
Není tady
Vyuil jste teď někdo v notinu ty 70% slevy? Vztahuje se to nejspí jen na vybrané věci e?
Není tady
osmnactka18 napsal(a):
Ahoj, já jen potvrzuji to, co jste tu psaly u přede mnou. Název Notino se mi teda líbí mnohem víc, je to takové osobitějí ne Parfums, nemyslíte? A jaké tam máte zkuenosti s nákupy? Mně to celkem láká, ráda navíc vyuívám cashback přes Tipli, kde v tomto případě vracejí a 6 %, ale ty ceny se mi zdají troku podezřelé.. je zboí opravdu kvalitní? Děkuju
Nakupuju tam několik let a nic nekvalitního nikdy nepřilo
Není tady
Také ráda nakupuji na notinu,vdy mají ve co potřebuji a druhý den si to mohu vyzvednout :-)
Není tady
Maji dobre veci, ale pouze se sjednotil nazev, nic vic
Není tady
Já zde nakupuji u pár let a nikdy mi nepřilo nic nekvalitního. Za mě spokojenost.
Není tady
domovnice napsal(a):
Také ráda nakupuji na notinu,vdy mají ve co potřebuji a druhý den si to mohu vyzvednout :-)
jojo to je skvělý! jen o víkendu je to do druhého dne a ne tentý. ale pořád top
Není tady